Mavs Mejriye 3 yıl kontrat önermiş Mejriyi elesek iyi olacak.
Yahu zamanında Olympiacosta ödeme sıkıntısı yaşadı, Laboralde, Milanoda, Union Olmpiada, Kızılyıldızda, Partizanda bunlar olur her sene tekrar edecek diye birşey yok geçen sezon öyle geçti diye önümüzdeki seneyede borçlar içinde geçmesini beklemek? Dorsey neden gelmesin şart oluşur gelir bu kadar basit Dorsey çıkıp Galatasarayda kim yaaa mı diyecek? Basketbolda her oyuncu her yere gidebilir asla şaşırmam, hiç beklemediğimiz oyuncu tekliflere burun kıvırır sonra takımlar eksiklerini giderdikten sonra boşta kalınca gider igokeaya mega vizuraya estudiantese.. Demek istediğim bu sene daha düşük bütçeli olabiliriz ama en azından bazı garantiler verildi
Yaa arkadas anlamiyorum polemik yaratmak icin yazmiyorum ama bunca sey oldu nasil böyle bir istek oluyor anlamiyorum her düsünceye saygim var ama biz galatasarayiz yahu bizim bazi degerlerimiz var. Neler oldu bence yazalimmicov yerine marko olaydı iyiydi
Yaa arkadas anlamiyorum polemik yaratmak icin yazmiyorum ama bunca sey oldu nasil böyle bir istek oluyor anlamiyorum her düsünceye saygim var ama biz galatasarayiz yahu bizim bazi degerlerimiz var. Neler oldu bence yazalim
1- tüm sezon cok kötü giden senede micov elinden geleni yapti gitmek icin bir sey yapmadi
2- kizilyildiz macinda bir kisi öldügünde cikip aslanlar gibi mücadele etti
3- bu sene maasinda indirim yapti
4- bizim takimin ergin hocanin kimyasina uygun ne verecegi belli oyuncu
Markonun yeri bizde ayridir kendisini cok severim bizde oynarken cok iyi seyler yapti ama arkadas adamin maaliyeti belli gecen sene dogru düzgün oynamadı vs. Hadi herseyi gectim ama neden micovu gönderelim bu ne kadar etik olur ki takimimjza sportif olarak da uygunken?
Abi ben mi yanlış hatırlıyorum dedim açtım baktım. Dorsey, Euroleague şampiyonu olduktan sonra gelmiş Gaziantep'te oynamış. Kupa 1 ve kupa 2 ile alakası olmayan bir kulüpte. James Anderson, Nba'de as oyuncu iken ertesi sezon Zalgiris'te oynadı 200 bin dolara. Örnekleri çoğaltmak mümkün. Gerekli şartlar oluştuğunda her oyuncu her kulüp için oynuyor.
Bobby Brown'ın sözleşmesi var Çin'de. 2 sene daha orda. 3 sene için 4 milyon dolara anlaşmış. Sadece Nba çıkış maddesi var. Boşuna yazmaya gerek yok. Bobby Brown has a contract in China - Eurohoops
Hagi'den sonra 10 sene 10 numara aradık. Arroyo'dan sonra da bir 10 sene pg arayacağız gibi duruyor. Hayırlısı olsun.
Hawkins Ndong arroyo jamont lu kadro eurocup kadrosuydu. Rüyamda macvan gördüm yeniden sözleşme için geliyordu. Tabi alamadığı parasının ödendiğine işaret de olabilir.
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Macvan italya da bir takimla anlasmisto diye hatirliyorumHawkins Ndong arroyo jamont lu kadro eurocup kadrosuydu. Rüyamda macvan gördüm yeniden sözleşme için geliyordu. Tabi alamadığı parasının ödendiğine işaret de olabilir.
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
DJ Seeley 'i alıyormuş bjk, adamlar cidden iyi oyuncular transfer ediyorlar