• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Carter'ın yerine daha skorer bir oyuncuya ihtiyacımız var.

Jeter Çin'e gitmiş.

Jeter, Shandong Lions takımına gitmiş Çine

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Enea Trapani â€￾@ETSportando <small class="time" style="font-size: 13px; color: rgb(136, 153, 166);"> 10 sa.10 saat önce</small><button type="button" class="btn-link js-translate-tweet translate-button expand-stream-item" data-nav="translate_tweet" style="color: rgb(136, 153, 166); font-family: inherit; font-size: 12px; font-style: inherit; font-variant: inherit; font-weight: inherit; font-stretch: inherit; line-height: 12px; margin: 3px -2px -2px 0px; overflow: visible; cursor: pointer; border: 0px; padding: 0px; border-radius: 0px; box-shadow: none; display: block; text-align: left; float: right; background-image: none; background-attachment: initial; background-size: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; background-position: initial; background-repeat: initial;">Çeviriyi görüntüle</button>
Pooh Jeter is close to a contract extension with Chinese team Shandong Lions, source told Sportando. He will NOT join Galatasaray.

Yaz liginde pg kimler var uygun olabilecek

Çin'deki Kulübüyle sözleşme imzalamaya yakınmış.

Sabri'nin Jeter'dan ne eksiği var diye aciklama bekliyorum.

Kalnietis olabilir.

Bu durumda Green işini de garanti değil Sofo işi hiç değil bu arada cidden Jeter belki ilk tercihimiz de değildi Sportando falan menejerlik şirketi haber ajansı şeklinde çalışıyor zaten açık açık sızdırma yaptılar .Bu sezon ya çok profesyonel şekilde sızdırma yyapmadan gidiyoruz ya da yandı gülüm keten helva

Bu durumda Green işini de garanti değil Sofo işi hiç değil bu arada cidden Jeter belki ilk tercihimiz de değildi Sportando falan menejerlik şirketi haber ajansı şeklinde çalışıyor zaten açık açık sızdırma yaptılar .Bu sezon ya çok profesyonel şekilde sızdırma yyapmadan gidiyoruz ya da yandı gülüm keten helva

Sızdırma yapmadan gittiğimize ben inanmıyorum.
Böyle bir yetenek bizim şubemızde yok.

Şuacan'ın da hicbir eksigi yoktu Jeter'den.

Sızdırma yapmadan gittiğimize ben inanmıyorum.
Böyle bir yetenek bizim şubemızde yok.

Ay sonuna kadar çıkar kokusu belki Ataman Yaz liginde bitirdi pg işine Jetera hadi saan eyvallah dedik şu saatten sonra ya helal plsun diyeceğiz ya tam fiyasko olacak gibi

Ergin Ataman henüz ABD'ye gitmedi bildiğim kadarıyla,gitse bile cuma günü Las Vegas'ta başlayacak yaz ligini takip edecek 2-3 gün. Yalnız ben buradan bir hamle beklemiyorum,maksimum 1 hamle. Hoca yine bilinen oyuncularla anlaşmanın peşinde ve bu yaz ligi olayının biraz zaman kazanmayla ilgili olduğunu düşünüyorum.

Ergin Ataman henüz ABD'ye gitmedi bildiğim kadarıyla,gitse bile cuma günü Las Vegas'ta başlayacak yaz ligini takip edecek 2-3 gün. Yalnız ben buradan bir hamle beklemiyorum,maksimum 1 hamle. Hoca yine bilinen oyuncularla anlaşmanın peşinde ve bu yaz ligi olayının biraz zaman kazanmayla ilgili olduğunu düşünüyorum.

Bir yerlerde ABD'ye gitti diye okudum sanki 1-2 önce ama ne kadar doğru bilemiyorum tabl piyasada kimler kaldı boşta acaba

Jeter bulunmaz hint kumaşı bir oyuncu değil. Piyasada en az onun kadar katkı verebilecek PG'ler mevcut halâ. Yeterki hep aynı isimler dönmesin.

Karşıyaka yine doğru hamleler yapıyor. Rowland, Ragland ve Justin Carter doğru tercihler. Bütçelerini efektif kullanıyorlar.

Bu Eric Maynor nasıl bir oyuncu muzmin sakat falan mı ?

Ayrıca Mccollum Olynin teklifini kabul etmemişti ama kimse ile de anlaşmamış sanırım henüz

Söz konusu bizim şube ise cevap belli gibi:) yandı gülüm keten helva:)

Jeter işi olmayınca öyle bulunmaz hint kumaşı değildi zaten gibi yorumlar olmuş elbette hiçbir oyuncu bulunmaz hint kumaşı değil de bizim jeter'dan iyisini alabileceğimizi düşünmüyorum maalesef ben

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri