• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hodge - Safak
Brooks - Sinan - Goksenin
Schilb - Micov
Green - Izzet - Ege
Lasme - Semih - Bhullar

Boyle bir rotasyon nasil olur?

Takım için önce temel taşları oluşturmak yada iyi oturtmak lazım. Lasme 4/5 oynayabilen blok tehdidi, ribaunt özelliği olan orta mesafesi iyi ve en önemlisi çok tecrübeli bir oyuncu. Yani Takımın taşlarından biri olarak düşünülüyorsa ücret olarak bakmamak lazım. Hocanın bizden daha fazla maddi sıkıntı yaşadığını varsayarsak Tabiki bütçeyi en iyi o biliyordur ve hamlelerini o doğrultuda kullanacaktır. Bırakalım da maddi konuları bence yönetim ve Ataman belirlesin. Biz oyuncu bazında değerlendirirsek bence şuanda çok çok iyi bir transfer olur.

SOFO ile ilgili bir gelişme var mı?

Sim Bhullar'ı bu başlığa ilk ben yazmıştım Sofo yerine diye. Bence kesinlikle yanına atletik bi isim getirildiğinde bize yararı olacak bi isim.

Huertas (1.000.000) - Şafak (200.000)
Sinan (700.000) - Göksenn (300.000)
Micov (640.000) - Schilb (500.000)
Green (600.000) - Ege (50.000) - İzzet (200.000)
Lasme (1.100.000) - Begic (500.000)

Sapma paylarını düşünürsek maksimum 6.5 olmaz mı?

Ergin hocanın düşüncesindeki kadro bence bu zaten umarım oluşturabilir istediği kadroyu

Sim Bhullar ı ilk ben yazmıştım geçen sene ama forumdan bi arkadaş boyu dışında bir hünerinin olmadığını söylemişti.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kadroyu çok beğendim. Ama Huertas'ı 1M'a alamayız bence. Bir de 5 tane yerli var lig için en az 6 yerli lazım. Bence de bu kadroya bir tane yerli kısa gerekiyor.

1 ve 5 numaraya birer yabancı alınınca kadroda 6 yabancı- 5 Yerli oluyor. En az 1 yerli gelecektir. Emir- Serhat- Semih -Ersin dörtlüsünden en az biri bize gelecektir. Tahminim sadece Serhat'ın geleceği yönünde.

1 ve 5 numaraya birer yabancı alınınca kadroda 6 yabancı- 5 Yerli oluyor. En az 1 yerli gelecektir. Emir- Serhat- Semih -Ersin dörtlüsünden en az biri bize gelecektir. Tahminim sadece Serhat'ın geleceği yönünde.

Engin de BJK'den ayrılabilir. BJK'nin elinde şu an 8 tane yerli var. Kartal'ı da bu sene kiralayacaklarını düşünmüyorum. Bence Engin'i sonuna kadar zorlamalıyız. Gelirse takımın guard problemi çözülür.

Keske engin gelse ve bize veremedigi katkiyi verse ve aslinda bize borclu oldugu yili ödese :D huertas kadrolara yaziliyo ama hic bi haber cikmadi keske olsa o ayri konu. Valla diger takimlar cok iyi kadrolar kurdular bizim de artil hamle yapmamiz gerek. Semih ve engin hamlelerini yapsak cok iyi olur. Bu arada green benim icime hic sinmiyor sanki oynayacagimiz basketbola uygun degilmis gibi geliyor bakalim ergin hocanin kafasinda neler var bu sene. Sezon icinde bol bol 3 uzunlu alan savunmasi kombinleri izleyebiliriz.

Bu Sim Bhullar nedir öyle yahu ?
Avrupa'ya gelirse Sofo da dahil kimse karşısında duramaz
Onu gören korkar potada falan yaklaşamaz.
Cidden harika bir transfer olur :)

Kadroyu çok beğendim. Ama Huertas'ı 1M'a alamayız bence. Bir de 5 tane yerli var lig için en az 6 yerli lazım. Bence de bu kadroya bir tane yerli kısa gerekiyor.

Bence Huertas için 1 bile fazla. Son senesi ciddi facia olan bir oyuncu Rusya dışında aman aman bir teklif de alamaz. Pana,Oly dolu Barça dolu Real dolu Laboral,Milano belki onun dışında Avrupa'dan da net bir talip çıkmaz.

Arroyo gittiği günden beri yazıyorum, yerini doldurabilecek en iyi oyuncu huertas, takım için ideal bir lider. Gelirse en çok ben mutlu olucam ama yinede çok zor.

Huertas bazen öyle bi sapıtıyor ki o sapıtma anlarını kontrol etmemiz gerek kötü giden oyunda hiç bi zaman baş kaldırı yaptığını görmedim açıkcası fakat yetenekleri bize çok uygun şuan için

Huertas ile ilgili gelişme mi var arkadaşlar yoksa temeni mi ?? nedir?

Gelişme yokta takım için herkesin hemfikir olduğu bir isim..

Yahu şu dönemde ek 300-400 bin dolar oyle bi ilaç olur ki pivottan mı defo versek guarddan mı defo versek sorunu kalmazdı

Emir imkansız, Semih'i alırak dışarıya yabancı kısa gelir, Ersin de zor görünüyor, en oluru Serhat şuanda.

Lasme-Semih rotasyonu intihar olur.

Sim bhullar Kanada ile Abdyi yenerek Panamerikan oyunlarini kazandi bu arada. Gelirse Marjanovicimiz olur kendisi. Blok ve ribo krali olur ofansif olaraksa pozisyon almasini bekle ve topu at yeter. Eli de gayet duzgun. Marjanovice de bakmayin ofansif olarak ekstra bir goruntusu yok topu havaya atiyosun o da basiyor potaya olay bu. Keske dusunsek defensive anchorimiz olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri