Basketbolda serbest oyuncu pazarı küçük kasabaya benzer herkesin herkesten haberi vardır. DeMarcus Nelson da büyük ihtimalle listede olan bir oyuncu ve alternatifler gün geçtikçe azalıyor. Ben ataman'ın çaylak guard getireceğini düşünmüyorum. Mevcut durumda boşta olan oyuncuların profili de belli gibi görünüyor.
Doğru söylüyorsun,( Ben ataman'ın çaylak guard getireceğini düşünmüyorum ) bu konuda zaten sıkıntı bu hususta,eğer ABD'ye sadece uzun oyuncu bakmak için gitmişse doğrusu gittiğinede değmemiş olur çünkü uzun oyuncuda bulur ama uzun oyuncu kadar önemli olan bunları besleyecek
oynatacak oyun kurucularda bakması gerekirdi ( çıkan haberlerde listede hali hazırda ABD'de oynayan pg,sg oyuncusu görünmemesine bakarak yazıyorum ) Tim Fraizer,Aaron Craft gibi oyuncuları izlemesini bekliyorduk herhalde forum olarak ve bunlardan en az birisini getirir sanıyordum,takip ediyormu
etmiyormu onuda bilmiyoruz ya,hocanın sadece isim yapmış kısa oyuncular üzerinde durmaması gerekir kanatimce umarız izler beğenir ve getirir vede bu kadar beklediğimizede değer.