• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hackett olimpiyakos a gitti . At gibi guard rotasyonları oldu
mantzaris-hackett
spanoulis-strawbery

Gabriel'in durumu Brent Petway'a bağlı sanırım. Egemen Güven'i bu sene daha fazla kullanabilir Ufuk Sarıca.

Mesela Petway neden bizim gündemimize gelmiyor? Oly'de epey süre alan, atletik ve şutör bir PF. Üstelik maliyeti de fazla değil. Böyle oyuncular var üzerinde durmadığımız.

Gabrielin opsiyonlu anlaşması varmış iki tarafta çıkış hakkını kullanmadı deniyor.Büyük olasılık kaldı yani

Temmuz sonuna kadar transfer yok dedi zaten hoca piyasa yüksek diye ama o zamana kadar iyi parçalar kalırmı oda şüpheli neyse beklemekten başka çare yok...

Futbolcular ile Basketbolcular arasındakı sacma kıyaslamayı bıraksak .

Hamit bugun çok doğru konuşma yaptı bırakın insanların rısklarını bu kadar ekmek parasını konuşmayın,Yetenekleriniz olsaydı siz hayırmı dicekdınız bu verilen paralara?

Ergin Hocaya 6m dolar söz verilmiş .Yok sabriye bu kadar şuna şu kadar verilmiş bunlar ufak hesaplar.

Beğenmiyorsa 6m bütçeyi kendinede güvenmiyorsa zaten sözleşme imzalamazdı Ergin Hoca

Hersene bu dönemi Yangın yeri gibi gösteriyorsunuz Aradori, Pocuis transferleride geç yapıldı ama herkes isim olarak tatmin olmuştu .

Carter gitmiş ahlar vahlar içindesiniz adamın doğru düzgün şutu yok iki smaç vurucak iki blok yapıcak diye nedir bu ahlar vahlar.

Kadroda tutulucak en önemli 3 isimden 2 si kadroda zaten Sinan&Micov Young kalsaydı güzel olurdu .Young geldiğinde burda şutu yok serbest atişı yok Kolej başka EL başka diyenler vardı biraz sabır yahu nedir bu fevaran eyyam.

Bizim derdimiz parayı alanlarla değil ki, verenlerle. Ayrıca yahu hiçbir şubede yaprak kıpırdamıyor bir siz misiniz bu kulübü düşünen. Oturma organımızın üstüne oturup 2 rahat nefes alamıyoruz her yerden saçmalık yağıyor. Engelsiz Aslanlar'ın en iyi 3 oyuncusu Beşiktaş'a gitmiş, Voleybolda selçuk Fener'e gitmiş. Sancho gitmiş. Guard pozisyonunda fixlendiğin tek adamı kaptırmışsın, futbol takımı kampı bitirdi hala gelen giden yok onca eksiğe rağmen. Bi defa da bırakın eleştirelim dibine kadar. sosyal sorumluluk projesi gibi sükünet sağlama göreviniz olmasın bir yerde yahu.

Adam almış parayı alsın helal olsun dibine kadar. İlk sene yatmış, ikinci senenin yarısından fazlasında yok. Çıkmış millete sükunet sağlama açıklaması yapıyor. Yahu sana ne insanların beklentisinden, sen çık topunu oyna. Alt yapı sağlam değilmiş, sana ne sağlam değilse. 4 yeriz çıkar konuşur öbürü gelir beni ıslıklayan gerçek Galatasaray'lı değil anasını satayım bir araba cefa çekip bi de bu adamlardan laf yiyoruz ama eleştirmeye kalksak birileri kafamıza vurup vurup duruyor onlar Galatasaray'ın çocuğu diye iyi de biz de bu camianın evladı değil miyiz gelen geçen bize vuracak biz de susacak mıyız?

Sen futbolcu olsan yok kardeş bana o para çokmu diceksin.600m euro 1.8m tl yapıyor Jem karacan için verilen ücret.Bugun Türkiye standartlarında aldığı para,Real Madrinden Futbolcu alıyorsan vericeksin kardeşim o paraları bak Bayrampaşadan çıkan çoçuk 7M euro alcak.Galatasarayda oynarken Ardaya deselerdiki Barcelona`da oynıcaksın ama Galatasarayda aldığının yarısına koşarak giderdi ,A Madride giderkende yine bizden aldığından az paraya gitti.

Yıldız istiyorsan cebinde akrep olmıcak.Ucuz etin yahnisi herzaman güzel olmaz .

futbolcuların aldığı paraya bişey demiyorum..sorun o paraları onlara verenlerdir..kısaca yönetimin suçu..jem karacanı kimse istememiyorken adama gidip her sene zamlı 600 bin euro vermek saçmalık....bu parayı kimse vermez ona keza sabride gitsin avrupada bi takımdan 1 milyon euro teklif dahi alamaz..demek istediğim yönetim para yok diye basketboldan kısarken futbola fazlasıyla lüzumsuz harcama yapmayacak o vakit...

Bence tek başarılı olacağımız alan erkek voleybol selçuk gidebilir winner Agamez geldi 2 tane daha kalite gelicek dendi bu sene voleybol izlenir gençlerle birlikte kaliteli oyuncularla harmanladınmı olurya hiçbişi olmasa LİBERMAN AGAMEZ izlenir ya çok şaşırdım hakkaten :-D

[TABLE="width: 100%"]
<tbody>[TR]
[TD]Profesyonel futbolcu Jem Paul Karacan'la 2015-2016, 2016-2017 ve 2017-2018 futbol sezonları (3 sezon) için anlaşamaya varılmıştır. Buna göre futbocuya bir defaya mahsus olarak net 50.000 EUR imza ücreti, herbir sezon için net 600.000 EUR sabit transfer ücreti ve 15.000 EUR maç başı ücreti ödenecektir.Eğer oyuncu 2015-2016 futbol sezonunda 25 resmi maçta ilk 11'de oyuna başlamış olursa 2016-2017 futbol sezonu sabit transfer ücreti net 600.000 EUR yerine net 800.000 EUR ve devamında yine 2016-2017 futbol sezonunda 25 resmi maçta ilk 11'de oyuna başlamış olursa, 2017-2018 futbol sezonunda bir önceki sezon net 800.000 EUR olan sabit transfer ücreti net 1.000.000 EUR olarak ödenecektir. Aksi durumda, futbolcu, son 2 futbol sezonunda bir önceki futbol sezonu aldığı sabit transfer ücretini almaya devam edecektir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
şunu içine sindiren futbol basketbol demeye devam eder. Bu paralar
http://www.transfermarkt.com/jem-karacan/verletzungen/spieler/61447 Jem Karacan - Performance data - Transfermarkt bunlara veriliyor.[/TD]
[/TR]
</tbody>[/TABLE]
r

Söylenicek bişey yok kendi düşmanlarını içinden çıkarmasını biliyor bu klüp başka düşmana gerek yok, sağolsunlar

Bıraksak şu Jem Karacan'ı da guard olarak kimi alabiliriz onu düşünsek.

Bence oyuncuların aldıkları paraları satır satır yazmayalım ozaman, Alanların adını verilerek yazalım yapılan yanlışları

Fiba'nın kapalı lig mevzusu kesinleşmiş.

Bence en büyük sıkıntı oyuncu alamamak veya kaçırmak deil, yk olarak yalan söylemek ve taraftara boş umutlar vermek. Ünal Aysal zaten yalan söylemek ve verdiği sözleri tutmamak konusunda bi marka olduğunu ispatlamıştı. Bu yönetim bi ölçüde devamı gibi işliyor.
Şimdi lafımı mazur görün, delikanlı gibi başkan çıksa ve dese : " arkadaşlar şube nin borcu dağ kadar, davalar bi dünya, o yüzden bu seneyi genc bir kadro ile bunları temizleyip playoff hedefi ile yola çıkıyoruz. Sponsorumuz odeabank 3.5 milyon euro vericek, bu şartlarda iyi bir destek, bu sene siz biz hep beraber destek olalım ve bir sonraki senenin tohumlarını atalım".
Bunun yerine tarihin en büyük sponsorluğu diye boş bi laf, şampiyonluk hedefleyen kadro kurma vaadi, salon yapıcaz diye gene boş bir vaad ve niceleri.

İşte asıl sorun bu mantalite ve doğurduğu hayal kırıklığı.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Fiba'nın kapalı lig mevzusu kesinleşmiş.

şimdi biz ne yaparsak yapalım bu lige giremiyeceğiz..saçmalık..kapalı lig belli bi kesime hitap edecek ...nba gibi yapmaya çalışıyorlar ama düşünmedikleri bişey var o da nba bütün abdye yayılmış bi organisazyon ama bu değil..

Kapalı lig konusu bana pek gerçekçi gelmiyor. FB ve Efes olmazsa Digiturk neden milyonlar verip maçları yayınlasın? İzleyiciler neden abone olsun? Yeni lig olacaksa yine EL gibi olur bence...

Diğer taraftan, FIBA v ULEB çekişmesini lehimize çevirebiliriz. Tabi bunun için kafası çalışan yöneticilere ihtiyaç var...

jeter çine gitmiş doğru mu ?

Aynen öyle benim tepkimde ona zaten çıkıp seçim öncesi İbrahimoviç Hulk bunları getiricem Gs da küçülme olmaz de sonra git İngiltere 2 liginden cem Karacanı al yetmez Fransa 2 liginden Lionel Carol al pahalı golcü alamayız deyip omar niaase al oldu olucak para yok deyip muslerayı satıp kaleye oğuz dağlaroğlunu al melo gidiyo yerine Merter yüce alternatif kırmızı formamız yerinede yeşil siyah formayı yaptıkmı hedefimiz Türkiye kupası olarak belirleriz yemin ediyorum paramız yok kardeşim klüp bataklıkta dense yapabileceğimiz bu dense problem yok ama sen gelip gs müthiş parası var öyle bahsedildiği gibi sıkıntısı falan yok deyip bunları yaparsan tepene binerler dürüst olun kardeşim bu taraftar her branşta formanın değerini bilip o forma için savaşan yüreğiyle oynayan sporcular ister illa yıldız olmasına gerek yok sözler ve icraatlar birbiriyle çelişmesin bir olsun kafanızı üzüleyim kusura bakmayın ama acayip doluyum nasıl olmim Antalyaspor eski Barcelona kalecisi Victor Valdeside almış daha ne diim bari şu cüneyt tanmanın sustursunlar o yeter bize :-)

İyi olmuş yüzde 29 ucluk atan biri iki numaraya skorer birini bulurlar insallah

3 yabancıyı uzuna harcıyorsak Justin Carter için bende ısrarcı olunmaması kanaatindeydim. Dönem arasında o şartlar altında yapılabilecek en iyi transferdi Carter ancak artık daha geniş bir çalışma sahamız var. Karşıyaka - Carter birlikteliğini uzun zamandır kafamda kuruyordum , bence iki taraf için de hayırlı bir iş olacak gerçekleşirse.

Beşiktaş-Heiko hamlesinden sonra Dentmon'da ısrarcı olur mu bilmiyorum. Heiko , koç Henrik Dettmann ile güzel bir uyum yakalar , oyuncu net olarak koç tercihi . Ama onlarda bizim gibi Jeter'ı kovalıyor ayrıca Dentmon ile ilgileniyordu. Jeter'a bu kadar bağlandıktan sonra elimizden kaçışı moralleri bozdu . Piyasadaki guard sıkıntısı gün gibi ortadayken şimdi yapılacak en doğru iş J.Dentmon'ı kovalamak olur. 13/14 Zalgris senesindeki Euroleague ve Litvanya performansları çok iyiydi , geçtiğimiz yıl yine D-League'de güzel işler çıkardı. Takım oyunundan kopup fazla bireysele dönebiliyor saha içerisinde ama Türkiye liginde Bobby Dixon etkisi oluşturmaması için bir sebep göremiyorum . Şimdi daha yüksek sesle Justin Dentmon...

Arkadaşlar lutfen twitter da takipçisi artsın diye sallayan troll hesapları veya duyum adı altında ordan bırdan sallama haber yapan adamların adını sanını burda geçirmeyin, referans olarak vermeyin, reklamlarını yapmayın.

Göya yok delaney hackett falan hedefteydi, yahu jeter ı dahi alamıyoruz bunlar ha boyuna yazıyor. Biri jetter imzaladı diyodu şimdi menaheri fiyat arttırdı diyor. Allah aşkına şu adamların burda reklamı yapılmasın lutfen.

Bu arada bu gidişle burda bazı arkadaşların beğenmediği carter ı cok ararız, benden söylemesi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri