• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Murat Özyerin Elinde liste olduğunu düsünmüyorum,Twetter`dan ne göruyorsa ona göre kafasından bişiler söyluyordur.Micov`un twetter hamlesine hamle yapmıs :) Şaştım ilk defa zekice hamle yapmiş.

Harrıs olabılır mı ?

Listede bir adam ilk sırada değilse , o adam birinci sıradakinden daha iyi olmadığı için ikinci sıradan dusunulur en azından bızım kocun fıkrıne gore bu boyledır bence , benım mantığıma gore de ..Ve bu mantıgı gutmek ıcn dıger twetıne bakmam yeterli Murat Özyer'in , diyorki ; marka kadar marko da önemli..Yani kaliteli oyuncular önemli ama Marko gıbı savaşçı oyuncu da önemli..vs vs.. Tabi şunu da unutmamak lazım bunları yazan adam Murat Özyer..Pek de ciddiye almamak lazım belli ölçüde..Ayrıca önümüzdeki hafta içi ben bayağı hareketli saatler olacağını düşünüyorum yani kadromuz yerlisi ile yabancısı ile neredeyse tamamlanır ve açıklanır diye düşünüyorum..! Hayırlısı ama bence güzel şeyler olacak..!

Marko olmazsa ya ilk sıradaki ya da Micov burası güzel.Ama Marko kalırsa ne ilk sıradaki ne de Micov 'u almayıza getirmiş

MArko nun kalması takım için çok önemli. Gerekirse biraz daha fedakarlık edilmeli ve takımda kalmalı.

Carlos Arroyo-Jamon Gordon-Ender Arslan*
M. Markoishvili-Sinan Güler
Vladimir Micov-Cenk Akyol
Zoran Erceg-Kerem Gönlüm
Transfer**-Furkan Aldemir-E. Dudley***

Gencolar: Kristijan Nikolov, Göktürk Ural, Ege Arar, Kerem Kanter

*Arroyo'nun arkasına Gordon gibi takımı rahatça kontrol edebilecek bir isim alınırsa, Ender'de ısrar etmenin hiç anlamı yok bence zaten alacağı süre çok kısıtlı olacaktır. Onun yerine daha genç bir Türk guard-C. Korkmaz, Şafak Edge, K. Nikolov- veya tecrübeli Kerem Tunçeri düşünülebilir. Böylece maaş olarakta boşluk açabiliriz.

**Takımın en kilit noktası bence pivot transferi. Burda mutlaka post oyunu bulunan, kendi skorunu kendi üreten, skorer bir isim alınacaktır. Koç Pleiss'ı çok istiyormuş ancak ben onun için çok ümitlenmeyelim derim. Tabi olursa muazzam olur orası ayrı. Lampe bu pozisyonda benim için yeterlidir açıkçası.

***Yeni çıkan devşirme kuralıyla Dudley yerli olarak sayılıyor. Playofflarda dibi görmüş olsa da Dudley her zaman potansiyel bir tehdittir. İyi bir yaz kampıyla biraz toparlanabilir. Hem 4 hem 5 oynayarak orada joker görevini üstlenir ve alacağı az süreyi de dert etmez. Ancak çok fazla paralar vermemek gerekli ona da çünkü olmazsa olmaz değil.

Yalnız Murat Özyer, Marko olmazsa Micov gelecek tarzından açıklama yaptı. İkisini birden kadroya ekleyemeyiz.

Yalnız Murat Özyer, Marko olmazsa Micov gelecek tarzından açıklama yaptı. İkisini birden kadroya ekleyemeyiz.

Evet biliyorum. Ben Micov'u Marko'dan bağımsız istiyorum zaten. Hem şutör olarak alınacak Pocius'un işini hem de 3.5 olarak alınacak Gelabale'in işini daha iyi yapar. Gerektiğinde 2-3-4 numara oynar ve savunur. İki oyuncu alacağımıza Marko dışında sadece Micov'u alalım bence daha iyi olur. Böylece maaş olarakta boşluk yaratırız

Micov veya Marko çok çok fark yok fakat Guard ve Pivot konusundaki tercihlerimiz kimyamızı belirleyecek.

Resmen imzaladı. Gece iki tweet atarak şube yönetilmez, cok yazık.

Sent from my iPad using Tapatalk

Marko kalmaz bence.Bu haber aracılığı ile iyice doğrulamış olduk.Bizimkiler vermez o parayı.

CSKA resmen açıkladı Marko'yu :(

Ya bu Murat Özyer hiç mi utanmaz. gece açıklama yap 2 gün süre ver gündüz başkası resmen açıklasın...

Marko Paşa gitmiş bile.Herşey için teşekkürler Marko Paşa.

Murat Özyer dün demedi mi ? Marko iki gün süre istedi diye.Bence teklif yapılmadı bile.

Neyse Micov gelirse doldurur Marko'nun yerini.1 tane de fiziken çok sağlam 2-3 numara oynayabilecek biri alınırsa yine oldukça iyi kısa rotasyonu olur

Ergin Ataman istifa edebilir.

Sent from my iPad using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri