• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eyüp Yıldız: Galatasaray sağlam bir transfer yapabilir.Bomba patlayabilirmiş.Bu transfer bitmek üzereymiş.İsim öğrenemedim.

Ah şu sağlam isim bi PLEİSS diye açıklansa o zaman F4 yapacağımıza herkesle her türlü bahse girerim .

5 numarı mı yoksa combo mu acaba

Şu anda bu ismi ilk önce açıklayacak olan efsanedir :D

O isim Pleiss çıkacak.Çok içime doğdu.

jj barea diye bir sallıyım bakalım,olmadı zaza:)
ben haklarımı kullandım

Madem Lawal ile kapancak mevzu, o zaman Furkan da biraz post oyunu geliştirsin, hatta Lawal de çalışsın biraz. Ah Ersin niye gönderilir ki halâ handikapını yaşıyoruz.
Olayı çözmüşsün tebrik ediyorum:)Ne yapacaklar ellerindeki sp puanlarını post oyununa mı harcayacaklar:)

Bomba acaba pivot mu olacak yoksa Nolan Smith yerine Arroyo ile ateş edecek biri mi olacak acaba.

bende SCOLA diyeyim :) tam aradıgımız 4-5 numara

Yoksa bomba Hackett mı?

Bomba pivotadır herhalde ki olması gereken de o

TBF cezaları ne zaman açıklayacak cidden....Bence tüm planlar cezalara göre belli olacak...TBF saçmalarsa ligden çekilme de olabilir ki bence dogrusunu yapmıs oluruz... GALATASARAY olmadan ligin değeri ne kadarmıs onu görürdük

Bomba Pleiss olur inşallah.

Pleiss sanırım bizim çatı adayımız. Ben de destekliyorum.

TBF cezaları ne zaman açıklayacak cidden....Bence tüm planlar cezalara göre belli olacak...TBF saçmalarsa ligden çekilme de olabilir ki bence dogrusunu yapmıs oluruz... GALATASARAY olmadan ligin değeri ne kadarmıs onu görürdük

Işte bu yüzden fazla saçmalayamazlar.

Daha doğrusu öyle ümit ediyorum.

Bomba adaylarım Pleis veya Hackett . Ama ters köşede olabiliriz bir ara Arroyo nun bir oyuncu önerdiği yazılmıştı sanırım nba de oynuyordu bu oyuncu .

Ergin hoca roportaj verdiginde mutlu gorundugunden bahsetmistik, simdi bu haber geldi ama benim artik itimatim yok kimseye.

Bomba dedikleride Hackett'dir %99.9,

Bomba eğer pivot ise adaylarım Lampe ve Pleiss. Combo adayım ise İtalya'da alacağı cezaya bağlı olarak Hackett.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri