• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mavs Mejriye 3 yıl kontrat önermiş Mejriyi elesek iyi olacak.

Ya arkadaşlar kızmayın bana da nasıl oluyor da kupa 1 de oynamayacak, ekonomisi, ödeme sicili ve idari yapısı bozuk olan takımımız için Dorsey, Petway, Huertas gibi oyuncuları konuşuyorsunuz sürekli? Burada gelişim liginden yada pek göz önünde olmayan yerlerden oyuncu izleyip öneren kardeşlere o kadar saygı duyuyorum ki... Ama bir de sürekli elit oyuncuları konuşan kesim var, durumu bilmesen bu adamların yazılarını okuyarak akıl almaz bir bütçeyle Euroleague oynayacak bir kadro kuracağımızı sanacaz. Takımda şu an hiç bir zaman kendini kanıtlayamamış İzzet, Mahmuti ile ilk çıkış yaptığı andan itibaren üzerine 1 gıdım koyamayan Göksenin, ne olacağı belli olmayan Şafak , hep kupa 2 oyuncusu olmuş olan Shilb, neden kaldığını cidden anlamadığım Micov ve hepimizin gönlünü fetheden Sinan var. Biz Lasme gibi kupa 1 oyuncusuna bile 1 milyon euro/dolar verdik mi ne olur diye kara kara düşünürken burada Dorsey, Petway, Huertas, Boby Brawn isimlerini yazıp hayal kurmak biraz hüzünlü geliyor bana.

Yahu zamanında Olympiacosta ödeme sıkıntısı yaşadı, Laboralde, Milanoda, Union Olmpiada, Kızılyıldızda, Partizanda bunlar olur her sene tekrar edecek diye birşey yok geçen sezon öyle geçti diye önümüzdeki seneyede borçlar içinde geçmesini beklemek? Dorsey neden gelmesin şart oluşur gelir bu kadar basit Dorsey çıkıp Galatasarayda kim yaaa mı diyecek? Basketbolda her oyuncu her yere gidebilir asla şaşırmam, hiç beklemediğimiz oyuncu tekliflere burun kıvırır sonra takımlar eksiklerini giderdikten sonra boşta kalınca gider igokeaya mega vizuraya estudiantese.. Demek istediğim bu sene daha düşük bütçeli olabiliriz ama en azından bazı garantiler verildi

Neden düşünülmesin ki bütçe 6m değil mi? Elimizdeki yerlilerin Sinan dışında aldığı maaş nedir ki? Bu takımı taşıyacak zaten alınacak yabancılar olacak o halde birkaç elit oyuncu bu bütçeyle rahatlıkla alınabilir yeri gelir 1mde verirsin 1.5mde yeterki ederi olsun.

Huertas, daha Nisan ayında bu yaz NBA'e gitmek için zorlayacağını, Avrupa basketbolunu sevmediğini ve kendi stiline uymadığını açıklamıştı...Sanırım NBA'de kontrat bulmaya çalışıyor..Alamazsa da, 1m Euro için Eurocup'ta oynayacak kadar düşmüş durumda değil henüz,...Ben NBA'de olmazsa Çin'e gideceğini düşünüyorum...Bunun, bizim Galatasaray'ı küçümsememizle alakası yok..Olsa bütçe verirsin ederinin fazlasını gelir oynar...Şu şartlarda gelme ihtimali yok...Gelsin seve seve lafımı yemeye razıyım...

Dentmon'ında Çin'de piyasası çok yüksek...Oda çok zor ihtimal...2m dolar ortalama bir kontrat Çin'de...

Walter Hodge kaçarsa çok yazık olur...Bana göre Dixon'dan falan çok daha yetenekli bir oyuncu...Alınmasında hiçbir risk görmüyorum..Oldu ki kimyalar uyuşmadı..En azından Mart ayına kadar rahatlıkla taşır takımı...O zamanda, en kralını alırsın Çin'den 3.5 aylık kontratla...Fazla parada vermezsin..

Bu arada, Hodge çok kötü oynadı dediğimiz Laboral senesinde bile, Eurolegue 7.8 sayı 3 asist ortalamasıyla oynadı...

Yahu zamanında Olympiacosta ödeme sıkıntısı yaşadı, Laboralde, Milanoda, Union Olmpiada, Kızılyıldızda, Partizanda bunlar olur her sene tekrar edecek diye birşey yok geçen sezon öyle geçti diye önümüzdeki seneyede borçlar içinde geçmesini beklemek? Dorsey neden gelmesin şart oluşur gelir bu kadar basit Dorsey çıkıp Galatasarayda kim yaaa mı diyecek? Basketbolda her oyuncu her yere gidebilir asla şaşırmam, hiç beklemediğimiz oyuncu tekliflere burun kıvırır sonra takımlar eksiklerini giderdikten sonra boşta kalınca gider igokeaya mega vizuraya estudiantese.. Demek istediğim bu sene daha düşük bütçeli olabiliriz ama en azından bazı garantiler verildi

İlhan kardeşim örnek verdiğin kulüp takımları sorunlar yaşamış bizde yaşayabiliriz her takımın başına gelebilir ama sorun bu değilki,sorun kulüp içerisinde basketbol şubesini yönetenlerin Başkanda dahil oluşan kanaatlerimiz sonucunda aslında basketbolu sevmeyen sadece hevesleri yöneticilik olan kişilerin vurdum duymaz tavırları sonucu yaşadığımız sorunlar,transferde dahil hem kadın hemde erkek takımlarımızın planlı programlı vede sistemli olarak yapılan çalışmalar yok,adam dalga geçer gibi açıklama yapıyor,transfer yapma yasağımız var diyor ama eskiden kalma oyuncu ödemelerini ödemedikleri halde öderiz kalkar diyor bakıyoruz hala ödenmemiş çünkü resmi açıklama var ama sadece anlaşma şeklinde.Maalesef ciddiyetsizlik ve umursamazlık çok ciddi boyutlarda o nedenle bu rezil organizasyonda hocalarımızın kalması hele hele oyuncu transfer etmek bile başlı başına başarıdır,bu başarı yönetimin değil taraftarın ve hocalarımızın başarısıdır bunu iyi anlamak lazım.

Geçenlerde bir haber çıktı eğer doğruysa olayın vahametini iyi anlamak lazım,kadın takımımıza Mektebim adlı bir kuruluş sponsor olmak istemiş ve rakam doğruysa 1 m usd imiş ama şubeye bakan o kişi ( ismini bile anmak istemiyorum ) ilgilenmediğinden dolayı o kuruluş sponsor olmaktan vazgeçmiş.

Sözüm ona o kişide bahane olarak önerilen parayı az bulmuş,şu lükse bakarmısınız ? tarihin en büyük sponsorluk yalanı ile aday olup başkan ve yönetici olacaksınız ama ortaya yalandan başka bir şey çıkmıyor vede önerilen 1 m usd parayı beğenmiyor,ben yazayım ve size sorayım o para ile M.Moore'in 2-3 aylık 600.000 usd ücreti ve kalan para ile gayet iyide bir kıta dışı uzun oyuncu alamazmıydık pekala alabilirdik.demek istediğim bu anlaşılmaz ve akıllara zarar yöneticilik anlayışıyla bu şube yine iyi ayakta duruyor.

Merak ettiğim bişey var son yıllarda barcelonadan bir basketbolcuyu transfer etme geleneğimiz bu yılda dewam edecekmi?

micov yerine marko olaydı iyiydi
Yaa arkadas anlamiyorum polemik yaratmak icin yazmiyorum ama bunca sey oldu nasil böyle bir istek oluyor anlamiyorum her düsünceye saygim var ama biz galatasarayiz yahu bizim bazi degerlerimiz var. Neler oldu bence yazalim
1- tüm sezon cok kötü giden senede micov elinden geleni yapti gitmek icin bir sey yapmadi
2- kizilyildiz macinda bir kisi öldügünde cikip aslanlar gibi mücadele etti
3- bu sene maasinda indirim yapti
4- bizim takimin ergin hocanin kimyasina uygun ne verecegi belli oyuncu

Markonun yeri bizde ayridir kendisini cok severim bizde oynarken cok iyi seyler yapti ama arkadas adamin maaliyeti belli gecen sene dogru düzgün oynamadı vs. Hadi herseyi gectim ama neden micovu gönderelim bu ne kadar etik olur ki takimimjza sportif olarak da uygunken?

Wolves genel menejeri Kendall Marshall ile görüşmediklerini söylemiş

Yaa arkadas anlamiyorum polemik yaratmak icin yazmiyorum ama bunca sey oldu nasil böyle bir istek oluyor anlamiyorum her düsünceye saygim var ama biz galatasarayiz yahu bizim bazi degerlerimiz var. Neler oldu bence yazalim
1- tüm sezon cok kötü giden senede micov elinden geleni yapti gitmek icin bir sey yapmadi
2- kizilyildiz macinda bir kisi öldügünde cikip aslanlar gibi mücadele etti
3- bu sene maasinda indirim yapti
4- bizim takimin ergin hocanin kimyasina uygun ne verecegi belli oyuncu

Markonun yeri bizde ayridir kendisini cok severim bizde oynarken cok iyi seyler yapti ama arkadas adamin maaliyeti belli gecen sene dogru düzgün oynamadı vs. Hadi herseyi gectim ama neden micovu gönderelim bu ne kadar etik olur ki takimimjza sportif olarak da uygunken?

Deniz kardeşim Micov'un yerine değilde Shilb ile anlaşmadan önce CSK'dan ayrılmış olsaydı Marko'yu isterdik (y)

Abi ben mi yanlış hatırlıyorum dedim açtım baktım. Dorsey, Euroleague şampiyonu olduktan sonra gelmiş Gaziantep'te oynamış. Kupa 1 ve kupa 2 ile alakası olmayan bir kulüpte. James Anderson, Nba'de as oyuncu iken ertesi sezon Zalgiris'te oynadı 200 bin dolara. Örnekleri çoğaltmak mümkün. Gerekli şartlar oluştuğunda her oyuncu her kulüp için oynuyor.

Bobby Brown'ın sözleşmesi var Çin'de. 2 sene daha orda. 3 sene için 4 milyon dolara anlaşmış. Sadece Nba çıkış maddesi var. Boşuna yazmaya gerek yok. Bobby Brown has a contract in China - Eurohoops
Hagi'den sonra 10 sene 10 numara aradık. Arroyo'dan sonra da bir 10 sene pg arayacağız gibi duruyor. Hayırlısı olsun.

Abi ben mi yanlış hatırlıyorum dedim açtım baktım. Dorsey, Euroleague şampiyonu olduktan sonra gelmiş Gaziantep'te oynamış. Kupa 1 ve kupa 2 ile alakası olmayan bir kulüpte. James Anderson, Nba'de as oyuncu iken ertesi sezon Zalgiris'te oynadı 200 bin dolara. Örnekleri çoğaltmak mümkün. Gerekli şartlar oluştuğunda her oyuncu her kulüp için oynuyor.

Bobby Brown'ın sözleşmesi var Çin'de. 2 sene daha orda. 3 sene için 4 milyon dolara anlaşmış. Sadece Nba çıkış maddesi var. Boşuna yazmaya gerek yok. Bobby Brown has a contract in China - Eurohoops
Hagi'den sonra 10 sene 10 numara aradık. Arroyo'dan sonra da bir 10 sene pg arayacağız gibi duruyor. Hayırlısı olsun.

Tam sebebini hatırlamıyorum ama Dorsey'in Antep'e Aralık ayında geldiğini hatırlıyorum...Transfer sezonu dışında böyle fırsat transferleri daha mümkün...Çünkü takımların çoğu kadrosunu tamamlamış, bütçesini kullanmış oluyor...

Gerçekten petway niye hic düşünülmedi.Lasme-petway-young taş gibi savunma olurdu tam oli modeli

Hawkins Ndong arroyo jamont lu kadro eurocup kadrosuydu. Rüyamda macvan gördüm yeniden sözleşme için geliyordu. Tabi alamadığı parasının ödendiğine işaret de olabilir.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hawkins Ndong arroyo jamont lu kadro eurocup kadrosuydu. Rüyamda macvan gördüm yeniden sözleşme için geliyordu. Tabi alamadığı parasının ödendiğine işaret de olabilir.

Hawkins Schilb, jamont Sinan, ndong lasme (kesin değil ama ihtimal dahilinde) geriye bi Arroyo bulmak kalıyor o zaman :))

DJ Seeley 'i alıyormuş bjk, adamlar cidden iyi oyuncular transfer ediyorlar

Macvan italya da bir takimla anlasmisto diye hatirliyorum

Ognjen Kuzmic ve Alen Omic'i mutlaka düşünmeliyiz. Genç, potansiyelli oyuncular. (Kuzmic gerçi 1990 doğumlu ama iki yıl D-League'de oynadı.) Özellikle Kuzmic tarz olarak Begic'e çok benziyor, daha genç hali diyebiliriz. Hücumda iş yapar, pota altı bitirir, post oynar; savunmada ise çemberi iyi korur, ribaund çeker. Omic ise daha çok hücumda iş yapan bir oyuncu. Savunması o kadar iyi değil ama 2.17 boyu olduğu için orayı kapatıyor yine de. Ribaundlarda etkilidir. Hücumda ise iyi post oynar, boyuna göre ayakları hızlıdır pnr oynamayı iyi bilir hızlı devrilir ve temiz bitirir. Bu iki isimde serbest şu anda. İkisini de getirebiliriz. Hırslı, başarıya aç, potansiyeli yüksek isimler.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bjk dj seeleyi alıyorsa engini guard rotasyonunda geri plana atmayı düşünüyorlar engini alabilsek bizm adımıza çok iyi hamle olur.

DJ Seeley 'i alıyormuş bjk, adamlar cidden iyi oyuncular transfer ediyorlar

Savunması nasıldır ?

Duycumcular BjKye Rowland ve Dentmonu yazıyordu (ki bjkbasket Nate Woltersın ismini verdiği halde) Wolters ve Seeley geldi ikinci isim hiç bir yere düşmedi biz de tamamen ters köşe olabiliriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri