• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 yabancıyı uzuna harcıyorsak Justin Carter için bende ısrarcı olunmaması kanaatindeydim. Dönem arasında o şartlar altında yapılabilecek en iyi transferdi Carter ancak artık daha geniş bir çalışma sahamız var. Karşıyaka - Carter birlikteliğini uzun zamandır kafamda kuruyordum , bence iki taraf için de hayırlı bir iş olacak gerçekleşirse.

Beşiktaş-Heiko hamlesinden sonra Dentmon'da ısrarcı olur mu bilmiyorum. Heiko , koç Henrik Dettmann ile güzel bir uyum yakalar , oyuncu net olarak koç tercihi . Ama onlarda bizim gibi Jeter'ı kovalıyor ayrıca Dentmon ile ilgileniyordu. Jeter'a bu kadar bağlandıktan sonra elimizden kaçışı moralleri bozdu . Piyasadaki guard sıkıntısı gün gibi ortadayken şimdi yapılacak en doğru iş J.Dentmon'ı kovalamak olur. 13/14 Zalgris senesindeki Euroleague ve Litvanya performansları çok iyiydi , geçtiğimiz yıl yine D-League'de güzel işler çıkardı. Takım oyunundan kopup fazla bireysele dönebiliyor saha içerisinde ama Türkiye liginde Bobby Dixon etkisi oluşturmaması için bir sebep göremiyorum . Şimdi daha yüksek sesle Justin Dentmon...

Bu arada Beşiktaş için Heiko asla yeterli bir transfer değil , koç transferi olduğunu ve güzel bir uyum olacağını söylemek istedim . Eğer Dentmon-Jeter gibi bir guard almayıp orayı Heiko Schaffartzik ile geçerlerse hata yaparlar. Broekhoff , Murphy kaliteli rol oyuncularına sahipken daha dominant bir guard ve atlet pivotlarla çok güzel bir birliktelik yakalanabilir.Tabi bütçe durumları neye müsait bilmiyorum.

İçim kararıyor yeminle bir umut giriyorum siteye,her gün kötü haber okumaktan bıktım.Moralim bozuluyor,bütün şubelerde hüsran senesi olmaz insallah.

Weems senelik 3M ye barcaya imzalamış. Ayrıca şu aptal duyumcular artık yazılmasın şurda .

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Pardon yanlış okumuşum

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fazla tanınmış PG kalmadı piyasa da ... Alternatif isimlere bakmakta yarar var..Benim bu konuda getireceğim öneri, Roma'da oynadığı yıllarda beğendiğim ve şimdi Hapoel Holon'da oynayan Justin Taylor...Bu sene hiç izlemedim ama istatistikleri harika.. Bu seneki istatistikleri ; http://basketball.eurobasket.com/player/Jordan_Taylor/Hapoel_Holon/162410?AmNotSure=1

Sezon başında , basketball insider'ın NBA'de iş yapabilecek yurt dışında oynayan oyuncular makalesinde önerilen 7-8 oyuncudan biriydi.. Diğer isimleri herkes tanıyor zaten .. Undrafted Guards From Overseas Who Could Help NBA Team | Basketball Insiders | NBA Rumors And Basketball News

Bu arkadaşın en önemli özelliği harika bir savunmacı olması..Ayrıca hızlı hücumlara çok yatkın (Green alınacaksa çok uyum sağlarlar), güçlü ,atletik bir oyuncudur...

Bedavaya alınabilecek, adı geçen isimlerden aşağı olmayan bir isim bence...Bakılmasında yarar var..

Bir defa taraftar olarak yönetim üzerinde caydırıcı olamıyorsun, maçlara gelmiyorsun ama ohooo beklentiler o biçim. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?

Jeter beğenilmez, Ragland beğenilmez, Carter beğenilmez, Erceg'e hakaretler yağdırılır, Alexander ikinci lig oyuncusu olamaz, Caleb Green vasat, Sofo zaten ayının teki.

Gören de 20 milyon euroluk bütçemiz var ama kullanmıyoruz sanacak. Hem maçlara gelmezsin, tepki vermezsin, hem de en iyisini istersin.

Oyuncu piyasası her geçen gün daralıyor, ismi geçen çoğu basketbolcu bizim için ideal olabilirdi ama teker teker elden kaçırıyoruz. Ragland ve Carter KSK'ya gidecekmiş. Yakında Green'le Sofo'yu da birileri kapar. Oturma organı gibi ortada kalırız.

O değil, bu değil şu değil. Napalım paşam? Sponsor ol da en iyisini alak o zaman?

Yönetim ayrı bir alem zaten. Bir ay önce anlaştığın Şafak ve Micov'u bile üç satırla duyurmuyorsun daha, taraftarını bu kadar düşünmeyen ahmak bir yöneticilik anlayışı daha olamaz. Gerizekalı duyumcu müsveddelerinin ne yazacağına bakıyoruz bu sorumsuz herifler yüzünden.

Allah'tan Ergin hoca var.

Millet kadrolarını tamamladı. Artık ucuza falan yıldız kapatabilir miyiz diye bakıyor. Bizim daha kadronun yarısı yok. Bu şekilde giderse artık Ergin Hoca sokaktan toplayacak 5 kişi öyle çıkacağız maçlara.

Yaz Liginde Kalnietis'i takip eden var mı? Sakatlıktan iyi döndü mü? Zalgiris istiyordu ama belki ellerinden alabiliriz?

Gercekten bu saat te sinirim bozuldu, Carlos Arroyo'dan sonra avrupada'ki tek başarılı sezonu limoge daki 3 ayı olan jeter'ı bile alamıyoruz.
Çok zor bir sezon olucak. İnşallah hoca yarıda bırakmaz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sen futbolcu olsan yok kardeş bana o para çokmu diceksin.600m euro 1.8m tl yapıyor Jem karacan için verilen ücret.Bugun Türkiye standartlarında aldığı para,Real Madrinden Futbolcu alıyorsan vericeksin kardeşim o paraları bak Bayrampaşadan çıkan çoçuk 7M euro alcak.Galatasarayda oynarken Ardaya deselerdiki Barcelona`da oynıcaksın ama Galatasarayda aldığının yarısına koşarak giderdi ,A Madride giderkende yine bizden aldığından az paraya gitti.

Yıldız istiyorsan cebinde akrep olmıcak.Ucuz etin yahnisi herzaman güzel olmaz .

Alperen; Epey yanlışın var,yada bilmiyorsun J.Paul Karacan'ın kulübü bile önümüzdeki sezon için sana garanti ücret vermeyelim maç başı ücret verelim demişler üstelik son iki senede sakatlıklardan dolayı sadece 15-16 maç oynamış tipik A.Yılmaz misali ayrıca tekrar

sakatlanmayacağının garantiside yok yani yeni iyileşmiş ve bu adama yıllık 600.000 avro imza parasıda cabası,Hamit gibi topçular için evet para basacaksın ama öyle bilinen kaliteli adamlara vereceksin hesaplama yapalım,Bilal'e aldığının üç misli para 2.400.000 TL,

Sabri'ye 4.800.000 TL,J.P.Karacan;1.800.000 TL artı imza parası,bunlara makul ücret verilse fazlalıkları çıkarsak elden kaçan Gignac veya A.Ayew gibi futbolcu rahat alınabilirdi hem para sıkıntısı var UEFA Faiir play kuralları var dahası ŞL'de hedeflerimiz var daha

dahası yıldızlar alacağız deyip taraftarın gazını sadece Podolski lle alıp yine saçma transferlerle taraftarla bu kadar oynanmaz,takım içi denge diye diye taraftarın sinir dengelerini alt üst ettiler.Dalga geçer gibi M.Pereira gibi adamı sabriyle kıyasla hatta yerli diye ön plana

çıkar,senin yorumuna cevap olsun al işte bonservisi elinde al M.Pereira'yı kalite potansiyel tecrübe hepsi var keza Huntelaar'da öyle Sneijder'la pekala anlaşırlar oda yıldız adam,ŞL'de bize böyle adamlar lazım hemde FB'nin Van Persie hamlesine cevap olur hem takımın

kalitesini arttırmış olursun.Basketbol şubesi bütün gelirleri ve giderleri olarak başlı başına futboldan ayrılmadığı müddetçe gereksiz futbolculara harcanan ( savrulan ) para kıyasları yapılır bundan daha doğalıda olamaz çünkü basketboldan ince eleyip sık dokuyacaksın

sonra futbola saçacaksın bu saçmalıklara karşı tepkiye kimse engel olamaz hatta az bile.Bugün yaptıkları açıklamaları yarına yaşamıyor tutarsızlık o kadar vahamet boyutuna ulaşmış,şurası kesin mevcut yönetimde hocasıda birbirini bulmuş beceriksizlik ( genel anlamda

yazıyorum futbol,basketbol ) verilen sözlerin tutulmaması tutarsız konuşmalar ve hareketler vizyonsuzluk paçalarından akıyor her gün biri çıkıp saçmalayarak taraftarı çileden çıkarmaya hakları yok,örnekler çoğaltılabilir ama şimdilik bu kadar yetsin bende sıkıldım sıkıldık.

Yaz Liginde Kalnietis'i takip eden var mı? Sakatlıktan iyi döndü mü? Zalgiris istiyordu ama belki ellerinden alabiliriz?

Kalnietis tam bizlik guard olabilirdi ama geçen sezon tek bir maça dahi çıkmadı sanırım kol sakatlığı yüzünden. İlk yaz ligi maçında da 6 top kaybı yapmış. 6 da asisti vardı sanırım.

Artık kızmaya başlıyorum ama "kim olduğu belirsiz kişi" şunu dedi bunu dedi, bende açıcam bi hesap yazıcam arkadaş ne olsa inanan çok

Benim burada önerdiğim guard NATE WOLTERS, Summer League'de üç maç sonunda 14 sayı, 2.3 rib, 3.3 asist, 2.3 top çalma, 1 blok ortalamaları yakaladı. (Blokların tamamını aynı maçta yaptı.) 1.93 boyunda ve çok saf özellikleri var. Wolters, Jeter'den daha düşük ücrete oynar ve çok net daha potansiyelli oyuncu. Fırsatı olan maçlarını izlesin.

Yahu zaten dar bir rotasyonla oynayacağız doğru düzgün serbest atışı olmayan, ara sıra blok atan Carter için üzülüyoruz. Bence giden veya kaçırdığımız oyuncular arasında üzüleceğimiz en son isim .

Jeter ise bizim yönetimimizin fiyaskosu. En çok sinirlendiğim noktada her gün kameraların karşısına geçene yöneticiler yok böyle iyiyiz yok en iyi sponsor falan göz göre göre yalan söylüyorlar bunlar ne kadar karakter yoksunu .

Forum olarak şu duyumcuların isimlerini ve verdikleri sallama bilgileri yazmama kararı almalıyız

Alperen; Epey yanlışın var,yada bilmiyorsun J.Paul Karacan'ın kulübü bile önümüzdeki sezon için sana garanti ücret vermeyelim maç başı ücret verelim demişler üstelik son iki senede sakatlıklardan dolayı sadece 15-16 maç oynamış tipik A.Yılmaz misali ayrıca tekrar

sakatlanmayacağının garantiside yok yani yeni iyileşmiş ve bu adama yıllık 600.000 avro imza parasıda cabası,Hamit gibi topçular için evet para basacaksın ama öyle bilinen kaliteli adamlara vereceksin hesaplama yapalım,Bilal'e aldığının üç misli para 2.400.000 TL,

Sabri'ye 4.800.000 TL,J.P.Karacan;1.800.000 TL artı imza parası,bunlara makul ücret verilse fazlalıkları çıkarsak elden kaçan Gignac veya A.Ayew gibi futbolcu rahat alınabilirdi hem para sıkıntısı var UEFA Faiir play kuralları var dahası ŞL'de hedeflerimiz var daha

dahası yıldızlar alacağız deyip taraftarın gazını sadece Podolski lle alıp yine saçma transferlerle taraftarla bu kadar oynanmaz,takım içi denge diye diye taraftarın sinir dengelerini alt üst ettiler.Dalga geçer gibi M.Pereira gibi adamı sabriyle kıyasla hatta yerli diye ön plana

çıkar,senin yorumuna cevap olsun al işte bonservisi elinde al M.Pereira'yı kalite potansiyel tecrübe hepsi var keza Huntelaar'da öyle Sneijder'la pekala anlaşırlar oda yıldız adam,ŞL'de bize böyle adamlar lazım hemde FB'nin Van Persie hamlesine cevap olur hem takımın

kalitesini arttırmış olursun.Basketbol şubesi bütün gelirleri ve giderleri olarak başlı başına futboldan ayrılmadığı müddetçe gereksiz futbolculara harcanan ( savrulan ) para kıyasları yapılır bundan daha doğalıda olamaz çünkü basketboldan ince eleyip sık dokuyacaksın

sonra futbola saçacaksın bu saçmalıklara karşı tepkiye kimse engel olamaz hatta az bile.Bugün yaptıkları açıklamaları yarına yaşamıyor tutarsızlık o kadar vahamet boyutuna ulaşmış,şurası kesin mevcut yönetimde hocasıda birbirini bulmuş beceriksizlik ( genel anlamda

yazıyorum futbol,basketbol ) verilen sözlerin tutulmaması tutarsız konuşmalar ve hareketler vizyonsuzluk paçalarından akıyor her gün biri çıkıp saçmalayarak taraftarı çileden çıkarmaya hakları yok,örnekler çoğaltılabilir ama şimdilik bu kadar yetsin bende sıkıldım sıkıldık.

Bence benim okuduklarımı baştan aşşagıya bir daha okuyun.Ben ne Karaca bu kadar parayı hak ediyor nede sabri hak ediyor demedim.

Benim demek istediğim bu paraları alıyorlarsa bunu temcit pilavı gibi her futbolcu alındığında .Ergin Hoca istifa etse normaldır ,Ergin Hocaya haksızlık gibi cümleler baydı.

Ergin Hoca 500.000 euro kabul etti imzaladı.Ergin Hocaya 6.000.0000 dolar bütçe verdil kabul etti.

Bunun üzerine Futbolda yapılanları buraya bağdaştırmak artık kabak tadı verdi.Uefa Futboldan gelen futbola gider arkadaş diyor bunu bilmeyen yok benim demek istediğim budur.

Halil 3.000.000 alıyormuş nerden aldın Halili sen? Vefaspordanmı,Göztepemı,Sakaryamı adam Real Madriden geldi,Real Madrida 10 maç oynamışmış ulan Real Madride gidip oynamadan kariyerinde yazılsın diye bedavaya oynıcak binlerce futbolcu var.

Bırakın artık adamların Kazandığı parayı,Türkiye Futbol piyasası böle düzeltemezsın yada en yakın örnek Kajer 7.5m Euro bonservis bedeli Nani 6m euro Bonservis bedeli,Abramat 8m dolar bonservis bedeli Wesley 6m dolar Ambramat daha büyük futbolcumu şimdi Wesleyden ?

Şubenin başında Tanman gibi görüntüsüde kafa yapısada 90lardan kalma bir adam bundan ne bekliyorsunuz allah aşkına.

Arkadaşlar hiçbir branşta beklentiye girmeyelim. Ben ne basketbol şubesinin ne de futbolu yönetenlerin burada isim araştırıp yazan arkadaşlar kadar emek verdiğini düşünmüyorum. Tek ümidim Ergin hoca ama onun da elini kolunu bağlayan şeyler var. Üzüldüğüm nokta şu Jem parasına ya da Sabri ye yapılan zam parasına çok iyi kaç oyuncu alınırdı? Gerçekten yazık. Hiç bir ümidim yok bu adamlar olduğu sürece

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim burada önerdiğim guard NATE WOLTERS, Summer League'de üç maç sonunda 14 sayı, 2.3 rib, 3.3 asist, 2.3 top çalma, 1 blok ortalamaları yakaladı. (Blokların tamamını aynı maçta yaptı.) 1.93 boyunda ve çok saf özellikleri var. Wolters, Jeter'den daha düşük ücrete oynar ve çok net daha potansiyelli oyuncu. Fırsatı olan maçlarını izlesin.

Sadece okuduklarıma bakınca avrupaya çok uygun olabilecek bir guard gibi boyu da fena değil 2 numara da oynar ama defans sorunlu sanırım deliciliği nasıl ?

Kalnietis açıklama yapmıştı NBA olmazsa Kaunasa döneceğim diye anlaşmıştı. Bu arada söylendi mi bilmiyorum ama Anderson ve Tavares Atlanta ile anlaşmışlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri