• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Carlon Brown çok beğendim bi oyuncu , kısa sürede Avrupa'da kendini kanıtayacak bu net yani. Ama daha çok 2 numara, combo-guard sınıfına girebilir ama net bir guard değil . Nolan'ın arkasında listede hangi oyuncular var bilmiyorum ama Pocius,Arador,Micov'un geldiğini ve Sinan'ın da olduğunu düşünürsek Nolan'ın arkasındaki tercihlerden birisi değil gibi geliyor bana. Alacağımız oyuncu point guard tiplemesinde olacak daha çok bence.

Mesela Carlon Brown bana daha komple gelir Errick McCollum'a kıyaslarsak ama listede varsa McCollum vardır daha point-guard çünkü. Pocius yerine Carlon derseniz bu sefer 3numarada Micov'dan artan 13-14 dk yi kullanamayız . O dakikaları Aradori ve Pocius'la geçecek gibiyiz. Playoff'larda birinin olmadığını varsayarsak sıkıntı artar. Cenk'in son durumu ne bilmiyorum.

Hepinizin bu oyuncu taramaniza hayranım cidden tebrik ederim hiç bilmediğim oyuncular ağırlıkta :)

Pocius gibi potaya giden atletik, üçlüğü olan ve ballhandlingi iyi olan oyuncu kac tane var Avrupa'da da beğenmiyorsunuz ya :) adamı iyi gömdünüz he :) Ergin hocanın en sevdiği oyuncu tipidir Pocius, Aradori, Micov gibi oyuncular. Çok tehlikeli takım olduk herkes atıcı umarım topu iyi paylaşırız ;)

Arroyo-Pocius-Aradori-Micov, kaliteli bir combo ve pivotla ligide alırız, f8 gatranti yaparız, f4 neden olmasın :) Ergin hoca iyi takım kuruyor, zaten Türkiye'nin en iyi hocası, Arroyo'da en iyi oyun kurucu zaten, gelen oyunculara şuana kadar çok iyi hep beğendiğim oyuncular, İnşallah kaliteli bir Combo ve Pivot alırız, bu arada Carlon ve Eric'in istatistikleri çok ii izlemedim ama arkadaşlarında yorumlarına bakınca birini gelmesini isterdim...

Nolan Smith'in gelmesin sezon içinde bizi çok kızdırır saç baş yoldurur. Carlon Brown gelsin. Çok daha iyi bir oyuncu Arroyo ile müthiş işler yaparlar. . Carlon Brown çok fark yaratır

Nolan Smith abarttığınız kadar kötü değil zaten sadece delici özelliği lazım bize o da var.Dış şutuda asla kötü değil atar yüzde 30 ile.

Micov ve Aradori transferi gerçekleştiyse bence Pocius dan vazgeçmeliyiz. Onun yerinde 1-2 oynayabilen oyuncu almalıyız. Maç içinde dinlendirmemiz gereken en önemli ve en yaşlı oyuncu Arroyo

Niye bu güne kadar büyük takımlarla anlaşmadığına hayret ediyorum...Acaba bizimkilermi adamı bekletiyor ? Malum yönetimden onay bekleniyor :) Şaka bir yana bir kaç video izledim 1 milyon 2 milyon ne istiyorsa versinler adama Pocuis dan da vazgeçsinler ohhh mis, bir tanede pota altına adam aldıkmı tamamdır bu kimya işi :)

Bu statik boş şut pozisyonlarını ve rahatça smaca gitme pozisyonlarını Euroleague' de bulabileceğini mi düşünüyorsunuz? ;)
Stil olarak Lokomotiv Kuban' lı Marcus Williams' ı andırıyor ama ben şahsen ball handling konusunda mevkidaşlarına göre daha zayıf olduğunu görüyorum. Ayrıca video aldatıcı olabilir tabi ama ilk adımı da kendi mevkiisindeki meslekdaşlarına nazaran gayet yavaş geldi bana.

Neyse böyle oyuıncular Euroleague için pek doğru isimler olmayacaktır.

Carlos Arroyo (24) / Combo Guard (12) / Ender Arslan (4)
Pietro Aradori (20) / Combo Guard (12) / Sinan Güler (8)
Vladimir Micov (24) / Cenk Akyok (12) / Combo Forward (4)
Combo Forward (20) / Zoran Erceg (16) / Kerem Gönlüm (4)
Center (20) / Furkan Aldemir (16) / Zoran Erceg (4)

Göründüğü gibi Pocius transferi lüks olur bu saatten sonra. Onun yerine 3-4 oynayan birini alalım, çok daha faydalı olur. Eğer gelmeyecekse, Erwin Dudley'i niye bıraktık ki zaten?

Ve Jamon Gordon daçka yolunu tutmuş...

Jamon Gordon Darussafaka ile anlasmak uzereymis.

Ergin Hoca nedense Jamon Gordon`u ilk geldiginde de pek sevmemisti; cok belliydi; belki Oktay Mahmudi`nin yucelttigi bir isim oldugundan ama Ergin Hoca`nin hafif takintili bir tavri oluyor; gundeme gelmis olsa da istememis olabilir

benim icim rahat, 2 gunde nerdeyse 4 transfer patladi; kalanlar da dogru zamanda pat pat gelirler; sapkadan tavsan cikarmayi seviyorlar

Murat Ozyer icin denecek hicbirsey yok cidden; Furkan`a Sinan`a tweet atsak onlardan daha cok bilgi gelebilir :)

Jamon Gordon hiç ilgi alanımızda olmadı bence.Ergin Ataman hisleriyle hareket eden biri.Bir defa bizi reddedeni birdaha kadroya almaz.İstese euroleague faktörü ile çok rahat alabilirdi.

Carlon Brown Bamberg ile kesin olarak anlasamamis. Su an bosta. Bir hamle yapsak ya?

Oh be Jamon Gordon goygoyu bitti sonunda. Armaya ihanet eden bir daha bu formayı giyemez!

Heyecanlandıran isim Gani Lawal mış doğru mu acaba ??

Eyüp Yıldız ‏@eyupyildizz ·3 dk. ·
GS'nin pivot pozisyonu için ilgilendiği bir kaç isim öğrendim. Eğer doğruluğunu teyit ettirebilirsem burdan paylaşırım. Kaliteli isimler.

Carlon Brown hamlesi tutarsa Anthony Parker etkisi yaratır.

Carlon Brown'u biz hep burda tartıştık da acaba kulübün bir girişimi var mı? Yani tek combo girişimimiz Nolan Smith üzerine mi? Carlon tabii ki Nolan'a tercih edilir.

Bu arada EL'de yokuz diye arkasına bakmadan kaçan Gordon, EL takımlarından teklif almayınca EL'de olmayan bir takıma imza atmak zorunda kaldı. Biraz da para etkisi tabii. İlahi adalet diyoruz biz buna.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri