• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Manny Harris'i alalım, bir pivot, birde 1-2 oynayan bir adam aldıkmı sorun kalmaz...
 
Murat Özyer: Doğru "Marka " kadar "Marko" da önemli:) Teklifimizde değişiklik yaptık 2 gün düşünme süresi istedi. Seneye formasının bir rengi KIRMIZI !
 
Jamon artık bizimle işi olamaz Galatasaray eski Galatasaray değil şimdi daha farklı bir seviyede Jamon da kaldığı yerden devam etmiyor düşüşte Jamon yerine Jamont kumarını oynamak daha mantıklı her türlü jamondan üstün zaten
 
Arroyo, Marko, Micov, Erceg, Pivot. Jamont u tutsak keske ya kafamiz rahat olurdu yok iste daha iyisi.


iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
 
Murat Özyer yazmış Doğru "Marka " kadar "Marko" da önemli:) Teklifimizde değişiklik yaptık 2 gün düşünme süresi istedi. Seneye formasının bir rengi KIRMIZI !
 
[MENTION=1121]Coach[/MENTION]ozyer 11 dk.

Doğru "Marka " kadar "Marko" da önemli:) Teklifimizde değişiklik yaptık 2 gün düşünme süresi istedi. Seneye formasının bir rengi KIRMIZI !

Marko'ya teklif yapılmış, 2 gün düşünme süresi istemiş. Hadi inşallah!
 
Bence de Jamon Gordon en iyi alternatif Arroyo’yu dinlendirmek icin. Gordon’un oyun gorusu gayet iyidir, orta mesafesi ortalamanin ustundedir ve iyi bir penetrecidir. Ayrica savunmasi da cok iyidir. Evet cok skorer degildir ama zaten Arroyo varken skorer bir guarda degil onu dinlendirecek ve yoklugunda oyunu kontrol edecek birine ihtiyacimiz var.
Gordon yerine daha skorer ve egolu bir guard aldik diyelim. Basabas giden maclarda hangisini son dakikalarda oyuna sokacagiz. Eger ikisinide bu kritik dakikalarda oyuna sokarsak ve Erceg gibi savumasi zayif bir oyuncumuzda varken savunmamiz bu durumda nasil olacak? Eger sadece birini oynatirsak bu durumda da bu iki uyuncuyu sezon boyu nasil idare edecegiz. Benim fikrim skorer oyuncuyu 2 numara icin kullanmak ve Jamonu heme 1 hem de 2 rotasyonunda kullanmak. Boylece cok daha dengeli bir takim oluruz bence.
 
Jamon yerine ben de başka bir oyuncu isterim ama Jamon düşüşte bir oyuncu değil bireysel anlamda. Geçen sene EL'de en fazla asist yapan 4. oyuncu olurken en fazla da top çalan oyuncu oldu. Efes'in dağınık hali yaniltmasin. Jamon'un kontrat konusunda vatandaşlık sıkıntısı olabilir. Bosman değil sanırım. Avrupa'da takım bulması kolay değil.
 
Murat Özyer ‏@coachozyer 22 sn.
Evet Marko olmazsa adaylardan biri Micov ama ilki değil.

Marko Micov ikilisini unutalım.
 
Arroyo - Ender
Jamont - Marko - Sinan
Micov - Cenk
Erceg - Dudley - Kerem
Lampe - Furkan

Cok guclu rotasyon.


iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
 
Şimdi de Marko olmazsa adaylardan biri Micov ama ilki değil yazdı. Micov'dan daha ön planda tuttuğumuz 3 numara adayı kimdir ki :S:S Şaşırttı bu adam beni bu gece.
 
Jamon mumkunse kulubun onunden gecmesin.
 
Jamon'un oyununa saygımız var ama gidiş şekli yakışmadı. Bu yüzden istemiyoruz. Ayrıca Ergin Hocanın sistemine uymaz dememek lazım hoca jamon'u tutmak istedik demişti.
 
İlk aday Micov degilse ilk aday kim İguodala mi?


iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
 
İleti Türkçe kurallarına aykırı olması nedeniyle silinmiştir.

Onur Yavuz
 
Şimdi de Marko olmazsa adaylardan biri Micov ama ilki değil yazdı. Micov'dan daha ön planda tuttuğumuz 3 numara adayı kimdir ki :S:S Şaşırttı bu adam beni bu gece.

Butce konusunda olumlu gelismeler yasaniyor sanirim yoksa bu kadar net bilgiler vermez, Micov ilk tercih degil falan yarin gider ortalama bi adami alirsin hayirdir derler adama belli ki havadisler iyi yonetimden.


iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
 
Bütçe konusunda haberler iyi olsa bile ilk aday Micov değilse kim olabilir ki?
 
Jamon gelmesin abi nasıl bıraktıysa gittiği gibi kalsın.!
Bu arada Micov ilk hedef değilmiş, bir de bize uçmayın diyenler var ne yazsak bilemedim ki :)
Murat Özyer´in çenesi açıldı bu gece transferleri bir bir yazacak takipte kalmak lazım.
 
Ilk aday Gelabale olabilir. Gelabale mi Micov mu derseniz kesinlikle Micov derim. Gelabale koçun sistemine daha uygun ama.
 
Ya harbi harbi Micov'un önünde ilgilendiğimiz kim olabilir? :) Bu mantıkla o adayın daha iyi olması gerek Micov'dan. :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst