• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yapıcı tavrın ve Eleştirilerin için teşekkür ederim kardeşim ama beni tanıyanlar da bilir ki kimseyle durduk yere böyle bir polemiğe girmem.tabi ki herkes her konuda görüşünü dile getirecek ama bunun üslubunun biraz daha özenli olması taraftarıyım.
Neyse konu uzamasın ben de herkesin kandilini kutlarım,iyi geceler herkese

Uslüp yanlışlığınıda göremedim ben sadece kafayı takmışsın :) bu tür cevapları her gören üzerine alınırsa forumda Maazallah yangın çıkar ;) ama çok şükür öyle sorun yok,bizi bu kadar strese sokan birbirimiz değil transferleri yapmak için nazlanan veya bilmediğimiz planları olan beceriksizler sakin olalım.

Tabi Nelsonun şutu sorun ama Williamsın da pek istikrarlı değil Jeter yay gerisinden epey yüzdeli sokuyordu sg Sinanken pgnın şutör olması önemli
Bu konuda sana Katılıyorum jeter o Açıdan da önemliydi çünkü bizim oyunu açabilmemiz adına şutuna güvenebileceğimiz bir oyuncuya ihtiyacımız var gbi ya da farklı bir tercih yapıp ona göre bir takımda kurulabilir ama jeter hem şutuyla hem saha görüşüyle hem de liderlik yapabilecek olmasıyla bizim için önemliydi bence.bir arroyo olmasa da güvenip direksiyonu emanet edebileceğimiz tarzda bir oyuncuydu.
tabi Kulüpte de staffta da hata var çünkü biz arroyo hiç gitmicekmiş gbi takıldık bence oysa sağlam bir b Plan'ı olmalıydı

DJ Cooper'a mı yönelsek napsak. Bi ara Pana ile anlaşma durumları vardı olmadı sanırım.

Bizim her pozisyona belli skor katkısı alabileceğimiz oyunculara ihtiyacımız var.Yerli kalitemiz Sinan dışında soru işareti.

Bu arada eger kos kos basketboluna doneceksek Brian Randle da harika olabilir bizim icin. Henuz kimseyle anlasmadi sanirim?

Brian Randle Kuban'da

Sportando haberine göre Jeter Çin takımı Shandong ile sözleşme imzaladı.

Bobby Brown da adaylar arasinda.

Sent from my SM-G360H using Tapatalk

Jeter kendini Jason Kidd falan sanıyor galiba. Bu kadar peşinde koşmaya da gerek yok. Fakat koç kendine bir Arroyo arıyorsa vazgeçmeli. O ayarda birini bulamayacağımız çok açık. Havuz da daralıyor ve tüm takımı da d-league'den kuramayız sanırım. İlerisi pek aydınlık görünmüyor. İnşallah bjk gibi hedefi play-off olan bir takıma dönüşmeyiz.

Fener Datome yi de almış Ergin Hocam nerdesin yahu ses ver

İsmailin bahsettiği iki diğer alternatif kim olabilir sizce

Ülker grubu fener için basketboldan sonra futbol a da el attı. Stad isim hakkını 10 sene satın almışlar.
Ülker in sakızın dan bile uzak durmak lazım.

Bobby Brown gelirse Jeter falan hikaye olur. Ama ben Brown'ı alabileceğimize ihtimal vermiyorum.

Datome iyi transfer. Ama parası da iyi maşallah. Yıllık 1,7m €

Adamlar 1.9 milyon dolara topcu aliyor lukse bak arkadas.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri