• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Walter Hodge-Şafak Edge

Sinan-Göksenin

Micov-Schilb

Caleb Green-İzzet-Ege

Lasme-Begic

Şu kadroya sezon ortasında 300 bin dolara bir kısa eklersek,Eurocup'ın en büyük favorilerinden biri oluruz.Ligde de sıralamaya bağlı olarak final kovalayabiliriz.

Emir imkansız, Semih'i alırak dışarıya yabancı kısa gelir, Ersin de zor görünüyor, en oluru Serhat şuanda.

Blake Schilib ten sonra serhat'a bir ihtiyac kalmadı. Yerli alınacaksa pg veya pivot olur yada olmalı mevcut kadro kimyasında. Ben sanki semih bize gelicek gibi hissediyorum.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Blake Schilib ten sonra serhat'a bir ihtiyac kalmadı. Yerli alınacaksa pg veya pivot olur yada olmalı mevcut kadro kimyasında. Ben sanki semih bize gelicek gibi hissediyorum.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ben hocanın İzzet'i erken taca çıkaracağını düşünüyorum Schilb-Micov 2lisi 2-3'ten ziyade 3-4 gibi.

Sim Bhullar yazan arkadaşlar biraz bilgilendirir misiniz bilgim yok oyuncu hakkında

Ben İzzet'in Ergin hoca ile çıkışa geçeceğini ve çoğu kişiyi yanıltacağını düşünüyorum.Uzun kolları , atletizmi ve pozisyonuna göre uzun bir oyuncu olması önemli artıları.

Ben İzzet'in Ergin hoca ile çıkışa
geçeceğini ve çoğu kişiyi yanıltacağını düşünüyorum.Uzun kolları , atletizmi ve pozisyonuna göre uzun bir oyuncu olması önemli artıları.
Ben de izzetin cok iyi transfer oldugunu ve cok faydali olacagi kanaatindeyim. 3-4-5 oynar ve kombine alan savunmasi ve 1-3-1 uygularsa Ergin hoca fark yaratir ve rakibi sasirtir.
Zaten tum takima bakinca alinan oyuncularin muhtemelen savunmayi sadece ayaklar ile degil ayrica beyin ile yaptiklarini gorursunuz.
Adam adama da su an en iyi savunmayi hizli ayaklari ile Sinan yapmakta. Gecen sene onemli maclar da boyle kombine alan savunmalari bize yaramisti

Green yerine atletizmi ve 3 sayılık tehditi ile Petway hocanın sistemine bence cuk otururdu.

Lasme pana ile tekrar görüşecekmiş

Valla ben Lasme gelmesin dediğimde bazı arkadaşlar tepki gösteriyor.Alın size Lasme.Tekrar söylüyorum bu paraya karakter ve oyunculuk olarak çok daha iyi oyuncular alınabilir.

Ben Huertas'ın bizi tercih edeceğini sanmam.Bu nedenle ismi geçen Dentmon ya da Hodge gibi isimlerden hangisi olursa her türlü iş görür bence..

Neden tercih etmesin ?
Tabiki Galatasaray yerine tercih edeceği bir X vardır ama bence bu kadar da kötümser olmamak lazım. Barcelonanın (ki Ardadan sonra herkes daha iyi tanıyor artık) Galatasaray hakkında sizlerden daha olumlu düşündüğüne eminim.
Huertas son 1-2 senedir hep tamamlayıcı rolündeydi. Burası bence kariyerinin sonunda olan ama hala oynamayı düşünen bir oyuncu için en güzel yerlerden birisi avrupada.

Her ne kadar yönetim kaynaklı kuşkularım sürse de şu ana kadar takım yapılanmasının iyi gittiğini düşünüyorum. Lasme daha ucuza mal edilebilseydi tadından yenmezdi. Hocamızın hesabını iyi yaptığını umut ediyorum. Oynatan bir oyun kurucu ile iddialı bir takım oluruz. Azalan bütçe ile hem bir yerli hem de yabancı oyun kurucu ve yedek pivotun nasıl alınacağı ise sağlam bir matematik sorusu. Bakalım cevabı nasıl gelecek ? Bu arada forumda ortaya atılan Sim Bhullar keşke olsa takımımız için çok şık olur. Ancak ben olacağına ihtimal vermiyorum. Pazarlama konuşunda eşsiz olan NBA yönetimi hiç fena oyuncu olamayan Bhullar üzerinden Hindistan pazarına girme fırsatını mutlaka kullanacaktır.

Sim bhullar bu adamın zaten pek bişi olmasına gerek yok var olan yeter :)

Dentmon-Şafak
Sinan-Göksenin
Schilb-Micov
Green-Ege-İzzet
Lasme-Begic

Lasme-Ersin veya Lasme-Semih yapip iki numaraya R. Sanders tarzi bi kisa getirsek fena olmaz aslinda. Ya da forumda adi cokca gecen Dj Kennedy gibi basariya ac biri.

Neden tercih etmesin ?
Tabiki Galatasaray yerine tercih edeceği bir X vardır ama bence bu kadar da kötümser olmamak lazım. Barcelonanın (ki Ardadan sonra herkes daha iyi tanıyor artık) Galatasaray hakkında sizlerden daha olumlu düşündüğüne eminim.
Huertas son 1-2 senedir hep tamamlayıcı rolündeydi. Burası bence kariyerinin sonunda olan ama hala oynamayı düşünen bir oyuncu için en güzel yerlerden birisi avrupada.

35 yaşındaki Arroyo'nun Barcelona ile sözleşme imzaladığı bir ortamda 32 yaşındaki Huertas'ın kariyerinin çok da sonunda olduğu söylenemez. Kaldı ki söz konusu iletimde her sezon ödenmeyen oyuncu ücretleri ile gündeme gelen ve berbat bir organizasyona sahip olan bir kulübü tercih edeceğini sanmam demek istemiştim..En azından şimdi sebebini de belirtmiş oldum.

G.Sarayın önemli bir marka olduğu konusunda sizinle aynı fikirdeyim ama bu markanın oluşmasında bugüne kadar bu kulüpte görev alan yönetici tayfasının çok büyük bölümünün katkısı olduğunu düşünmüyorum.Elde edilen başarılar büyük ölçüde teknik ekip ve oyuncu kadrosunun büyük özverisi sonucu elde edilen başarılar oldu.Son 3 sezondur eurolegue oynayan ve üstelik başkaları gibi A lisansıyla falan değil bileğinin hakkıyla oynama hakkını elde eden bir takım yerine daha geçen seneye kadar alt liglerde olan ve geçtiğimiz sezon hiç bir başarısı olmayan Daçka'nın aldığı lisansı bile alamayan adamların oluşturduğu yönetim kuruluna halk arasında "G.Saray Yönetim Kurulu" adı veriliyor :)

Daha önceki mesajlarımda da belirttiğim gibi basketbol takımlarında Ergin Ataman ve Ekrem Memnun dışında güvendiğim herhangi bir faktör yok..Huertas,Lasme gibi Euroleague oyuncuları da bir ihtimal Ergin Atamanın ikna çabaları ile falan gelir onun dışında sırf reklam olsun diye kulüpte görev alan yönetici müsveddelerinin bir halt becereceklerini sanmam.

Lasme-Ersin veya Lasme-Semih yapip iki numaraya R. Sanders tarzi bi kisa getirsek fena olmaz aslinda. Ya da forumda adi cokca gecen Dj Kennedy gibi basariya ac biri.

Kc rivers 'da cuk diye otururdu bence.. Geçenlerde Madridden ayrıldı ve şuanda boşta bildiğim kadarıyla..

Dentmon/Şafak
Rivers/Sinan
Schilb/Micov
Green/İzzet
Lasme/Semih

Çok dengeli ve şutör bir kadro olurdu..Gerektiğinde Sinan 'ı kombo guard olarak da kullanırdık.

Sim bhullar Kanada ile Abdyi yenerek Panamerikan oyunlarini kazandi bu arada. Gelirse Marjanovicimiz olur kendisi. Blok ve ribo krali olur ofansif olaraksa pozisyon almasini bekle ve topu at yeter. Eli de gayet duzgun. Marjanovice de bakmayin ofansif olarak ekstra bir goruntusu yok topu havaya atiyosun o da basiyor potaya olay bu. Keske dusunsek defensive anchorimiz olur.

Daha kazanmadı. Yarı final maçıydı o . Final yarım saat sonra Brezilya ile.Güzel maç olur, tavsiye ederim. Brezilya'da da sağlam adamlar var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri