İleti Türkçe kurallarına uyulmaması nedeniyle silinmiştir.
Onur Yavuz
Onur Yavuz
pleiss tarzı tam olarak ndoga benziyor çok verim alırız ama şu an öyle bir şey yok arkadaşlar.muhabir denk geldi söyledi.ümitlenmeyin derim
Pablo Laso, Micov'u istiyordu. O birakti. Yeni koc belli olmadigi icin bir transfer calismasi yok. Yani Real'in somut bir teklifi de yok. Real, Micov'u isterse biz teklif yapamadan alir.
Micov bizi kullanıyormu sence Real'e bir teklif mesajımı veriyor?
Fener uşağı Kutluay `a Ercan Taner `in Sorusu: Bu sene Türk takımı Final Fourda görecek miyiz
Pavalı Köpeğin verdiği cevap: Efes Fener zorlayacak elinden gelen her seyleri yapacaklardır.
Bu deyus unutuyor sanırım geçen sene hepsi evlerinde EL izlerken biz F8 `de mücadele ediyorduk.
Fener uşağı Kutluay `a Ercan Taner `in Sorusu: Bu sene Türk takımı Final Fourda görecek miyiz
Pavalı Köpeğin verdiği cevap: Efes Fener zorlayacak elinden gelen her seyleri yapacaklardır.
Bu deyus unutuyor sanırım geçen sene hepsi evlerinde EL izlerken biz F8 `de mücadele ediyorduk.
Arroyo-Ender-Nikolov
Jamon-Pocius-Sinan
Micov-Cenk
Erceg-Kerem-Dudley
Furkan-Maric
İstediğim değil sadece düşük bütçe+ismi geçen oyunculardan oluşturdum bi kadro. Böyle bi kadro olursa şaşırmam açıkçası.
Micov'a baktım da serbest atış yüzdesi dikkatimi çekti hep %70 60 larda sanki şutör bi oyuncu için kötü rakamlar yani. Ki üçlük yüzdesi de aman aman yüksek gelmedi. Sadece istatistiklere bakarak söyledim bunu yanlış anlaşılmasın Micov'a kötü oyuncu demek haddime değil.