Carlon Brown çok beğendim bi oyuncu , kısa sürede Avrupa'da kendini kanıtayacak bu net yani. Ama daha çok 2 numara, combo-guard sınıfına girebilir ama net bir guard değil . Nolan'ın arkasında listede hangi oyuncular var bilmiyorum ama Pocius,Arador,Micov'un geldiğini ve Sinan'ın da olduğunu düşünürsek Nolan'ın arkasındaki tercihlerden birisi değil gibi geliyor bana. Alacağımız oyuncu point guard tiplemesinde olacak daha çok bence.
Mesela Carlon Brown bana daha komple gelir Errick McCollum'a kıyaslarsak ama listede varsa McCollum vardır daha point-guard çünkü. Pocius yerine Carlon derseniz bu sefer 3numarada Micov'dan artan 13-14 dk yi kullanamayız . O dakikaları Aradori ve Pocius'la geçecek gibiyiz. Playoff'larda birinin olmadığını varsayarsak sıkıntı artar. Cenk'in son durumu ne bilmiyorum.
Mesela Carlon Brown bana daha komple gelir Errick McCollum'a kıyaslarsak ama listede varsa McCollum vardır daha point-guard çünkü. Pocius yerine Carlon derseniz bu sefer 3numarada Micov'dan artan 13-14 dk yi kullanamayız . O dakikaları Aradori ve Pocius'la geçecek gibiyiz. Playoff'larda birinin olmadığını varsayarsak sıkıntı artar. Cenk'in son durumu ne bilmiyorum.