3 yabancıyı uzuna harcıyorsak Justin Carter için bende ısrarcı olunmaması kanaatindeydim. Dönem arasında o şartlar altında yapılabilecek en iyi transferdi Carter ancak artık daha geniş bir çalışma sahamız var. Karşıyaka - Carter birlikteliğini uzun zamandır kafamda kuruyordum , bence iki taraf için de hayırlı bir iş olacak gerçekleşirse.
Beşiktaş-Heiko hamlesinden sonra Dentmon'da ısrarcı olur mu bilmiyorum. Heiko , koç Henrik Dettmann ile güzel bir uyum yakalar , oyuncu net olarak koç tercihi . Ama onlarda bizim gibi Jeter'ı kovalıyor ayrıca Dentmon ile ilgileniyordu. Jeter'a bu kadar bağlandıktan sonra elimizden kaçışı moralleri bozdu . Piyasadaki guard sıkıntısı gün gibi ortadayken şimdi yapılacak en doğru iş J.Dentmon'ı kovalamak olur. 13/14 Zalgris senesindeki Euroleague ve Litvanya performansları çok iyiydi , geçtiğimiz yıl yine D-League'de güzel işler çıkardı. Takım oyunundan kopup fazla bireysele dönebiliyor saha içerisinde ama Türkiye liginde Bobby Dixon etkisi oluşturmaması için bir sebep göremiyorum . Şimdi daha yüksek sesle Justin Dentmon...
Bu arada Beşiktaş için Heiko asla yeterli bir transfer değil , koç transferi olduğunu ve güzel bir uyum olacağını söylemek istedim . Eğer Dentmon-Jeter gibi bir guard almayıp orayı Heiko Schaffartzik ile geçerlerse hata yaparlar. Broekhoff , Murphy kaliteli rol oyuncularına sahipken daha dominant bir guard ve atlet pivotlarla çok güzel bir birliktelik yakalanabilir.Tabi bütçe durumları neye müsait bilmiyorum.