• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arodori nin İtalya maçlarını izlerken Datome yi gördüm gelmez mi avrupa ya acep.

Yanlış hatırlamıyorsam Marko'yu aldığımız dönemde önce Datome'ye gitmiştik. O olmadı ondan sonra Marko'ya yönelmiştik diye hatırlıyorum. Ama şu an gelmez bence :)

Yarin kesin karardan sonra ardi ardina imzalar gelir. Aradori, Pocius, Micov kesinlik kazananlar, imza atanlar gibi gorunuyor. Geriye combo ve pivot kaldi onuda butce tam netlestikten sonra hiz kazandiracaklar sanirim.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bu arada yarın yönetim-şube arasındaki toplantının ne üstüne olduğunu bilen var mı? Bütçe mi tartışılacak yoka bahsedilen oyuncuların imza işlemleri mi tamamlanacak?

Murat Özyer salı günü yönetimden bir garanti alacağız,sonra transferde hız kazanacağız demişti,yarın akşam yönetim onayı verir,çarşambadan itibaren açıklamalar başlar.

Bu arada yarın yönetim-şube arasındaki toplantının ne üstüne olduğunu bilen var mı? Bütçe mi tartışılacak yoka bahsedilen oyuncuların imza işlemleri mi tamamlanacak?

Sanırım şubeyle ilgili tüm konulardır. Yani hiçbir maddenin ayrılacağını düşünmüyorum.

Beylerrr!

@MiskoRaznatovic şimdi

Vladimir Micov, will join Galatasaray Liv Hospital!

Birkaç gün önce millet birbirini yiyordu. Şimdi herkes süper harika modunda :) Taraftara kalsa transfer bitmez zaten. Kitleleri yönetmek önemli ve zor bir iştir. Klavye başından şunu alın bu niye gitti demek kadar kolay değildir yani. O gittiyse bir sebebi vardır. Nitekim isimler de tek tek çıkıyor ortaya. Pocius Micov Aradori bunlar kaliteli oyuncular. Alacağımız yabancı kısa oyuncu kesinlikle hareketli olmalı, penetre etmeli. Kaliteli bir uzun aldık mı bu iş tamamdır. Kaç aydır şu başkana güvenin diyorum. Bu adam Galatasaraya her alanda çağ atlatmıştır bunun içinde hep savunacağım. Ligde sekizinci olduğumuz günleri olimpiyatta süründüğümüz günleri kimse özlemiyordur herhalde. Benim kombinem vardı maçları olimpiyat stadında oynarken. Bir PSV maçı vardı. 2-1 kaybetmiştik. He işte ben o günleri o iğrenç duyguyu yaşamak istemiyorum. Benim istediğim takım madride karşı 2-0 geri düşse bile 3-2 yapabilen takımdır.

Bu arada sponsorsuz oynayacagiz sanirim ama Euroleague hala Liv Hospital gosteriyor versinler senelik 7 milyon dolar yoksa kaldirilsin bedavadan reklam yapiyorlar.

Yanlış hatırlamıyorsam Marko'yu aldığımız dönemde önce Datome'ye gitmiştik. O olmadı ondan sonra Marko'ya yönelmiştik diye hatırlıyorum. Ama şu an gelmez bence :)

Aslında gelse avrupa da çok fark yaratır. avrupaya dönerse bize gelir umarım :)

Bu yazan adam Micov'un menajeri mi

Hahaha Fenerliler, Misko'ya sövüyor twit altında. Ulan keyfim yerine geldi be :)

Micov ilk sene once 650 alcakti, agirdan alinca 750 oldu ilk seneligi, o 100 bin fark dedigim kisim halloldu nihayet, muazzam transfer.

İyi bari Misko bu sefer dalgaya vurmamış işi. :)
Hoşgeldin Vladimir Micov !

Micov ilk sene once 650 alcakti, agirdan alinca 750 oldu ilk seneligi, o 100 bin fark dedigim kisim halloldu nihayet, muazzam transfer.

Su guzel ortami bozmayalim pivot konusunda da biseyler fisilda. ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri