• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lucas Nogueira nasıl olur acaba.

Errick McCollum u çok beğenirim ama Aradori,Pocius,Micov varken Nolan daha uygun. McCollum daha fazla direksiyona geçmek ister. Aradori,Pocius,Mİcov varken penetre pas kombinasyonunu üst seviye yapacak aday daha uygun bana göre.

Yeni gelecek pivotu düşünürsek 4 uzunumuz oluyor. Yerli piyasasında bir uzun daha bulabiliriz. Pivot konusunda Lampe ve Pleiss transferleri bana kalırsa zor. Sanki başka bir pivot gelecek bence. Dün Furkan'ın söylediği Patric Young şikecilerin forumunda da konuşuluyor , Avrupa'da dikkat çeken bir uzun olacak gibi ama Ergin Ataman bu kadroya sırtı dönük oynayacak uzun bulacak, Esteban ismi atıldı Maric e tercih ederim ben Estebanı.

Arroyo Nolan Ender Nikolov

Aradori Pocius Sinan

Micov Cenk

Erceg Kerem G. Kerem K.

Furkan XXXXXX

İlk beşimiz Arroyo Aradori Mıcov Erceg XXXX

2. beş Nolan Pocıus Cenk Kerem G. Furkan

Çok iyi rotasyonu olan bir kadroya sahip oluyoruz Ergin Hoca gerçektende iyi bir kadro kuruyor.
Geçen sene Domercant Haırston Macvan gibi düzgün oynamayan oyuncular vardı hep eksilerdi ama bu sene
o oyuncular yerine daha iyileri geliyor. Barcelona karşısında bu kadro olsa kesin elerdik bu sene Barcelona'yı.

Pivot bölgesi için sert uzun almak bence daha yararlı olur gibime geliyo .

Anladığım kadarıyla Micov-Aradori-Nolan 3 lüsüne toplamda 2.5 - 3 milyon vereceğiz. O zaman pivot transferi için çok çok rahat saldırabiliriz istediğimiz sağlam bir uzuna.

Nolan Smith'le Armon Johnson'ı karıştırıyorum hep. Sanki Armon Johnson daha iyiydi gibi. Onu da alabiliriz, en son Valladolid'deydi.

Anladığım kadarıyla Micov-Aradori-Nolan 3 lüsüne toplamda 2.5 - 3 milyon vereceğiz. O zaman pivot transferi için çok çok rahat saldırabiliriz istediğimiz sağlam bir uzuna.

Söylenenlere göre;

Micov: 900 bin dolar
Aradori: 450 bin dolar

2 milyon dolar'ın üzerine çıkmaz üçüne toplam verilecek para.

Efesi bilmem de sanki bu hamlelerde fülkerin bir adım önündeyiz gibi. Gerçi lig kadrosunu bilmiyorum nasıl olur ben olsam aradoriyi ligde de kullanırım. Sizin yorumlarınız nasıl bu konuda ?

Esteban Batista için olumlu mesajlar da olsa genel kanı olumsuz yönde. İzmirde neredeyse tüm maçları seyrettim ve bana gore çok iyi bir uzun. 5-7 cm daha uzun olsaydı zaten buralarda oynamazdı diye düşünüyorum. Çok iyi ribaunt alıyor, top neredeyse eline yapışıyor ve çok güçlü olduğundan topu rahatça çekiyor. Pota altında bitirici. Sırtı dönük oynayabiliyor, ribaunt sonrasında top tamamlayabiliyor. Neredeyse her topa elini sokuyor. Lig bittiğinden beri yazacağım ama tepki alırım diye çekinmiştim.

Bu sene KSK'da oynadı ama bildiğim kadarı ile Efes'in oyuncusu ve parasını da geçen yıl Efes ödedi. O nedenle transfer parasını kime ödenir bilemem. Eğer Efes'te ise zaten Efes oyuncudan kurtulmaya çalışıyor. Sorun olmaz sanırım.

Hoca Zaza'yı çok istiyormus.
Zaza'ya bakalım parayi getirtelim.
Avrupa 5 numara görsün :)

Forza Zaza !!!

Zaza olursa yanina atletik 4 5 te alabiliriz.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Zaza olursa Türk mü sayılacak

Bence kalan iki hakkımızı uzun oyuncudan yana kullanıcağız....Kısa rotasyonu çok şişmiş oldu...Top getirme konusunda Arroyo' yu rahatlatacak kapasitede oyuncular Sinan, Ender, Arodori ve Pocuis olacak mevcut kadroda ...Pota altında dominant oyucu lazım gözüken bu....

Zaza yine mi çıktı ya? En az 2 sene daha Nba'den kopması imkansız onun.

Efes'in pota altı neredeyse kusursuz. Fener'in pota altı çok zayıf. Furkan'ın yanına sert bir uzun alırsak Dorsey gibi veya Pleiss gibi efektif birini, çok süper olur.

Yine mi Zaza muhabbeti :)

Ergin hocayı ne kadar övsem az. Nasıl transfer yapacağını ve takım kimyasını nasıl oluşturacağını bu kadar iyi bilen bir hocayala çalıştığımız için çok çok şanslıyız.

Yarın yönetimden de transferleri resmileştirecek hamle gelsin artık.

Efes'in pota altı neredeyse kusursuz. Fener'in pota altı çok zayıf. Furkan'ın yanına sert bir uzun alırsak Dorsey gibi veya Pleiss gibi efektif birini, çok süper olur.

Efesin pota alti kusursuz ama silme yabanci. Saric, Bjelica, Lasme, Krstic. Bunlardan birini kadroya alma problem yasarsin. Peperoglou, Draper, Planinic 7 etti.

Ulkerinde Bjelica, İzzet, Vesely, Freeland, Zoric olacak. Vesely i lig kadrosuna almazlar diger yabancilari Hickman, Goudelock, Bogdan.

Yine en dogru isi, onlarin harcadiklarinin yarisina biz yapiyoruz, normalde yaridan da fazla olur fark Sinan, Furkan vs. sisiriyor.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Şu gerçek ki Ataman, İtalya Ligi'ni çok iyi tarıyor. Hawkins, Markoishvili, Hairston, Kemp, Thornton vs. Aradori Sassari ile anlaştı denilirken uygun bir fiyata bize geldi. Pocius ile birlikte ligde 7. yabancı olacaktır. Hucum'da çoğu şey'i yapar ama ortlamanın üzerinde. 7. yabancı olarak daha iyi oldu. TBL ve EL'de Arroyo sayesinde daha yüzdeli şutlar sokacaktır. Yine'de beklentiyi ayarlamak lazım.

Kısa rotasyonunda Arroyo-Micov-Pocius-Aradori-XXX (Nolan deniliyor) 5. tane yabancımız var. Bunun 4'ü TBl'de oynar. Ender,Sinan ve Cenk'i de katarsak 7 kişilik kısa rotasyonumuz olacak. Hepsi'de katkı verecek isimler. Katkı verecek 4 yabancı yerine 1 fazlası olan 5 yabancı ile özellikle EL'de iyi işler yaparız. (Malum Türklerden daha kaliteliler)Kısa rotasyonuda 5 tane yabancı çok iyi oldu.

Gelelim transferin en önemli iki hamlesine Micov ve pivot hamlesi. Micov için şartlar zorlanmalı. Komple bir oyuncu (savunma+şut+ribaund/asist) bunun üzerine 4 numara oynaması ve sırtı dönük oyunu çilekli pasta tarifi gibi. Bu özelliklerdeki oyuncu kaçırılmamalı. Takıma çok şey katar. Şu kadro yapısı ile 5 numara transferine en fazla parayı harcamalıyız. Sırtı dönük oyununun yanında artık savunmasıda iyi bir uzun alınmalı. Dorsey'e gerek yok. Batista ise bu şartlara uyuyor. Gelen isimlerin çoğu birbirini tamamlayan parçalar. Yine Arroyo endeksli gideceğiz. Arroyo durursa özellikle sert maçlarda yan parçalarda durar bu yüzden sırtı dönük oyunu olan bir uzun şart. Hatta her halükarda sırtı dönük oyunu olan uzun şart. Her başa güreşen takımda var.

Nolan ismi geçmiş. Çok iyi bir transfer olur. Savunması ve penetresi iyi. Bir kaç izledim tercih sorunları var. Özelliklede bazen içeriyi zorlarken saçmalıyor. Asist rakamlarıda iyi.

Arroyo-Nolan-Aradori-Pocius-Micov-Erceg-XXX.

Temenniler; Umarım Micov alınır, Ersin kadro'da tututlur ve iyi bir beş numara alırız.

İyi akşamlar. Yorgunluk var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri