Elin kırılsın Lasme! İyi ki biraz sevindik..
Vaziyet bu şekildeydi , Euroleague için reddetmiş bizi Harangody. Caleb Green hayırlı olsun , artık son uzunda hata payımız yok. Mutlaka defansif açıdan çok kıuvvetli bir uzun gelmeli. Mejri şu anda harika tercih olur ama o da önce Euroleague kovalar. Savunma liderimizi bulmamız gerekiyor yani 5 numarada savunma ve ribaund katkısını 40 dakikaya yayabilmeliyiz. Aynı zamanda Lasme ile beraber kullanıp ( 4 - 5 ) savunma direncini yukarı çekebilmeliyiz.
-Lasme çok değerliydi bizim için. 5 numarada sertlik ve ribaund dominasyonundan taviz vermemek çok önemliyken sıkıntılı bir duruma geldik.Lasme'nin 4 ten çalacağı süreler çok kıymetliydi , yeri geldiğinde onu 4 e çekerek savunmada başka boyutlara geçecektik.
-Lasme sonrası yine 4-5 oynayabilen bir oyuncudan devam etmek gerekiyor ama zannetmiyorum böyle bir hamle olacağını. A.Uter ve Palacios şu an imzalamadı herhangi bir takımla ama Palacios'u getirmek zor , A.Uter'i Ataman'a kabul ettirmek zor. Böyle oyuncular çok kıymetli arkadaşlar hem savunmada hem hücumda. Hines,Tyus ,Lasme bugün piyasanın en gözde isimleri. Ayrıca çok uzaklara gitmeye gerek yok ligimizde Palacios ve Vesely'nin yaptığı etkiyi hepimiz gördük. A.Uter + 5 numara beni sevindirir ama ihtimal çok düşük.
-Yukarıda da bahsedildiği gibi havuzda kalan oyuncular belli. Hatırlayalım ; Begic'i geçen yıl Maric'ten önce istemiştik. Begic mutlaka yoklanır , Golubovic gibi uzunları sever Ataman. Bourousis ve Stimac da yoklayacağı uzunlar. Yine hatırlayalım Jawai olmasaydı ilk geldiği yıl diğer seçenekler Javtokas , Maric , Stimac tı. Hoca başı sıkıştığında sırayla bu oyuncuları yokladı.
-Atlet uzunun kim olacağı soru işareti sanırım Christmas'a doğru gidiyoruz orada da.
Uter'in savunması nasıl ? Gerçi strasburgla anlaştı deniyordu ama kesin birşey yok sanırım
MAvroyu da yoklar sanırım
Esteban Batista da bu sezon Çin'de oynayacakmış. Esteban Batista signing in China
Nba'de bazı free agent pivotlar var.
Bernard James NBA.com/Stats
Jerome Jordan NBA.com/Stats
Ryan Hollins NBA.com/Stats
Kuzmic NBA.com/Stats
Henry Sims NBA.com/Stats
Stiemsma NBA.com/Stats
Travis Wear NBA.com/Stats
Yukardaki oyuncuların hiçbirini tanımıyorum. Bilgisi olan arkadaşlar hem ekonomik hem de teknik yönden değerlendirirse iyi olur.