• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ender aslan ile anlaşılmış sanırım

Koç "bana bütçe düşmeyecek dediler ama istediklerim alınmadı" demek istedi gibi geldi bana.

Bir dünya yıldızı almayacağız ama takıma faydalı olacak oyuncuların peşindeyiz dedi. Aşağı yukarı forumda 1 ay önce konuşulan şeyleri Ergin Hoca'nın ağzından duyduk sadece.

Bir dünya yıldızı almayacağız ama takıma faydalı olacak oyuncuların peşindeyiz dedi. Aşağı yukarı forumda 1 ay önce konuşulan şeyleri Ergin Hoca'nın ağzından duyduk sadece.

Evet ama vücut dili benim öyle algılamama sebeb oldu.Yanlış düşünmüş olabilirim.

İstifa imasında bulunmadı,geç kaldığımızı bile ima etmedi,yakındığı tek şey sponsorluk konusu oldu koçun.

Bu sene son senesi olabilir koçun,zaten bütün imzalar 1+1 olacak muhtemelen ve seneye Furkan harici kontratlı oyuncumuz kalmayacak,fakat sezon içi istifa gibi bir durum söz konusu olmaz.

Koç istifaya yakın gibi geldi bana.
Bir ay önce.Spa ile zaza yı yazıyorsun. Şimdi gelmiş koç istifa edebilir diyorsun. Bütçe yok diyorsun. Bu ne perhiz? Bu ne lahana turşusu? Dip not; (Adam istifa etse gelecek yıl final four'dan falan bahsetmez)

Bir ay önce.Spa ile zaza yı yazıyorsun. Şimdi gelmiş koç istifa edebilir diyorsun. Bütçe yok diyorsun. Bu ne perhiz? Bu ne lahana turşusu? Dip not; (Adam istifa etse gelecek yıl final four'dan falan bahsetmez)

Zaza ve Spa ile görüştüm bir akşam takıldık orda söylediler.Kendi fikrim budur.Yanlış veya doğru. Ne yazacağımı size mi sorucam ? Herkesin fikri kendine ?

Cidden görüştüm diyorsun yalancısın diyende çıkar şimdi. Belirteyim İroni yaptım.

Yalnız Furkan kardeşimize kızıyorduk ancak doğru bildi çoğu şeyi vallahi.

Micov-Pocius gidenlerin yerini doldurur hatta üstüne çıkar. Önemli olan uzun transferi. Lasme'li,Kristic'li Efes'e, Freeland'li, Bjelica'lı Fener'e karşı koyabilecek tarzda bir pivot bulmalıyız. Lampe iyi bir tercih olabilir.

Nerdeyse hiçbir şey vermeyen Henry Domercant, Malik Hairston, 1 iyi 3 kötü bonsu, sezonun yarısını kaçıran Markoishvili, sakatlığın etkisini atamayan Dudley. Dudley'in yerini ne vereceği aşağı yukarı belli olan Kerem ile doldurduk. Markoishvili'nin yerine Micov. Domercant'ın yerine Pocius. Geç kaldığımız bir gerçek ama şu hamleleri yapabilirsek bir şey kaybetmiş sayılmayız. Micov, Pocius, combo ve uzunla transferi kapatırsak ben geçen seneden karlı sayarım bu takımı..

EA cok acik sekilde belirsizliklerden ve de zengin GSlilerin takima sponsorluk konusunda sahip cikmamasindan rahatsiz. Son iki senenin yildizi olan takima bu kadar ilgisiz olunmaz demek istedi.
Istifa edecegini sanmam, ama yonetimde planlama acisindan yine suruyle belirsizlik oldugu da verilen mesajlardan asikar.

Benim fikrimce bu sekilde yonetilen bir takim EL takimi olamaz. Profesyonel degil de, bakkal dukkani gibi yonetiliyoruz sanki.. ELde zirveye oyanacak takimlarin sponsorlari bir onceki sezon icinde belli olur. Biz de ise yoneticilerin bir sponsor bulabildigi falan yok, herkes baskanin agzinin icine bakiyor bence.

Neyse Spanoulis muhabbetine noktayı koyabiliriz artık, hoca net bi şekilde söyledi. Boşa zaman kaybının anlamı yok.

Bunun yanı sıra, sponsor konusunda hoca net bir şekilde "şubenin beceriksizliği"ni ima etti. Tam o sırada yayını bitirdi GS TV. Ama anlayan anladı ne olduğunu. Murat Özyer gibi bir işbilmezin olduğu yerde böyle şeyler yaşamamız normal. Yönetim de suçlu tabi böyle bir etkisiz elemanı görevde tuttuğu için. Twitter'dan [MENTION=1121]Coach[/MENTION]ozyer hesabına bol bol mention atın, tepkinizi dile getirin.

Avrupa'da son iki yılın en flaş takımlarından biriyiz ama üç beş milyon dolara ihtiyacımız var. Şaka gibi ya, büyük rezillik.

Zaza ve Spa ile görüştüm bir akşam takıldık orda söylediler.Kendi fikrim budur.Yanlış veya doğru. Ne yazacağımı size mi sorucam ? Herkesin fikri kendine ?

Cidden görüştüm diyorsun yalancısın diyende çıkar şimdi. Belirteyim İroni yaptım.

Milleti sağlam istihrabatım var deyip hayalkırıklığına uğratmak ne zamandan beri fikir beyan etmek oldu? Üstelik Furkan Dillice bence öyle olmayacak deyince kaynağım sağlam deyip onu linç ediyordun? O niye şu an senin haksızken beklediğin saygıyı haklı olduğu halde görmiyordu senden acaba?

Sanırm oyuncularla anlaşılmış herkes salı gününü bekliyor bütçenin kesinleşmesini.. Micov ve Pocius gayet güzel transferler Ersin'in gitmesi biraz üzücü oldu Türk statüsünde iyi katkı alabilirdik bu sezon ama olsun şimdi tek eksiğimiz pivot ve combo guard transferi özellikle pivot transferine dikkat etmemiz gerek ligde ve Avrupa'da başarı için bakalım hayırlısı olsun...

Nerdeyse hiçbir şey vermeyen Henry Domercant, Malik Hairston, 1 iyi 3 kötü bonsu, sezonun yarısını kaçıran Markoishvili, sakatlığın etkisini atamayan Dudley. Dudley'in yerini ne vereceği aşağı yukarı belli olan Kerem ile doldurduk. Markoishvili'nin yerine Micov. Domercant'ın yerine Pocius. Geç kaldığımız bir gerçek ama şu hamleleri yapabilirsek bir şey kaybetmiş sayılmayız. Micov, Pocius, combo ve uzunla transferi kapatırsak ben geçen seneden karlı sayarım bu takımı..

Geçen sene'yi bitiren yerine başalayan kadro ile kıyaslamak daha doğru olur. Bence alacağımız beş numara herşeyi belli edecek. Benim istediğim Lampe ama maliyeti yüksek, olsa her türlü kombinasyonu yapabilirsin lampe ile.

Sent from my iPad using Tapatalk

Salı günü yönetim kurulu toplantısından gelecek kararı bekliyoruz demişti Murat Özyer. Salı güniü inşallah güzel haberler duyarız arkadaşlar. Galatasarayla yatıp Galatasarayla kalkıyoruz. Umarım mutlu ederler bizi.

Hoca'nın mutsuz ve huzursuz olduğunu daha önce buraya yazmıştım. Elden kaçan oyuncular dışında benim bildiğim istediği iki transfer bütçe sıkıntısı ve yönetimin yavaş hareket etmesi nedeniyle kaçtı. Şimdi adam kariyer olarak yükseliş trendinde, bu noktada zorlama bir takımla kendi pazarını daraltmak istemez. Bu arada bilginize; Ergin Atman'da menajerini değiştirdi geçen sene, o da Beobasket ile çalışıyor.

Sent from my iPad using Tapatalk

Programı dinlemedim ama yazılanlardan anladığım :Hoca sponsor belirsizlğinden dolayı takım kurmakta geciktik,Geciktiğimiz içinde yıldız oyuncuları kacırdık gibi birseyler söylemis.

Pes etmeyen yine iddali bir takım kurulucağını belirtmis.

Hoca bu seneyi bitirir bir şekilde seneye bence başkan benimle bir sene daha devam et deyip uzatır sonrası ne olur bilinmez Başkan kendi dönemine göre planlama yapıyor.Prandelli`nin sözlemesi 2 senelik

Murat Özyer gibi Vasıfsız bir insan Hocalık beklentisi içinde duruyor ya Ergin Hoca GALATASARAYLI olarak sırf bu yüzden bu fırsatı bu vasıfsıza vermemelidir.

Milleti sağlam istihrabatım var deyip hayalkırıklığına uğratmak ne zamandan beri fikir beyan etmek oldu? Üstelik Furkan Dillice bence öyle olmayacak deyince kaynağım sağlam deyip onu linç ediyordun? O niye şu an senin haksızken beklediğin saygıyı haklı olduğu halde görmiyordu senden acaba?

Başkan Hedef F4 dedi.Hedef yükseltmedi dimi ? Kimseyi linç etmedim.Sorunum saygısızlıkladır. Burda herkes fikrini söyleyebilir iyi yada kötü ama saygıyı aşmayacak. İstihbaratım var mı demişim ? Kimden aldıysam söyledim. Bu delikanlılığınızı Özyer'e karşıda beklerim sorunu olan gelir özelden konuşur. Ama sorunu uzatmak kavgaya çevirmek istersen yaz buradan devam edelim.Halil Can , Yalçın Dümer , Kadir Çetinçalı hadi Küfüre başlayın. Onlarda Spa ismini söylemişlerdi.

Arkadaş istihbaratım sağlam deyip tüm milleti beklentiler içine sokuyorsun. Şimdi gelmiş benim fikrim diyorsun. Senin yaptığın resmen umut tacirliği. Zaza nın haberi yok bizim onu istedigimizden;ama sana göre bukws serbest bırakırsa bizde. Yok spa başkanın yatındaymış. Şimdi gelmiş hoca istifa eder diyorsun. 1 ay içindeki yorumlarında siyah'la beyaz kadar fark var.

Arkadaş istihbaratım sağlam deyip tüm milleti beklentiler içine sokuyorsun. Şimdi gelmiş benim fikrim diyorsun. Senin yaptığın resmen umut tacirliği. Zaza nın haberi yok bizim onu istedigimizden;ama sana göre bukws serbest bırakırsa bizde. Yok spa başkanın yatındaymış. Şimdi gelmiş hoca istifa eder diyorsun. 1 ay içindeki yorumlarında siyah'la beyaz kadar fark var.

Ben kesin bitti demedim.Formayı giydi demedim.Açıkladım ama sadece bazı kişilere giydiriliyor Türkiye'de spa ismini sadece 1-2 kişi mi ortaya attı.Diğer büyük isimler Spa derken gık yok.Başkan F4 dedi ama ses gelmedi.Bütçe artacak düşmeyecek dendi yine ses yok.Bazı kişilere linç var.Geçiniz.

Şu saatten sonra listede adı geçen en kötu seçeneklere bile fitim şu belirsizliğin yerini daha da büyük bit kaos almasın yeter .Bir şekilde para bulunsa ve birinci tercihler gelse bile artık takke düştü kel göründü . Basketbolda sportif başar açısından kısa sürede çok yok katettik ama organizasyon anlamında aynı tas aynı hamam devam ediyoruz . Bu şekilde gidersek bu seneyı kurtarsak seneye bilemedin öbür seneye yine belirsizlik yaşama olasılığımız gayet yuksek . Tofaş sezon bitmeden tek tek bütçe kalemlerini belirleyip . Baş antrenör bütçesi için belirlediği rakam uymadığı için Çakı ile yolları ayırdı. Royal kendı şarları açısından en doğru koçlardan birini buldu kısa sürede bütçeye oranla gayet iyi yabancılar aldı . BJK bile artık planlı programlı gidiyor . Bizim şube her sene Zümrütü Anka kuşu gibi maşallah yanıp kül oluyor sonra sıfırdan yeniden doğuyor ama nereye kadar ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri