• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Murat Özyer dün demedi mi ? Marko iki gün süre istedi diye.Bence teklif yapılmadı bile.

Ya nerden biliyorsunuz teklif olmadığını? Adam Cskaya gitti orayı tercih etmesi doğal biz daha fazla önermedikçe.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ya nerden biliyorsunuz teklif olmadığını? Adam Cskaya gitti orayı tercih etmesi doğal biz daha fazla önermedikçe.

Biliyorum demedim.Bence dedim.Sayın Özyer'in Maşalah dediği iki gün yaşamıyor.Dün teklif dedi adam bugün forma giydi.

Ferhat senin şube koordinatörünün açıklamasından sadece 6 saat sonra mı bu imza atıldı? Sen buna inanıyor musun?

Çok doğal Cska'ya gitmesi. Basketbol ve imkan olarak bizden çok üstün bir kulüp. Gitmesi de dünyanın sonu değil. Ama yetkili olarak konuşup sonunda böyle rezil olmak. Sen kaldırabiliyorsan sorun yok.

Murat Özyer: Marko'nun seneye giyeceği forma renginden biri kırmızı burası kesin.

Yine haklı çıktı şaşılası olay.
Marko, CSKA'da.

Çok abartmamak gerek
csk bir oyuncuyu isterse alır,
bu iş bütçe meselesi, ben yönetime kızmıyorum bu konuda
şimdi iş, yerini en iyi şekilde doldurmak

Markoishvili veya Micov, ne fark eder arkadaşlar? Micov gelirse bence daha bile iyi olur.

Micov gibi oyunculara teklif yapılıyorsa hala umut var. Ergin Ataman neden istifa etsin ki. CSKA bir oyuncuyu istiyorsa alır yapacak çok bir şey yok. Ben en baştan Micovla Marko'yu değişsek sevinirdim.

Marko gitti diye şubeyi kapatalım diyen çıkacak mı acep.
Marko'nun gitmesine bende üzüldüm ancak yeri doldurulmayacak bir oyuncu değil bütçemiz dahilinde son teklif yapıldı demek, Cska daha fazla önerdi oyuncu orayı tercih etti normal. Hiç bir oyuncu Galatasaray dan büyük değildir arkadaşlar biri gider biri gelir önemli olan koçun istediği oyuncuyu almamız Micov gelsin dertler bitsin derim.

Zaten burada ''Marko gitti şubeyi kapatalım'' diye yazıyor insanlar.. Hey Allah'ım ya..

Şimdi ilerleyen zamanlarda Marko'nun aslında ne kadar kötü bir oyuncu olduğunu dinleriz. Her şey kitabına uygun devam eder.

Sanmam. Adam Marko'nun yerine alternatif bile hazırlamış, nereye istifa ediyor?

Furkan ben cok rahatsız olduğunu duydum, butçe düşmesinden ziyade tamamen bir belirsizlik var ve ancak prensipte anlaşma yapılıyor yani oyunculara sözleşme sunulamıyor onlarda elden kaçıyor tabi. Sofo'da böyle oldu ha keza Delaney'de aynı şey yaşandı. Yani zaten koskoca Galatasaray'da yetersiz bir Gstv muhabiri cocuk üzerinden bi şeyler konuşuluyor ise yada şube koordinatörü tweetır üzerinden gecenin köründe mesaj atıyor sabah da tam tersi cıkıyorsa, orda huzur yoktur zaten.

Sent from my iPad using Tapatalk

Bizim şube her transferden sonra yılda 150-200 kere kapanıp açılıyor :)

Ederı bana gore 700*800 bın dolar daha fazla verılmemesı normal Cska sonucta basarı odaklı kulup tutarsa kalır tutmazsa ıkı sene sonra 300 bıne ıtalya'dan toplarız.

Ben Murat Özyerin Elinde liste olduğunu düsünmüyorum,Twetter`dan ne göruyorsa ona göre kafasından bişiler söyluyordur.Micov`un twetter hamlesine hamle yapmıs :) Şaştım ilk defa zekice hamle yapmiş.

Yazımın üstünden 5 6 saat geçti vede haklı çıktım :) Murat Özyer varsa Becerıksızlık basiretsizlik vardır.Marko`nun Moskovada olduğundan bir haberdir yada bu süreçteki umursamaz tavrına Marko Özyere 2 gün düşün dediğinde tamam diyip sonrada naziresini yapmış gözüküyor iyide yapmış hoşda yapmış.Galatasaray klübünde Bülent Tulun Murat özyer sülüklerinden kurtulmadıgı sürece böle davalar daha çok olur.

SON DAKİKA
arif kızılyalın ‏@arifkizilyalin 3 dk.
OLMADI 4 GÜN ÖNCEKİ DUYUMUMDA VERİLEN FARK SÖZÜ YERİNE GETİRİLMEYINCE MARKO GİTTİ

Marko nun Cska ya girmesinden sonra micov 2.alternatifse 1.alternatif kim acaba gideriz şimdi alakasız bir 3 numara alırız. Marko yu çok arariz. 3.Çeyrek baslangiclarini unutmayacağız MARKO! !

Seneye Marko adam değil denecek burada. :)

Ben o formanın bugün giyildiğini düşünmüyorum. Formalı resim dün çekilmiş bugün yayınlanmış bence. Murat Özyer bir yalancıdır!

arifkizilyalin 3 dk.

OLMADI 4 GÜN ÖNCEKİ DUYUMUMDA VERİLEN FARK SÖZÜ YERİNE GETİRİLMEYINCE MARKO GİTTİ

Tabii bu da kendini aklıyor olabilir ama doğru da olabilir. Bizim şubede söz yerine getirmemek bir tüzük maddesi!

Para için belkide en doğru tercihi yaptı Marko ama Weems'in arkasında alabileceği süre en fazla 10-15 dakikalar olacaktır. Zaten Micov'un orada aldığı sürelerde söylediğime paralel. Burada kimseye kızmamak lazım. Transfer böyle bir iş. Acilen yerini doldurmaya bakmamız lazım. Micov görünen alternatif. Açıkçası Marko daha komple bir oyuncuydu. İlk tercih kimmiş çok merak ettim. Çünkü Micov'un bize pek yarayacağını düşünmüyorum.

Marko bizden 2 günlük süreyi ne zaman istedi acaba ? Murat Özyerin twit atarken dikkatli olması lazım, gerçekten kendini komik duruma düşürüyor. İnandırıcılığını yitiriyor. Zaten ona kim inanıyorsa....
Açıkcası CSKA teklif etmişse ben zaten Marko'nun gideceğini biliyordum. Açıkcası Olimpiyakos değil ama Real Madrid Micov'u gerçekten istiyorsa o da gelmez... Bu durumda da yadırganacak, suçlanacak kimse yok. Herşey para değil, Bir özgeçmişinde CSKA'da oynadı demek var, birde Galatasaray gibi yeni yeni Euroleague'de boy gösteren, yada FB Ülker gibi, Milano gibi Euroleague'de orta sınıf bir takımda oynamış olması var...Biri şampiyonluk dışında her sonucun başarısız kabul edildiği bir takım, diğerleri ise çeyrek finali başarı sayan takımlar...
Bu arada neyseki Micov ismi ortaya atıldı, yoksa forum yangın yeriydi şimdi...

Marko gitti diye şubeyi kapatalım diyen çıkacak mı acep.
Marko'nun gitmesine bende üzüldüm ancak yeri doldurulmayacak bir oyuncu değil bütçemiz dahilinde son teklif yapıldı demek, Cska daha fazla önerdi oyuncu orayı tercih etti normal. Hiç bir oyuncu Galatasaray dan büyük değildir arkadaşlar biri gider biri gelir önemli olan koçun istediği oyuncuyu almamız Micov gelsin dertler bitsin derim.

Dert onun gelip bunun gitmesi deil zaten Mustafa Bey, yoksa herkesin yeri dolar ve herkesin bir degeri vardır butce dahilinde. Bizim bütçemiz dahilinde marko'nun degeri 800k euro dur, bu deger Cska için 1 milyon euro olur ve oyuncu orayı tercih eder. Burada sıkıntı belirsizlik ve plansızlık, yani bana şu anda sözleşmeli sadece 4 oyucusu olan ( bunlardan biride kadroda düşünülmeyen göksenin) bir euroleague takımı söyleyin. Sabaha karşı iki de marko iki gün düşünecek deniyor , sabah adam rusyadan çıkıyor. Ya böyle işmi olur?? Bu arada futbol şubesi basketbol dan daha beter durumda ama onun yeri burası deil.

Sent from my iPad using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri