6-7 kişi ile sezon bitmez. Önümüzdeki 4 maç; FB- BJK(D)-TELEKOM-ANTEP(D) zor maçlar bekliyor bizi. Arroyo yerine Tutku'yu alsak yerini dolduramaz ama en azından süre alır.
Bana göre dediğin o gün yazılanları linkleriyle paylaşmıştım. Geçen seneki transfer sezonu bölümünde bulabilirsin. Aysal Hedef F4 derken herkesin ağzı sulandı olmayınca mı kötü oldu ? Bu arada burda milletle kavga edeceğinize Özyer'e bir protesto neden düzenleyemediniz
Şu insanlara olmayan transferlerden dolayı saldırmaktan vazgeçsek ve olana baksak.
spa işine gelince yahu yazın bodrumda aysal'ın yatında tatil yapan ben miydim? Ya da 17 haziran sonrası kadınlarda erkeklerde büyük yatırım yapacağız f4 için takım kuracağız ve kadın takımının yeniden şampiyon olması için takım kuracağız diyen ben miydim? Mart'ta açıkladıkları şube bütçesini sessiz sedasız düşüren ben miydim? Ya da Furkan'a 1,5 milyon doları bağlayan sonra da fazla vermişiz düşürelim diyen ben miydim? Yönetimlerinin beceriksizliklerini ve yalanlarını burada iki gıdım bilgi ve haber alan insanların üstüne yüklemeyin. Galatasaray başkanı bana Spa'nın yatında olduğunu söyleyecek ben de bunun bilgisini yaymayacağım.
Bunu bana değil Forum yönetimine söle. Burda münferit bir kişiyim Gsbasketbol.org yönetimi bunu düzenlicek birimdir.Zamanında burda Özyeri beğenmeyip eleştirenleri forumdan atan yönetimdir.Kahvaltı düzenleyip kankaca takılan yine Bu forum yönetimidir şimdi git demek için protesto edicek birimde gsbasket.org yönetimidir.
Her haber doğru değilmiş demek bak hemen salvo yaptın sene başı f4 felana filana getirdin.Arroyunun doğru sölediğine kefilseniz.Şampiyonluk primi aldımı almadımı? Kızılyıldız maçı öncesi param ödenmesse uçağa binmem dedimi demedimi ,Bugune kadar ilk para ödenen oyuncu oldumu olmadımı?
Ergin Atamana tepki gösterip cezasız yada gönderilmeden hayatına devam eden Arroyomu başkasımı?
İlk açık fırsatı bulunca giden yine arroyumu başkasımı?
Kimse yönetim haklı demiyor,Yönetim yönetim olsa Liv Hospital ismini siler şube başından adamlar para vermeden hala isim kullandırıyolar.
Arroyo parasını almasında demiyoruz.Hakkını sonuna kadar alsın fazlasınıda alsın ki aldı.
İlk kez kendi açık yakaladı vede kaçtı !!! Nefret ettiğim Erceg bile daha karakterli duruş sergilemiştir,Para için sezon başı bizi seçen Micov bile kaçmamıştır,Arroyo takımın kaptını olarak 3 senedir her sezon sonunda 0 borçla evine uçup gitti 3 ay dayanamıyorsa karakteri ortadadır.
Ekmek parası acıtasyonu yapmayın abiler 1.7m doların yıllık altını çiziyorum yıllık kazançı olan bir insanın helede gectiği 3 senede 4küsür milyon dolar kazamış bir insanın 3 ay dayanamama gibi birşey söz konusu olamaz Hepimiz aynı dünyada yaşıoruz derseniz Arroyo Mars,jüpiter,uranüsde yaşamına devam edicek yukarıda yazdığım bütün yazılar için forumdaki renkdaşlardan özür diliyorum.
Hakaret edilmediği sürece kimsenin bu forumdan atıldığına şahit olmadım. Tabi eleştiri anladığını şey sövmekse onu bilmem. Bir de kahvaltı yapmış terbiyesizler. Hemen Galatasaray'lılığınızı iptal edin. Derhal!! Murat Özyer'in yöneticiliğine her türlü eleştiriyi yaparım ama bu hiç bir zaman KOÇ Murat Özyer yönetiminde ki Galatasaray takımının gözümdeki değerini düşürmez. Sapla samanı karıştırıp birilerini itham etmeyin
Ben gördüm merak etme Kaan,Sövülmeden kelle avcısı adı verildi insanlara bilenler biliyor.Salonda imparator diye bu forum ekibi bağırdı Özyere Koçluk dönemi.Murat Özyer Ne yaptı koçluk dönemi ,Her sene değişken başka stil kadro kurdu,Fenerden en ağır mağlubiyetimizi aldırdı,21m dolar harcayıp dönem şartlarında büyük paralardı 0 başarı elde ettimi etti.Takıma oynatığı oyun tepeye çkıp uzuna pas ver ikili oyununda başka bir oyun oynattımı hayır.Bana kalkıp Murat Özyerin koçluğundan bahsetmeyın canlı canlı gördük yaşadık.
Her şey düzmece olabilir ama Arroyo’nun kendisine diğer takım arkadaşlarından hariç ayrıcalık istediği çok net bir gerçek. Zaten yaşı da 36 oldu seneye o paraları kimse vermez kendine kusura bakmasın ama Galatasaray’da parası da kalmamıştır. 2 ay ödeme yapılmadı diye kaçıp gitmek saygısızlıktır. Yolu açık olsun. Gidip ülkesi takımlarında 100 bin dolara oynar artık.
Aynen katılıyorum.Söylenilenler doğru olmayabilir ama biz kulüp olarak zor durumdayız ve Arroyo da bu durumda belki biraz daha sabredip kahraman olmayı tercih edebilirdi.Bu yüzden ona saygısızlık yapamayız bize yaşattırdığı her güzel an için teşekkür ederiz ama bu yaşananlarla bişey eksik kaldı içimizde.Biz zaten bize yaşatılanlara yönetim bazında kzııyrouz ancak bu Arroyo yada kızmayacağız anlamına gelmiyor.Çünkü sanırım hepimizden daha çok Ergin hoca hayal kırıklığı yaşamıştır en çok o güveniyordu çünkü.