• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pocius saglik kontrollerinden gecmis. Onumuzdeki saatlerde aciklanacakmis(sportando)

Sportando, Kerem'i haber verdi.

Pocius iptal olmadıysa ki olmadı deniyor, combo guard olarak da Nolan Smith geliyor + pivot. 7 yabancı olduk bile.

Nolan Smith umarım gelirde bu transferi forum olarak biz gerçekleştirdik gibime geliyor :) herhangi bir yerde duymadım bize geleceğini kaynağınızı paylaşırsanız bende kafamdaki kadroya onuda yazmaya başlarım zevkle :)

Lamont Hamilton aradıgımız oyuncu,4-5 oynar,üçlük atar,sırtı dönük oynar,ribaunt çeker
Bunun dışında Pleiss,Dorsey,Bourousis,Dunston,Sofoklis gibi isimlerden biri gelsin isterim,çünkü pota altına yıldız şart,sonuçta en azından bir oyuncumuz heyecan yaratacak bir isim olmalı

Şimdiye kadar yaptıgımız söylenen transferlerden micov'u begendim ama pocius yerine jamont gordon'un saglıklı halini tercih ederim sonuçta gordon yeri gelince guard oynayıp arroyo'ya yardımcı olabilir

Kerem Gönlüm'ün transferini fazla olumlu bulmuyorum ama yerli oyuncu sıkıntısı var ve mecburen böyle bir tercih yapılacaktı,yoksa kg'nin 29-30 yaşında halini isterdim kariyerinin sonunu degil

Justin Dentmon ismi hiç düşünüldü mü acaba,hücum'da gücümüze güç katardı

Transferler netleşse de rahat bir nefes alsak artık :) bu arada Pocius Maciulis değişikliği müthiş olurdu.

Jawai'yi 8.yabancı olarak kullansak sadece Euroleague'de, ortalama 8-9 dk süre alır max katkı verir zorlamayız da.

Sportando: Galatasaray added Vlado Micov and is ready to add also Pietro Aradori, Martynas Pocius and Kerem Gonlum.
They are ready to be a contender

Düşündüğümüz hemen her oyuncu geldi. Micov konusunda beklemek biraz maddi kayba neden olsa da Aradori konusunda da meyvesini aldık gibi duruyor. Nolan Smith ismi bayadir vardı, gelirse güzel bir transfer olur. Pivot kim olur bilmiyorum ama bence Batista is yapar.

Maciulis çok iyi olur elbette ama U.Kazan'a gitmekten vazgeçme sebebi Real Madrid'ten teklif alması deniyor. Yani bize gelmesi hayal maalesef

Renkdaslar Nolan Smith bilgisinin kaynagi nedir, sayfa atlamadan okumaya calisiyorum ama acaba ben mi kacirdim zira herhangi bir kaynak gosterildigini hatirlamiyorum?

Yoksa yukarida arkadasin dedigi gibi forumca olsa olsa metodu ile mi transfer ettik :)

Bir mucize falan olsa da bir de Maciulis-Erceg değişimi yapabilsek bir şekilde :)

Zaten Pocius da açıklandıktan sonra Maciulis artık gereksiz oldu. Combo alınmalı diyoruz alalım comboyu bitirelim. Zaten Nolan Smith 200-250 bin Euro'luk bir transfer.

Batista'nın forumda eleştirildiği kadar kötü oyuncu olduğuna inanmıyorum.Orta kalite bir Pivot.Efsane olmaz ama iyi katkı verir.

Erceg tamam savunma zaafları çok olan bu oyuncu ama şunu da unutmayalım geçen sene her maç 30 35 dk sahada kaldı ki gücünü dengeli kullanması gerekiyordu yani bu sene şahsen geçen seneye göre daha iyi savunma yapacağını düşünüyorum.

Batistaya gelirsek sanki pivot konusunda pleiss, bourousis derken Batista isminin ortaya atılması bizi biraz üzdü zannedersem. Ben Batista ismine sıcak bakıyorum açıkçası.

Nolan değil Kerem Tunçeri ya da Bariş Ermiş´ten biri alinip 4-5 transferi yapmak lazim diye düşünüyorum. Lampe, Lawal ya da Lampe Pleiss veya Lawal Samuels, Lawal Batista gibi.. Bi bitirici bide savunucu çok iyi olur..

Bu arada Jamontu tamamen bitirdik sanirim öyle mi?

Sent from my iPhone using Tapatalk

[video=youtube_share;Q0Qj4YjNUJw]http://youtu.be/Q0Qj4YjNUJw[/video]
şu adamı alsak nasıl olur arkadaşlar... :D

Pocius yerine Maciulis'i alalım diyen arkadaşlara katılmıyorum . Zaten Micov gibi saf 3numaramız varken Maciulis alacağıma 2-3 ü daya iyi oynayabilen Pocius tercihim olur. Pocius ,Aradori ve Micov ' a göre daha hızlı bir oyuncu . Hızlı hücum sayıları , şut tehdidi , bir beyaza göre iyi olan atletizmiyle bu takıma lazım. Bekliyoruz seni 9PARMAK !!

Beni tatmin eder, daha önce ismi de geçmişti ama düşünümyoruz sanırım :))

İhtiyaç duymuyor diyelim :D

O zaman ne diyoruz. Kaç para lan bir Boban Marjanovic . Bu sene takımda pas yüzdesi artacaktır , bu adamı müthiş besleriz gibi duruyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri