• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Basketbolda serbest oyuncu pazarı küçük kasabaya benzer herkesin herkesten haberi vardır. DeMarcus Nelson da büyük ihtimalle listede olan bir oyuncu ve alternatifler gün geçtikçe azalıyor. Ben ataman'ın çaylak guard getireceğini düşünmüyorum. Mevcut durumda boşta olan oyuncuların profili de belli gibi görünüyor.

Doğru söylüyorsun,( Ben ataman'ın çaylak guard getireceğini düşünmüyorum ) bu konuda zaten sıkıntı bu hususta,eğer ABD'ye sadece uzun oyuncu bakmak için gitmişse doğrusu gittiğinede değmemiş olur çünkü uzun oyuncuda bulur ama uzun oyuncu kadar önemli olan bunları besleyecek

oynatacak oyun kurucularda bakması gerekirdi ( çıkan haberlerde listede hali hazırda ABD'de oynayan pg,sg oyuncusu görünmemesine bakarak yazıyorum ) Tim Fraizer,Aaron Craft gibi oyuncuları izlemesini bekliyorduk herhalde forum olarak ve bunlardan en az birisini getirir sanıyordum,takip ediyormu

etmiyormu onuda bilmiyoruz ya,hocanın sadece isim yapmış kısa oyuncular üzerinde durmaması gerekir kanatimce umarız izler beğenir ve getirir vede bu kadar beklediğimizede değer.

Doğru söylüyorsun,( Ben ataman'ın çaylak guard getireceğini düşünmüyorum ) bu konuda zaten sıkıntı bu hususta,eğer ABD'ye sadece uzun oyuncu bakmak için gitmişse doğrusu gittiğinede değmemiş olur çünkü uzun oyuncuda bulur ama uzun oyuncu kadar önemli olan bunları besleyecek

oynatacak oyun kurucularda bakması gerekirdi ( çıkan haberlerde listede hali hazırda ABD'de oynayan pg,sg oyuncusu görünmemesine bakarak yazıyorum ) Tim Fraizer,Aaron Craft gibi oyuncuları izlemesini bekliyorduk herhalde forum olarak ve bunlardan en az birisini getirir sanıyordum,takip ediyormu

etmiyormu onuda bilmiyoruz ya,hocanın sadece isim yapmış kısa oyuncular üzerinde durmaması gerekir kanatimce umarız izler beğenir ve getirir vede bu kadar beklediğimizede değer.

Aaron Craft'ı alabilmek için, belli seviyede yerli kalitesi lazım bence. Çünkü hücum potansiyeli orta seviyede ama savunmada muazzam bir oyuncu.Şu aşamada inanılmaz büyük bir risk olur muhtemelen de ters teper. Elimizde en kötü Serhat-Semih olsa hiç düşünmem alırım mesela. Tim Frazier tek başına sorumluluk alabilir. Dentmon-Hopson-Famous'la dönse Amerika'dan açıkçası çok sevinirim kendi adıma

Adrian Uter - Strasbourg.

Beşiktaş Nate Wolters'e teklif yapmış.Biz neden düşünmeyiz.

Çok iyi oyuncu Wolters. Beşiktaş alabilirse önemli transfer yapmış olur. Birkaç senede Avrupa'nın üst düzey kulüplerinde oynayacağını tahmin ediyorum. Ergin Ataman guardları tecrübeli isimlerden seçiyor hep, dolayısıyla Nate Wolters gibi oyuncular gündeme gelmiyor.

Blake Schilb yazdı Sportando şimdi

spordanto : Blake Schilb will join Galatasaray according to

schilb nasıl iş yapar mı ?

Adamın wiki profilinde 2013 yılında 300k avro bonservis artı mevcut ücretinin 3 katını önerdiğimiz ama red ettiği yazıyor.

schilb nasıl iş yapar mı ?

Geçen sene ksk paris eşleşmesinde iki maçıda izlemiştim. Bi kere çok skorer bir oyuncu, gününde olduğu zaman topu ver bi şekilde skor buluyor adam.. Yalnız sanırım Rakim Sanders yerine tercih ettik kendisini, onun kadar komple bir oyuncu mu şüphelerim var ama dediğim gibi çok skorer özellikle eurcup seviyesinde mutlaka faydalı olur.

Yalnız bizim duyumcular yine boş çıktı. Sanders dediler Schilb'i alıyormuşuz. Bence Rowland, Nelson ve Christmas da yanlış çıkacak.

Geçen sene ksk paris eşleşmesinde iki maçıda izlemiştim. Bi kere çok skorer bir oyuncu, gününde olduğu zaman topu ver bi şekilde skor buluyor adam.. Yalnız sanırım Rakim Sanders yerine tercih ettik kendisini, onun kadar komple bir oyuncu mu şüphelerim var ama dediğim gibi çok skorer özellikle eurcup seviyesinde mutlaka faydalı olur.

Bence bir düzen içinde oymayacaksanız Sanders'a göre daha iyi bir tercih. Çünkü Sassari'de bir düzen yoktu ve Sanders orada parladı. Biz de ise topu yarı sahaya yığan bir oyun düzeni var. Bence Sanders Sassari'deki kadar başarılı olamazdı bizde. Yani benim düşüncem sistemimize göre doğru bir isim tercih ettik.

Schilb mi ?? Allah derim =)) vallahi hayret bu kadar sessizlik ve dar pazardan schilb in çıkması takdire şayan.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sanders ile Blake Schilp aynı anda gelse ( Sanders 2 - Schilp 3 )
PG için Dentmon getirebilirsek bu ikilinin yanına süper olur. Mıcov la birlikte 4 yabancı eder.
Calep Green 5eder.
Sofo 'yla 6 eder birde atletik amerikalı bir pivot buldukmu süper olur valla.

Dentmon
Sanders
Mıcov - Schilp
Green
Sofo - xxxxx

Böyle bir yabancı rotasyonuna hele bide eurocupta oynamamıza rağmen kurabilirsek daha nedenebilinirki. Belamızımı isteyecez.

Sanders ile Blake Schilp aynı anda gelse ( Sanders 2 - Schilp 3 )
PG için Dentmon getirebilirsek bu ikilinin yanına süper olur. Mıcov la birlikte 4 yabancı eder.
Calep Green 5eder.
Sofo 'yla 6 eder birde atletik amerikalı bir pivot buldukmu süper olur valla.

Dentmon
Sanders
Mıcov - Schilp
Green
Sofo - xxxxx
Tabiki daha iyi olur ama elimizdeki bütçeyle bunu yapabileceğimizi zannetmiyorum.

Bireysel olarak da sayı bulma yeteneği olan ama aynı zamanda derli toplu oyun zekası da yüksek bir oyuncu değil mi ? Değerini tam bulamamış oyunculardan.

Bence bir düzen içinde oymayacaksanız Sanders'a göre daha iyi bir tercih. Çünkü Sassari'de bir düzen yoktu ve Sanders orada parladı. Biz de ise topu yarı sahaya yığan bir oyun düzeni var. Bence Sanders Sassari'deki kadar başarılı olamazdı bizde. Yani benim düşüncem sistemimize göre doğru bir isim tercih ettik.

Blake Schilb 3 numara oynuyor, yani Micov gibi. 3 numara da 2 tane yabanci bence lux olacak. Guard olarak tek yabanci ve safak biraz da sinan a kaldik. Bu uzun bir maraton, sakatlik, cezali olma durumu var, formsuzluk var. ben olsan 3 numara yi 2 yabanci ile gecmek biraz riskli geliyor.

Her pozisyon a 1 yabanci ve 6. Icin de 4-5 oynayabilen Famous veya Chirstmas tercihim olur.

Birde, dogus ya da semih hamlesi olabilirmi acaba?

Siz ne dusunuyorsunuz.

Marko'dan önce istediğimiz bir oyuncuydu.Skorer ve pasör bir oyuncu olup 3 ve 4'te oynayabilir.Çok yönlü bir oyuncudur.Oyun kurucunun üzerindeki yükü azaltır.Tam aradığımız oyuncu.

Ben geçen sezonunu çok izlemedim ama eskisi gibiyse çok iyi bir hamle olur. Tabi transfer risktir. Geçen sene Aradori Pocius falan için de çok iyi dedik boş çıktı. Ama bence iyi bir isim transfer ettik. Tabi eskisi gibi oynayacaksa.

Schilb super otesi olur.Buraya yaziyorum bu takim bu sene iyi olacak.Ergin hocaya guveniyorum.5-6milyon dolara cok basarili kurulan kadro ornekleri var gecmiste.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri