• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seyirci derken tabii ki duzenli 5 10 binlik ort seyirciyi kastetmiyorum. 500-1000 kisi dahi gitse gormek isteyecegi ve tepki verecegi sey atletizmle birlesen enerjililik durumu. Ve hatta rakip seyirciyi de susturup etkisiz hale getirebilirsin boylelikle. Sofo yerine dedigin gibi Ford-Famous gayet etkili olurlar. Famous gelemiyorsa Onuakuyu zorlarim ya da Fordu alirsam Benimonu 4.5 yaparim. Tblden de Warricki 4.5 a yerleatiririm gayet verimli olurlar bence de.

Bu arada Acibadem Ford'a teklif yapmis. Bizim disimizda bize gereken oyunculari herkes dusunuyor ve ilgileniyor sanirim.

Doğuş Balbay'ı sadece hızlı ve iyi sıçrayan bir oyuncu alarak nitelemek fazla yüzeysel bir yaklaşım olur. Doğuş, herşeyden önce Avrupa'daki en iyi bire-bir savunmacılardan biri. Geçen sezon Heurtel Efes'e gelmeden önce Doğuş daha fazla süre alıyorken Efes müthiş savunma yapabilen, her takıma zorluk çıkartan bir yapıya sahipken, Heurtel'in sürelerinin artması, Doğuş'un azalmasıyla savunma sertlikleri ciddi düşüş yaşadı ve kırılgan bir takım oldular. Sinan eski savunma agresifliğinde değil, artık daha çok bir combo guard gibi oynuyor. Bu bağlamda Doğuş oyun kurma özellikleri üst düzey olmasa da, savunma liderliği açısından önemli katkı yapar. Uygun ücrete oynayacaksa Galatasaray'ın Doğuş'u reddetme lüksüne sahip olduğunu düşünmüyorum. Tabii, şöyle bir durum da var; eğer DeMarcus gelecekse fazla benzer tip oyuncular olduğundan Doğuş doğru parça olmayabilir. Rowland & Doğuş daha dengeli bir ikili olur.

Fit Sofo'ya evet, şuanki Sofo'ya hayır. Sofo'nun kariyerinde iyi olduğu yıllar hep 140 kg civarında olduğu dönemlerdi. Şuan 155 kilo ve yaşı da artık bu kilosuyla yoğun tempoyu kaldıracak durumda değil. Formda bir Sofo Eurocup'ta da, TBL'de de fark yaratır. Öncelikle Sofo'yu bu konuda ikna etmek lazım bence.

Rakeem Christmas potansiyelli ama, çok ham bir oyuncu. Fakat, bu şartlarda alınabilir de bir oyuncu. Böyle oyuncuları alıp, işlemek de koçluk becerisi. Ben Ergin hocaya güveniyorum bu konuda.

DeMarcus Nelson, Rakeem Sanders, Rakeem Christmas ve Sofo isimlerine bakınca Ergin hocanın ne yapmaya çalıştığını anlamak mümkün. Pozisyonuna göre kuvvetli oyuncular alarak ters eşleşme yaratan ve sert bir kadro kurmaya çalışıyor. Bu da düşük bütçelerle başarılı olmak isteyen bir takımın izleyebileceği bir yoldur. Son gelen haberler ışığında şöyle bir kadro oluşması muhtemel:

DeMarcus, Şafak
Sinan, Sanders
Vladimir, Göksenin
Caleb, İzzet, Ege
Sofo, Christmas

Kadro böyle olacaksa Serhat Çetin gibi bir şutör, DeMarcus yerine Rowland olacaksa Doğuş Balbay uygun parçalar olur.

Bize nasıl Demarcus Nelson lazım değil yahu? Rowland geldiyse arkasında başka pg var mı? Şafak mı oynayacak yani? Hoca belli ki Sinan'ı iko numarada düzenli kullanacak. Oraya hem 1 hem 2yi yedrkleyecek bir delici almak çok çok mantıklı bir hamle.Ki Nelson da Kızılyıldız'a liderlik edip Panaya transfer olmuş oldukça kaliteli bir isim

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sanders geliyor mu bazı yerlerde yazıyor bazı yerler de yazmıyor.Tekrar yazıyorum Rowland bize yaramazzz

Rowland-Dentmon(Nelson)-Şafak
Sinan-Göksenin
Rakeem-Micov
Green-Izzet-Ersin
Sofo(inşAllah olmaz)-X

Sofo transferine içim hiç ısınmadı.
X dediğim oyuncu ribaundçu savunması iyi atletik bir oyuncu olmalı. Tyus tam da uyuyor aslında bu kriterlere ama bakalım.
1 numarada tek başına Rowland ya da Nelson ya da Dentmon yeterli olmayacaktır.
Bu yüzden bu 3lüden 2 sini getirmek gerekiyor.
Gerekirse lig için biri dışarda kalabilir.
Sinan-Göksenin-Micov-Sanders ve olası Serhat ya da Birkan transferleri ile 2 ve 3 numaramız gayet yeterli duruyor bence.
4 numarada savunmada sıkınti çekeceğiz gibi duruyor.
Ersin bu bölgeye şart oğlu şart.

İsim olarak verebileceğim net isimler yok Jeter tarzında takımı yönlendirebilecek koça küsmeyecek oyuncular almalıyız. Rowland kendi başına oynayan bir oyuncu , inişli çıkışlı maç performansları olan bir adam bazen o kadar zorluyor ki takım dengesini de bozuyor . Bana kalırsa bütçenin büyük bir bölümünü oyun kurucu bölgesine vermeliyiz .

Valla hocaya bozulmayacak kusmeyecek Jeter daha gecen gun sacma bir sekilde Ismail Senol'a bozuldu. Bana kalirsa Rowland da Jerome Randle da takimi rahatlikla yonlendirebilir. Bu arada Ukrayna milli takimina Jeter yerine Jerome Randle alinmis.

Rowland banviti iyi yönlendirdi evet. Jeterın bu zamana kadar öyle sinirli bir yapısı sadece ismaile twitter dan laf atması mı :)

Hayir, oyuncu parasini tikir tikir odeyen bir kulup olmadigimiz icin, oyuncular da hakli olarak parasini isteyecektir. Bu yuzden de Çini secme sebebi daha iyi bir ekonomik yasam olan oyuncu icin en ufak odeme aksakligi ve gecikmede de cok iyi sinyaller verecegini dusunmuyorum.

Jerome Randle kimseyi yönlendiremez yahu.Rezalet oyuncu

Ona bakarsan her oyuncu parası ödenmediğinde sorun yaratır böyle bir bahanemiz olabilir mi . Klüb olarak paraları biraz geç ödüyoruz kardeşim gel sen sahaya yüreğini koy falan biraz mantıksız olur.
Bence ödeme sorunu tekrardan olacak ise hiç düşünmeden alalım gençleri öyle oynayalım .

Jerome Randle kimseyi yönlendiremez yahu.Rezalet oyuncu

Randle'a rezalet Dentmon'a kotu diyip Nelson'i istemek enteresan bir sey. Cok begendigin Nelson'in kariyeri boyunca ne kadar skorer ne kadar takim oyuncusu oldugunu bilmemene sayiyorum acikcasi. 4 asist ortalamasi dahi yakalayamamis bir oyuncu bu. Hadi az asist yapiyor diyelim de ozel bir skorerligi gectim, cok vasat sayi ve kendi sutunu yaratip basarili olmada.

3 numarada micov un yedeği olarak okben ulubayı alsak nasıl olur? hem maliyeti uygun olabilir hem efeste fazla şans bulamıyor hem genç hemde genç milli takımın kaptanlığını yapmış bir isim. eurocup oynayacağımız bu sezon oynatılıp gelecek için değerlendirilebilir..

Demarcus nelson yonlendirdigi kadar randle bile yonlendirir.Nelsondan bi cacik olmaz.Ne skor potansiyeli nede oyun gorusu ne de keskin sutorlugu var nelsonin.

One cikan isimler;

Dentmon - Demarcus Nelson - Rowland - Rakim Sanders - Green - Rakeem Christmas - Lasme - Sofoklis

Eger bes yabancili rotasyon kuracaksak Sofoklis'i transfer etmemiz cok mantiksiz olur. Hatta basbaya yanlis olur.

Eger alti yabanci kullanacaksak Sofoklis - Lasme ya da Sofoklis - Christmas isimizi gorur.

Dentmon - Sanders - Micov - Green - Lasme

veya

Rowland - Sanders - Micov - Geeen - Sofo - Christmas

Olur gibi. Butceyi falan da dusunursek en olasi senaryolar bunlar.

Randle'a rezalet Dentmon'a kotu diyip Nelson'i istemek enteresan bir sey. Cok begendigin Nelson'in kariyeri boyunca ne kadar skorer ne kadar takim oyuncusu oldugunu bilmemene sayiyorum acikcasi. 4 asist ortalamasi dahi yakalayamamis bir oyuncu bu. Hadi az asist yapiyor diyelim de ozel bir skorerligi gectim, cok vasat sayi ve kendi sutunu yaratip basarili olmada.
Evet onun için Kızılyıldıza liderlik edip oradan Pana'ya transfer oldu Randle Eskişehir-Trabzon gibi takımlardan kovulurken

Sofo ile anlaşmak üzereymişiz Semihle de ilgileniyormuşuz kaynak 3puan bu arada bazı transferler hafta içi açıklanabilirmiş futbolda da baskette de transferlerde geç kaldık bu yönetim ne yapıyor anlamadım güya başkan olmadan sponsorlar filan belliydi inşallah bu yönetimin ve hocalarımızın bir bildiği vardır ve geç kalmamıştırız

Evet onun için Kızılyıldıza liderlik edip oradan Pana'ya transfer oldu Randle Eskişehir-Trabzon gibi takımlardan kovulurken

Pana'ya transfer olmasi iyi oyuncu oldugu anlamina gelmez. Bu mantikla yine Pana'nin biraktigi Roko Ukic'i alalim o zaman muazzam oynuyorsa. Ayrica madem bu kadar iyi Pana niye birakmis. Randle icin kucumseyici tavirla Eskisehir ve Trabzon demissiniz ama Oly sanirim Varese'den Dunston'i ya da Oostende'den Lojeski'yi alirken ne kadar da Trabzon ve Eses oyuncusu bunlar dememistir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri