• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aradori gaza geldi bütün İpekçi fotoğraflarını RT ediyor Twitter'da.

Micov'da kariyer maçını Fener'e karşı oynamış Euroleague'de.

Transfer Başlığı zaten oldukça yoğun durumda, bir de bu tarz "goygoy" muhabbetlerini ve insanlara bulmaca çözdürür gibi mesajları kaldıramaz. Bu sebepten o mesaj ve arkasından atılan mesajlar temizlendi. Burada kimseye bulmaca çözdürmeye gerek yok, eski tartışmalara geri döndürebilecek mesajlara da hiç gerek yok.

Pivot transferi ile ilgili zaten Tanju Abi, söyleyebileceklerini söyledi.

Aradori gaza geldi bütün İpekçi fotoğraflarını RT ediyor Twitter'da.

Micov'da kariyer maçını Fener'e karşı oynamış Euroleague'de.
Hatırladığım kadarıyla Marko Paşa da cantu dayken kariyer maçını fener e karşı oynamıştı ??

Pivot transferi Tanju'nun bahsettiğinden daha çok heyecan yaratacak bence. Bende yaratmıyor ama burada yaratır. :)

Nolan Smith hakkında bugün bir şeyler okudum da Jamont'tan daha oyun kurucu ama birazcık daha yumuşak olanı gibi geldi bana. Geri kalan çoğu şey aynı. Dengesizlikleri bile :)

Pivot transferi Tanju'nun bahsettiğinden daha çok heyecan yaratacak bence. Bende yaratmıyor ama burada yaratır. :)

Nolan Smith hakkında bugün bir şeyler okudum da Jamont'tan daha oyun kurucu ama birazcık daha yumuşak olanı gibi geldi bana. Geri kalan çoğu şey aynı. Dengesizlikleri bile :)

Vallahi ayip oluyor artik. :(

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Hocam lütfen söyleyin, kim olduğunu.Ancak söylemeniz mümkün değilse nba mi ya da Avrupa'mı onu belirtirseniz ayrıca oyun özelliklerini tarif ederseniz çok sevinirim.En azından nasıl bir pivotla ilgilendiğimizi biliriz

Uzun Dorsey kesin burada bir çok kişi çok beğeniyor şahsen ben çok bayılmam ama mevcut kadroya iyi gidebilir.

İsim yazmıyorsak bizi burada beklenti içine sokmayın, bilen lütfen yazsın bizde burada oruçlu halimiz ile beyın yamulması gecirmeyelim. Söylemeyeceksiniz lütfen bizi burada gaza getirmeyin sifreli konuşarak.

Bu uzunu baya merak ettim ya. Koyulan kıstaslara uygun fazla oyuncuda yok. O isimler arasında çok heyecan yaratacak biride yok gibi gözüküyor. Belki Dorsey olabilir. Forumda hayranı çok. Fakat Dorsey ismide çok kez dillendi o olsa saklanmazdı bence ismi.

Bu sene Erceg yine 27-30 dk arasi sure alacak o yuzden cemberi koruyan birisi lazim arkasina yoksa yine ulser oluruz.

Ya isimi verin ya da hiçbir şey söylemeyin abi.

Abi ismini verin meraktan çatlıyacağız en azından adının ve soyadının baş harflerini.

İsmi verilse de verilmese de sonuçta Galatasaray'a geleceği için merak etmiyorum. Aniden açıklanınca daha bi güzel oluyor. :)

Acaba yapilmis transferleri sponsor reklamini yaparak aciklamak istediklerinden mi sakliyorlar?

Dorsey hariç bahsedilen maliyete bahsedilen oyun tarzında bu sezon Elde oynamış forumun çoğunluğunun beğeneceği adam yok piyasada.Barca ile durumu da belli daha önce ilgilendiğimizde yazıldı ben uzunun Dorsey olduğuna eminim.Şahsen çok beğenmem ama Lawalden falanda iyidir.

Dorsey Houstan a gidiyormus. Gecmis olsun cember daraliyor.

Şifreli konuşuldu diye mesajlar siliniyor hemen ardın bir şifre daha :) güzel ironi

Bugün yönetim toplantısı olacaktı ne oldu acaba gerçi Özyer 10 gün sonra bir yazıyla bir şey paylaşır. Doğru marka ve marko esprisi gibi bir şey gelmez umarım.

Sağlam fail oldum :D.

Pivot transferi zenci genlerine sahip olan renkli gözlü pilav yemekten hoslanmayan bir beyaz olucakmış .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri