Ender aslan ile anlaşılmış sanırım
Koç "bana bütçe düşmeyecek dediler ama istediklerim alınmadı" demek istedi gibi geldi bana.
Bir dünya yıldızı almayacağız ama takıma faydalı olacak oyuncuların peşindeyiz dedi. Aşağı yukarı forumda 1 ay önce konuşulan şeyleri Ergin Hoca'nın ağzından duyduk sadece.
Bir ay önce.Spa ile zaza yı yazıyorsun. Şimdi gelmiş koç istifa edebilir diyorsun. Bütçe yok diyorsun. Bu ne perhiz? Bu ne lahana turşusu? Dip not; (Adam istifa etse gelecek yıl final four'dan falan bahsetmez)Koç istifaya yakın gibi geldi bana.
Bir ay önce.Spa ile zaza yı yazıyorsun. Şimdi gelmiş koç istifa edebilir diyorsun. Bütçe yok diyorsun. Bu ne perhiz? Bu ne lahana turşusu? Dip not; (Adam istifa etse gelecek yıl final four'dan falan bahsetmez)
Zaza ve Spa ile görüştüm bir akşam takıldık orda söylediler.Kendi fikrim budur.Yanlış veya doğru. Ne yazacağımı size mi sorucam ? Herkesin fikri kendine ?
Cidden görüştüm diyorsun yalancısın diyende çıkar şimdi. Belirteyim İroni yaptım.
Nerdeyse hiçbir şey vermeyen Henry Domercant, Malik Hairston, 1 iyi 3 kötü bonsu, sezonun yarısını kaçıran Markoishvili, sakatlığın etkisini atamayan Dudley. Dudley'in yerini ne vereceği aşağı yukarı belli olan Kerem ile doldurduk. Markoishvili'nin yerine Micov. Domercant'ın yerine Pocius. Geç kaldığımız bir gerçek ama şu hamleleri yapabilirsek bir şey kaybetmiş sayılmayız. Micov, Pocius, combo ve uzunla transferi kapatırsak ben geçen seneden karlı sayarım bu takımı..
Milleti sağlam istihrabatım var deyip hayalkırıklığına uğratmak ne zamandan beri fikir beyan etmek oldu? Üstelik Furkan Dillice bence öyle olmayacak deyince kaynağım sağlam deyip onu linç ediyordun? O niye şu an senin haksızken beklediğin saygıyı haklı olduğu halde görmiyordu senden acaba?
Zaza ve Spa ile görüştüm bir akşam takıldık orda söylediler.Kendi fikrim budur.Yanlış veya doğru. Ne yazacağımı size mi sorucam ? Herkesin fikri kendine ?
Cidden görüştüm diyorsun yalancısın diyende çıkar şimdi. Belirteyim İroni yaptım.
Arkadaş istihbaratım sağlam deyip tüm milleti beklentiler içine sokuyorsun. Şimdi gelmiş benim fikrim diyorsun. Senin yaptığın resmen umut tacirliği. Zaza nın haberi yok bizim onu istedigimizden;ama sana göre bukws serbest bırakırsa bizde. Yok spa başkanın yatındaymış. Şimdi gelmiş hoca istifa eder diyorsun. 1 ay içindeki yorumlarında siyah'la beyaz kadar fark var.