Carlos Arroyo

Bu geri dönüş hikayesini uyduran, ortaya atan idareci ve yöneticiler hangi yüzle konuşuyorlar merak ediyorum.

Siz değil miydiniz bize 3 sezon boyunca sayısız maç kazandıran, şampiyon yapan adamın arkasından atıp tutan?

Ne oldu ne değişti 2 hafta içinde de şimdi Arroyo'nun geri dönebileceğini konuşabilir oldunuz? Hiç yüzünüz kızarmıyor değil mi?

En başından sonuna kadar sadece sahada mücadele eden teknik ekip ve oyuncuların Fenerbahçe galibiyetinin önüne geçmeyi de başardınız böylece tebrik ederim. Ben sizin yerinizde olsam utanır kaçacak delik arardım maç sonu.

Arroyo dönmesin bence. Ama ondan daha önemlisi hiçbir idareci ve yönetici bu konu hakkında yorum yapmasın. Hakları yok!
 
valla Ergin hocanın maçtan sonraki röportajına bakarsak o dönmesini istiyor, bize sorarsan taraftar dünden razı ama bu konuda Sinan'ın maçtan sonra verdiği röportajda çok kilit bir cümle vardı "sezon başından beri bir sürü zorluk yaşıyoruz sıkıntılarımız malum, artı bizi yarı yolda bırakıp gidenler oldu" dedi. Ben bu cümleyi duyduktan sonra takımın Arroyo'nun dönmesine sıcak bakacağını hiç zannetmiyorum, artık Arroyo defterini kapatsak iyi olacak zira dönerse takımı bu kez toptan kaybedebiliriz.
 
Tartışılması da sorulması kadar abesle iştigal bir soru. Arroyo'nun tüm sorunları çözülmeli ve mutlaka geri döndürülmelidir. Aksi takdirde bu kadroyla playoffa belki gireriz ama maalesef ilk 4'e kalamadan eleniriz. Ama Arroyo dönerse şampiyon olabiliriz. Dönmesin diyen arkadaşlar, bu takımın her maçta FB maçındaki oyunu ortaya koyabileceğini ummuyorlar herhalde. Derbi maç atmosferi ve havası farklı olur. Önümüzdeki maçlar bu şekilde geçmez. Bu arada bu laflardan sadece Arroyo'nun parası ödensin anlamını çıkarmadınız herhalde. Elbette ki Arroyo ile beraber tüm oyuncuların sorunları çözülmeli, paraları ödenmelidir. Gerisini Ergin hoca halleder zaten...
 
Tüm sorunlar çözülmeden gelmesinin bir faydası olmaz. Carlos'un geri gelmesi de yönetimin yenilgiyi kabul etmesi olur ki, bu yönetici bakımından büyük bir itibar kaybı. Bunu göz önüne alabilecek bir yönetici tanımıyorum.
Ancak sadece Carter ve Sinan'ın top getirebildiği, ikili oyun yapamayan, pas kabiliyeti Carlos'un 2 seviye altında bir takımla play-offlarda da başarı beklemek hayal olur. Seyirci desteği olan maçları kazanabilir, deplasman baskısı ya da hakem destekli rakibe de kaybedersin.

Yabancı oyuncu alma şansımız yok, oyun kurucu olarak ilgilendiğimiz (aslında çok da beğendiğim) Tutku, Jawai gibi risk.
 
Ya böyle bir mevzu bile yok, boşa hayal kurmayın. boşa tartışmaya gerek yok. Arroyo karakterli adamdır. arkasından söylenen onca şeyden sonra geri dönmesini beklemek saçmalıktır.
Ergin hoca, ve Ural bey'in arkasından söyledikleri yüzünden o adam bir daha bu takıma gelmez. geleceği varsa bile gelmez...
 
@bilgingokberk 27 dk.27 dakika önce
son durum;
2 milyon dolar bulunursa önce takıma sonra Arroyo ya ödemeler yapılacak..arroyo da hemen geri geririlecek..
 
Bence dönmesinde bir sikinti yok ki arkadaskarinca da olmazsa dönmesine sevinirim. Ki bugün macta göktürk ural bile oynadi...
 
Bence Arroyo'nun dönmesi tükürdüğünü yalamak olur ve bize yakışmaz, onun yerine başka bir yıldız skorer alınmalı, sanki Arroyo > Galatasaraymış gibi dönüp dolaşıp aynı adama yalvar yakar gitmek olmaz, Arroyo'dan başka yıldız mı yok piyasada ? Adam parasını istedi, profesyonellik yaptı gitti, madem öyle paramız varsa bizde profesyonel şekilde Arroyo kalibresinde bir yıldız alır ona ödediğimiz parayı yeni transfere veririz.
 
Bence Arroyo'nun dönmesi tükürdüğünü yalamak olur ve bize yakışmaz, onun yerine başka bir yıldız skorer alınmalı, sanki Arroyo > Galatasaraymış gibi dönüp dolaşıp aynı adama yalvar yakar gitmek olmaz, Arroyo'dan başka yıldız mı yok piyasada ? Adam parasını istedi, profesyonellik yaptı gitti, madem öyle paramız varsa bizde profesyonel şekilde Arroyo kalibresinde bir yıldız alır ona ödediğimiz parayı yeni transfere veririz.

Şu an trilyon versen başka bi oyuncu getiremezsin, transfer sezonu kapalı. Arroyo, ki gelirse, tek ihtimal yani.

Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma kardeşim, fikrin de değersizleşir.
 
Bence dönmesine gerek yok. Zaten bu sene şampiyon olabileceğimize veya finale kalacileceğimze inanmıyorum. varsın olsun seneye euro cup da oynayalım ama sağlam yönetim ve ayaklarımız yere basarak devam edelim.
 
Bu saatten sonra gazozun asiti kaçtı artık dönmesine gerek yok sezonu çok utandırmadan bitirip seneye nasıl düzgün planlama yapılabilinecekse yapılmalı.Çok başarılı olmak demek her zaman çok para değildir.Ona göre oturup düşünülüp düzgün planlama ile Ergin Hoca'nın kadro kurmadaki becerisiyle gelecek sezonu kurtarabiliriz.
 
Merhaba,

Uzun bir süredir Forumu takip ediyorum, artık katılma durumum hasıl olduğuna inanıyorum :)

Öncelikle Aroyyo eğer imkan var ise geri döndürülmeli. Çünkü sözleşmede imza altına alınmış olan ücretini zaten kendisine dönse de dönmese de ödemek zorunda kalacağız. Oynatamadığımız oyuncuya ücret ödemektense oynattığımız oyuncuya ödemeyi ben şahsen bu maddi darboğazda tercih ederim.

Olaya birde şu boyuttan bakmak istiyorum. Pazartesi akşamı ezeli rakibimizi hem sahada, hem tribünde savaşarak yendiğimiz ve birçoğumuzunda orada olup boğaz parçaladığı maçta Aroyyo olsa idi, o maçı kazanamayacağımız kanısındayım. Çünkü savunması zayıf ve savaşmayı pek sevmeyen bir oyuncu.

Ama tabi isterim gelsin, oyuncuların, teknik kadronun, taraftarın savaştığı bir ortamda O' da olur ise, playoff larda neden finale yürümeyelim yeniden ? Aroyyo ve Tutku rotasyonu ile, ben bunu başarabileceğimize inanıyorum.
 
Şu takımın Arroyo'ly kadrosuyla final yapamayacağına inanan varsa gölge etmesin başka ihsan istemez. Geçen sezon da playofflar öncesi karamsarlık pompalayanlar vardı, çok formda Banvit iç saha avantajıyla bizi süpürür falan deniyordu ama hem yarı final hem finalde nasıl olağanüstü oynadığımızı gördük.
 
Ergin Ataman ve çalıştırdığı yani bir araya getirdiği oyuncular, basketbolu gerçekten bilen, uzun mesafe koşucuları gibi nefeslerini ve yeteneklerini kullanmaları gerektiği yeri bilen kişiler.

Playoff larda uzun bir maraton gibi. Basamak basamak düşünürsek bunu bu senede gerçekleştirebiliriz. Gerçekleştirebiliriz diyorum çünkü Young yanına gerçek bir 5 numaramız daha olsaydı kesin diyebilirdim.
 

Üst