2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dragic hamlesi çok da yersiz değil. Eğer uzun olarak Semih'i alırsak kısa pozisyonunu 2 yabancıyla geçeriz. Dragic 1-2 oynayabilecek bir oyuncu.Ancak mali açıdan çok mümkün görünmüyor.

Eğer 1 numarayı Hodge gibi düşük maliyetli bir adamla geçersek o zaman transferi mümkün olabilir

Dentmon, az önce de belirttiğim gibi çok ciddi bir skorer. Ama istatistiklerde görünmeyecek bir vurdumduymazlığı var.Kendini hala sokakta sanıyor.

Zalgris - Kuban maçıydı. Kuban'la çekiştiğimiz yıl. Maç Lİtvanya'da.Son 2-3 dakikası maçın. Yanlış hatırlamıyorsam Kuban 1 ya da 2 sayıyla önde.Dentmon topu kaptı.Tek başına giderken topu yerde sektirerek kendine bir alley oup pası verip smacla bitirmek istedi.O boyuyla bitiremedi tabi.Ağzıma ne kadar küfür geldiyse söyledim.

Genel oyun mantalitesi buna benziyor.Yazdığım sadece bir örnekti. Yani adamın kafada sıkıntı var . Oynadığı takımın sistemiyle ilgili değil. Yoksa o Zalgiris takımında Dentmon'ın çok top kullanmasından daha fazla normal bir şey olamaz. Ama çok önemli bir skorer.Rusya'da bir CSKA deplasmanı oynadı ki tek başına CSKA'yı yıkıyordu neredeyse.

Şunu da unutmayalım ki Dentmon'ı Çin liginden koparmak için en az 1 milyon dolar gerekir ki o paralar Huertas da gelir.

Demek ki adam çatlak.
Bu da Demektir ki ; bize uyar :)

Dentmon - Safak
Sinan - Goksenin - J. Dyson
Micov - Schilb
Green - Izzet - Ege
Lasme - Semih

Yonetim gerekirse GSstore gelirlerinden subeye biraz daha fazla para ayirip soyle bir takimin kurulmasini saglasin. Sezon icerisinde de 4-5 oynatabilecegimiz bir yabanciyla hem ligde hem Eurocup'ta sampiyonluga oynariz Allahin izniyle.

Nikos Varlas menajerlerin sevdiği isimlerden biridir,Euroleague takımlarını hareket geçirmek için yapılmış bir haber olması kuvvetli ihtimal.

Huertas-Dentmon ve Dorsey'nin menajerlik şirketlerini merak ettim,karşıma çıkan sonuç şaşırtmadı; 3'ü de Octagon Menajerlik Şirketi'nin oyuncuları.

Çok ümitli değilim açıkcası ancak yazıldığı gibi Dorsey + Huertas / Dentmon / Hodge üçlüsünden biri gelirse, yönetimi basketbol konusunda ayakta alkışlarım, kombine bile alabilirim o derece.

En iyi senaryo. Maddi olarak nasıl olur bilemiyorum ama.

Yabancılar: Huertas-Schilb-Micov-Caleb-Lasme-Dorsey

Yerli: Şafak-Sinan-Göksenin-Serhat-İzzet-Ege

Guard pozisyonunu bir oyuncuyla bütün sezon götürmemiz mümkün değil.Alacağımız oyuncuda öncelikle takımı oynatan bir oyuncu olmalı.Dentmon oynatmaktan çok oynamayı seven bir oyuncu.Yanına mutlaka oyun görüşü iyi bir oyuncu alınmalı transfer gerçekleşirse.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...