• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İleti Türkçe kurallarına uyulmaması nedeniyle silinmiştir.

Onur Yavuz

pleiss tarzı tam olarak ndoga benziyor çok verim alırız ama şu an öyle bir şey yok arkadaşlar.muhabir denk geldi söyledi.ümitlenmeyin derim

Biz de izledik hatta izlediğimiz an yazdık buraya böyle dendi diye. Begic için altını çize çize "şu an önümde Oly listesi olduğu için söylüyorum" dedi. Pleiss ismini ise daha önce birçok duyumcu ve gazeteci de ortaya attı ki Ergin Hoca gerçekten istiyor. Ayrıca Ergin Hoca'nın beğendiği bir oyuncu zaten takımında görmek istediği oyuncudur. Ama NBA'ya gidecekmiş. Zaten yatıyor otomatikman.

Pablo Laso, Micov'u istiyordu. O birakti. Yeni koc belli olmadigi icin bir transfer calismasi yok. Yani Real'in somut bir teklifi de yok. Real, Micov'u isterse biz teklif yapamadan alir.

Onur Yavuz

Pablo Laso, Micov'u istiyordu. O birakti. Yeni koc belli olmadigi icin bir transfer calismasi yok. Yani Real'in somut bir teklifi de yok. Real, Micov'u isterse biz teklif yapamadan alir.

Micov bizi kullanıyormu sence Real'e bir teklif mesajımı veriyor?

Micov bizi kullanıyormu sence Real'e bir teklif mesajımı veriyor?

Acik acik reali istiyorum demis orda alacagi rol onemli biraz yine 15 dakikalarda filan kalirsa tercih etmez oralari biz 1 civari verirsek bize gelir

Onur Yavuz

Tibor Pleiss için herkes uğraşıyor Ergin Ataman çok beğeniyor dedi özellikle.

Tibor Pleiss bende çok isterim gelmesini inşallah da gelir ama

1 ) Bütçe kısıtlaması var denildi buy-out parası nolcak. (Tahminen en az 1 milyon dolar yada euro öderiz buy out için)
2 ) Hadi aldık diyelim Nba ya gidecem dedi bu sene olmadı seneye gider buy - out parası bize patlar ( Sözleşmesine kesin Nba serbest maddesi
koydurur o yüzden. )
Bütçe kısıtlaması eğer doğruysa imkansız gibi bir transfer olur bizim için.

Tibor Pleiss hepimizin isteyip karşı çıkmayacağı tek uzun olabilir ancak Laboral başkanı seneye NBA'de oynayacak diye açıklama yaptı. 3 sene önce Laboral'i seçme sebebi de NBA yapmaktı diye hatırlıyorum. Malum uzunları iyi parlatıp NBA'ye hazırlıyorlar.(Scola, Splitter, Oberto, Teletovic) Bizimkiler adını açıkladıklarına göre resmi kanaldan görüşmeler olmuş en azından birşeyler konuşulmuş ancak çok beklentiye girmemek gerek çünkü hayal kırıklığı büyük oluyor.

Hackett'dan da NBA yapcak diye vazgeçmemişmiydik ?

Ben bu kulupte kendimi her zaman en kotuye hazirlarim. Marko'yu tutamayiz Micov'u alamayiz gozuyle bakiyorum. He diyelim bir mucize bi sey oldu Marko ile Micov'un ayni kadroda olmasi hakkinda ne dusunursunuz? Direkt SF mi oynar?

Micov'a baktım da serbest atış yüzdesi dikkatimi çekti hep %70 60 larda sanki şutör bi oyuncu için kötü rakamlar yani. Ki üçlük yüzdesi de aman aman yüksek gelmedi. Sadece istatistiklere bakarak söyledim bunu yanlış anlaşılmasın Micov'a kötü oyuncu demek haddime değil.

Fener uşağı Kutluay `a Ercan Taner `in Sorusu: Bu sene Türk takımı Final Fourda görecek miyiz

Pavalı Köpeğin verdiği cevap: Efes Fener zorlayacak elinden gelen her seyleri yapacaklardır.

Bu deyus unutuyor sanırım geçen sene hepsi evlerinde EL izlerken biz F8 `de mücadele ediyorduk.

Fener uşağı Kutluay `a Ercan Taner `in Sorusu: Bu sene Türk takımı Final Fourda görecek miyiz

Pavalı Köpeğin verdiği cevap: Efes Fener zorlayacak elinden gelen her seyleri yapacaklardır.

Bu deyus unutuyor sanırım geçen sene hepsi evlerinde EL izlerken biz F8 `de mücadele ediyorduk.

Onu yorumcudan sayan var mı acaba?? Kazandığımız tarihi CSKA maçı öncesi de açıklamaları vardı ama ne oldu??

Bırakın bize şans vermesinler böylesi daha iyi.

Onların hayallerinin bittiği yerde bizim gerçeklerimiz başlar ;)

Arroyo-Ender-Nikolov
Jamon-Pocius-Sinan
Micov-Cenk
Erceg-Kerem-Dudley
Furkan-Maric
İstediğim değil sadece düşük bütçe+ismi geçen oyunculardan oluşturdum bi kadro. Böyle bi kadro olursa şaşırmam açıkçası.

Arroyo-Ender-Nikolov
Jamon-Pocius-Sinan
Micov-Cenk
Erceg-Kerem-Dudley
Furkan-Maric
İstediğim değil sadece düşük bütçe+ismi geçen oyunculardan oluşturdum bi kadro. Böyle bi kadro olursa şaşırmam açıkçası.

Nikolov'u neye göre kadroya yazıyorsunuz? Kendisi hakkında bir gelişmemi var? Bu yıl A takıma yükseleceği mi söylendi..Diyelim ki yükseldi yerli statüsündemi sayılacak vb.. bu konuda bilgilendirebilecek var mı?

Micov'a baktım da serbest atış yüzdesi dikkatimi çekti hep %70 60 larda sanki şutör bi oyuncu için kötü rakamlar yani. Ki üçlük yüzdesi de aman aman yüksek gelmedi. Sadece istatistiklere bakarak söyledim bunu yanlış anlaşılmasın Micov'a kötü oyuncu demek haddime değil.

Her 2 üçlüğünden biri giriyor istatistiğe göre, gayet de iyi.

basketdergisine göre Micov'un söylediği şu. "Real Madrid'de oynamak istiyorum. Orda bir belirsizlik var ve ben bu belirsizliği bekleyemem. Geriye Galatasaray ve Olympiakos'un teklifleri kalıyor. En iyi teklif Galatasaray'dan"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri