Nolan savunmada nasıl ?
Jamon da iyi oyuncu ancak Jamont riskine girmek daha mantıklı gibi...Kısmet i yaratmak önemli ama.Nolan Smith ismi forumda çok geçiyor ancak ben 6 yabancı ile sezona başlayacağımızı düşünüyorum.Ki 2 numara alıcaksak bu jamon lucas gordon olur gibi geliyor.5 numara transferi ile dış transferi şimdilik bitirir.Euroleague top 16 ya kalındığında bir transfer daha yapılır düşüncesindeyim.
Combo guard olarak Malagalı Dragic nasıl gider
Sonunda yönetim uyumayı bırakıp iyi transferler yapmaya başladı, hadi hayırlısı.
Aradori ismi hiç geçmiyorken geçen hafta burda 2-3 arkadaş birkaç mesaj atmıştı Aradori iyi olur diye, bugün Aradori'yi aldıkHatta Hairston da forumca aldığımız bir oyuncuydu. Dorsey isminde totemi biraz arttırırsak neden olmasın ?
Kızılyıldız' lı (Crvena Zvezda) Boban Marjanovic zaten hali hazırda bilinen ve gözlemlenen bir oyuncu. Çok yetenekli olmasa da 2.23 cm. lik boyunun da etkisiyle pota altında bitiriciliği oldukça yüksek.
Bununla beraber geçen sene Kızılyıldız' da (Crvena Zvezda) Rasko Katic ile epeyce rotasyona girdi ve Sofo gibi faul problemine girmemesine rağmen her nedense teknik heyet tarafından uzun süreli oynatılmadı. Bunun sebepleri irdelenip hareket etmek daha sağlıklı olur.
2014 Dünya Şampiyonası için Sırbistan Milli Takımı geniş aday kadrosuna alınmaması ise açıkçası benim açımdan sürpriz oldu.