• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tekrarlayalım izlememiş olanlar için Begic listede denmedi. "Galatasaray listelerini belirledi. Her pozisyon için 3 alternatif hazırlandı ve bunlarla görüşülecek, yeni bir isim eklenmeyecek listeye. Yani panik yapılacak bir durum yok, Galatasaray elindeki liste üzerinden transferi yapacaktır. Sofo'yu istiyordu hoca ama o olmadı. Bu durumda 2. ve 3. adaylarla bütçe dahilinde görüşülecek. Mesela diyelim ki Begic'e gelecek sıra. Ama Begic, benim şu an söylediğim bir isim, önümde Oly'nin liste olduğu için söylüyorum. İsimler bu şekilde değil" dediler. Yani Begic listede denmedi bütün program boyunca.

Sportando haber geçti Laboral başkanı açıklama yapmış Pleiss seneye NBA' de .

Olympiakos kadrosu onundeydi bizim grupta oldugu icin oradan rastgele bakip farazi soyledi Begic ismini.

1. sirada Sofo varmis onu ogrendik, Pleiss'i Ergin Ataman cok begeniyor dedi yanilmiyorsam.

Pleiss NBA'da diyor Laboral başkanı. Yatar bu transfer.

Gruptan kaçıncı çıkacağının önemi yok ki

Güzel kardeşim,Hoca gecen sene hedefimiz ilk iki diye açıklama yapıyordu,Hocan Galatasarayın olduğu yerde başkası favori olmaz diyor.

Bu cümleler`le yukardakı mühterimin kullandığı cümlenin arasındaki fark var

Kaçıncı çıkacagımızın önemı yoksa 4 cıkalım yeter diyip,ona göre oyuncu alalım Murat Özyer bakış açısı :)

Pleiss ve Micov çok güzel hamleler olur ama Pleiss için ödenecek buy-out bütçeyi zorlayabilir bakalım.

Güzel kardeşim,Hoca gecen sene hedefimiz ilk iki diye açıklama yapıyordu,Hocan Galatasarayın olduğu yerde başkası favori olmaz diyor.

Bu cümleler`le yukardakı mühterimin kullandığı cümlenin arasındaki fark var

Kaçıncı çıkacagımızın önemı yoksa 4 cıkalım yeter diyip,ona göre oyuncu olalım Murat Özyer bakış açısı :)

1. Ve 4. Aynı 2. Ve 3. Aynı yere gidiyor önemi o yüzden. Elemelerde bi takımı 10-0 yenince de eliyorsun 1-0 yenince de aynı hesap. Fener geçen sene lider bitirdi ne oldu ?

Tekrarlayalım izlememiş olanlar için Begic listede denmedi. "Galatasaray listelerini belirledi. Her pozisyon için 3 alternatif hazırlandı ve bunlarla görüşülecek, yeni bir isim eklenmeyecek listeye. Yani panik yapılacak bir durum yok, Galatasaray elindeki liste üzerinden transferi yapacaktır. Sofo'yu istiyordu hoca ama o olmadı. Bu durumda 2. ve 3. adaylarla bütçe dahilinde görüşülecek. Mesela diyelim ki Begic'e gelecek sıra. Ama Begic, benim şu an söylediğim bir isim, önümde Oly'nin liste olduğu için söylüyorum. İsimler bu şekilde değil" dediler. Yani Begic listede denmedi bütün program boyunca.

Pardon kardeşim.İşteydim dinlerken öyle anladım sanırım :)

Jamon Gordon ile ilgilendiğimizi yazmış BasketDergisi ama Oktay Mahmuti istiyorsa Daçka'ya gider tahminimce.

Pleiss da yattıysa harbiden kim gelecek merakım iki kat arttı :)

1. Ve 4. Aynı 2. Ve 3. Aynı yere gidiyor önemi o yüzden. Elemelerde bi takımı 10-0 yenince de eliyorsun 1-0 yenince de aynı hesap. Fener geçen sene lider bitirdi ne oldu ?

Senin dediğin olsun paşam burda insanlar ozaman boşa bu kadar sinir stres yapıyor.Bu kadar ınsan burda boşa kaygılanıyor 4 olalım çıkalım.

Senin ağızından çıkan söz hedefini belirler,Ne kadar büyük düşündüğünü.

Pleiss Nba'de diyolar arkadaşlar fazla ümitlenmemek lazım aynı şekilde Micov'da Reali istiyormuş parada anlaşamamışlar en çok parayı veren takım biziz Micov'a bakalım ne olacak.. Bu iki oyuncu gelirse efsane olur bizim açımızdan ikiside çok yönlü sağlam oyuncular

Hamilton da olabilir aslında.

Haimlton sakatlıktan iyi dönmedi yanlış hatırlamıyorsam. Yoksa iyi oyuncu ama riske girilmez, girilse Shawn James alınmalıydı Maccabi bırakmış sanırım.

3puan inanmayız haberlerine ama yine de belirtelim. Marko daha CSKA'ya imza atmadı diye haber çıktı az önce. Galatasaray'la görüşecek vs diyor.

İleti Türkçe kurallarına uyulmaması nedeniyle silinmiştir.

Onur Yavuz

TBF yönergeyi değiştirip Galatasaray´a yeni yönergeye göre ceza verirse bu bardağı taşıran son damla olur ve Ünal Aysal takımı gerçekten ligden çeker.

arkadaşlar bi kargaşa var ben izledim olay tam olarak şu.rastgele olarak pleiss adını söyledi gstv çalışanı.ondan sonra sofonun 1. plan olduğunu 2. planda begicin olduğunu söyledi.zaten bu bütçeyle pleiss imkansıza yakın.yar etmezler yan bize.keşke olsa o ayrı

Tam aksine Begic'i rastgele söyledi. Nasıl dinledin? Pleiss için birçok takım istiyor, Ergin Hoca'nın da istediği bir oyuncu dedi!

İleti Türkçe kurallarına uyulmaması nedeniyle silinmiştir.

Onur Yavuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri