• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet Dorsey yazacaktim yanlislik olmus :)

Baskemerkezi ve Genç Kazım'a itibar etmeyin.

Benim bildiğim hemen hemen bütün atletik guardlar birbirine benzer. Hepsi skor yapar, biraz da takım oyunundan sıyrılırlar. Ma McCalebb gibi birkaç istisna vardır onlar farklıdır 1 2 tık daha iyidir.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Huertas ve Dorsey birlikte imkansiz. Bosuna umitlenmeyin derim. Lasme'ye 1 milyon dolarlik kontrat yapmisken...

Dorsey'in talibi cikmaz da 800 bin dolara falan duserse alabiliriz ama o da zor. Talibi cikacaktir maalesef.

Dentmon icin de yine 800 bin dolar gibi bir teklif yapmisizdir sanirim. Daha yukarisina cikabilecegimizi sanmiyorum.

Bu arada basketdergisi yine transfer yasagi tehlikesinden bahsetmis. Son iki sezonun borclari dolayisiyla FIBA basvurulari art arta geliyor.

Bu basketdergisinin haberleri kasıtlı moral bozmaya yönelikmiş gibi geldi.Transfer yasağı kapıda diyor. Hangi oyuncunun alacağı olduğunu yazmıyor.Böyle haber mi yapılır ?

Odeabank'la sponsorluk görüşmelerinde sıkıntı var diyor.Aynı gün İsmail Şenol, Topsakal'ın ağzından problem olmadığını, formalitelerin kaldığını yazdı.

Huertas, Dentmon ve Dorsey ile ilgili yaptıkları haberse tam komedi. Sanki Ergin hoca bu adamların piyasasını bilmiyor da teklif yapınca öğrendi pahalı olduklarını. Adamların kullandıkları ifadeden kendi çıkarımlarını yaptıkları, yazdıklarının hiçbir şekilde haber niteliği taşımadığı çok açık. Ayrıca transfer yasağı, mevcut transfer çalışmalarını neden olumsuz etkilesin ? Hangi oyuncuların alacaklı olduğu zaten aylar öncesinden belli.Bir anda piyangodan çıkmıyor ki

Bu basketdergisinin haberleri kasıtlı moral bozmaya yönelikmiş gibi geldi.Transfer yasağı kapıda diyor. Hangi oyuncunun alacağı olduğunu yazmıyor.Böyle haber mi yapılır ?

Odeabank'la sponsorluk görüşmelerinde sıkıntı var diyor.Aynı gün İsmail Şenol, Topsakal'ın ağzından problem olmadığını, formalitelerin kaldığını yazdı.

Huertas, Dentmon ve Dorsey ile ilgili yaptıkları haberse tam komedi. Sanki Ergin hoca bu adamların piyasasını bilmiyor da teklif yapınca öğrendi pahalı olduklarını. Adamların kullandıkları ifadeden kendi çıkarımlarını yaptıkları, yazdıklarının hiçbir şekilde haber niteliği taşımadığı çok açık. Ayrıca transfer yasağı, mevcut transfer çalışmalarını neden olumsuz etkilesin ? Hangi oyuncuların alacaklı olduğu zaten aylar öncesinden belli.Bir anda piyangodan çıkmıyor ki

Aynen... son haber bir garip ..iborç olduğu zaten belli yeni ya da değişen bir durum yok e yasağı zaten kaldırmış değiliz zaten transfer yasagımız devam ediyor o konuda da bir değişiklik yok haberin yorum kısmı tamamen anlamsız yani bilgi kısmı da çok üstükapalı .Basketdergisinin bu tarz üçüncü dördüncü haberi bu velevki doğru olsu ısıtıp ısıtıp abartı yorumlar katmanın anlamını merak ediyorum

Basketdergisi ara sıra saçma sapan haberler yapar ama uçan kuşa borcumuz varken kasıtlı demek de zaman kaybı gibi sanki.

Dentmon alınmazsa her türlü skorer eksikliği çekeceğiz ama bütçe belli durumlar belli Huertas+Pota altı takviyesine burun kivirmayiz fena olmazlar

Ya Lampe Dorsey den iyi falan diyorlar twitter da komedi :) Dorsey Lasme ikilisine olmaz demekte ayrı bir kafa :'(

Modern basketbolda Dorsey > 3xLampe bana göre.. yerden 5 cm zıplayan pivot istemiyorum artık takımda şahsen

Bizim forumda şu Göksenin beğenilmiyor ya... Ne diyeyim...
Keşke pasaportu ABD'li olsaydı. Adıda George Keane falan :) Belki o zaman beğenilirdi...
Adam Bosna'nın gardını hayattan bezdirdi resmen. Hızlı hücumlarda da Ömer Onan'ı hatırlatıyor....

Her ne kadar Dorsey Lampe'den daha iyi oyuncu olsa da bizim ihtiyacımız Dorsey Mi Lampe mi derseniz ben direk Lampe'yi seçerim.

1) Green'den nasıl bir katkı alabileceğimiz muamma, bence Malaga sezonu çok fazla soru işaretiyle dolu. Hem maç içinde hem de sezon genelinde Green'le sıkıntı yaşarsak 4 numarayı kime emanet edeceğiz? İzzet ve Ege'ye mi? Ergin Ataman'ın dar rotasyon tercihini de göz önünde bulundurursak ikisi de normal şartlarda toplam max 10dk süre alır.

2) bence forumda yersiz bir oo Lasme'yi 4 de oynatırız sevdası var. Green'de problem çıksın, çıkmasın Lasme üst seviyede 4 oynayamaz, hemen çakarlar alan savunmasını. Orta mesafe şutu bile vasat olan ve Eurolig'de oynadığı 5 senede toplam yazıyla on dört üçlük kullanan bir isimi 4 numarada kullanarak mı EuroCup şampiyonu olacağız? Spacing'i en sorunlu takım oluruz heralde Huertas-Sinan-Schilb-Lasme-Dorsey gibi bir 5'le.

3) Lamse-Dorsey olursa üstteki durun hala problemli olacak. Lampe burada devreye girecek, ayakları savunmada yavaş da olsa hücumda çok iyi bir tehdittir, post-orta mesafe-üçlük tehdidi vardır ve en iyisi Lasme gibi değil de cidden hem 4 hem 5 oynayabilen bir isimdir.

4) lasme'yi almamış olsaydık o paraya Dorsey gelebilirdi ki Lasme'dense Dorsey daha çok 30dk süre alıp 5 numara rotasyonunu tek başına kotarabilecek isim ama tabi Dorsey'in serbest bırakılacağı belli değildi ve Lasme elden kaçmamalıydı.

Huertas-Lampe+yerli uzun(Semih-Ersin) transferleriyle bu sene cidden güzel bir kadro kurmuş oluruz, sene içinde de takımın defolarına göre bir delici kısa/şutör kısa takviyesi gelebilir.

Yılmaz dediklerine aynen katılırdım...
Ancak Lampe eski Lampe değil. Sakatlık ondan çok şey götürdü...
Benim korkum gelirse yeni bir Maric olması....

Lampe mi Allah korusun.
Sakatlık ondan çok şey götürdü.

Lampe gelsin değneklerle oynar artık bunu istiyorsunuz illa yani. Dorsey Lasme ikilisi yakar ortalığı

Lampe olmasa da Dorsey'den ziyade o tarz bir oyuncuya yönelmemiz daha doğru olurdu sanki.

İsmail Şenol'un maç içinde verdiği tiyolara bakarsak en azından şu an için Semih'le anlaşma yok sadece ilgisi olan takımlardan biriyiz.Gelecek son yabancı uzunun hangi tipte bir oyuncu olmasının daha doğru olacağı ise olası Semih transferine bağlı bana kalırsa ?

Uzun zaman sonra ilk kez yazacağım. Tekrardan merhabalar tüm foruma.

Lampe konusunda, istemeyenlerin sebeblerinin ortak noktası ''fiziksel'' olarak görülüyor. Bir bakıma haklılar. Çünkü bu takım ''en iyi olarak hatırladığımız'' Domercant konusundan çok çekti. Ancak sakatlık olmasa da Arroyo gelmeden önce de forumun ''çoğunluğu'' ; Arroyo işte şu kadar zamandır maça çıkmadı, antremanı yok, takıma birşey veremez diyordu, bunlardan biri de bendim ancak geldi ve efsane oldu. Lampe'yi sakatlıktan önce sorarsanız bence Dorsey'den iyiydi. Yani sağlam Lampe bence Dorsey'den iyi. Gelirse tedirgin olurum. Tedirginliğim kalitesinden değildir, fiziksel durumundandır. Ama çok iyi bir oyuncu bence.

Dentmon konusunda ise, abi takımda herkes şutör, sokuyor veya sokamıyor ama herkes şut kullanmayı seviyor Micov haricinde. Tüm şut atabilen tüm oyuncular da bireysel oynamayı seviyor. Dentmon gelirse onlardan daha daha çok bireysel oynayacaktır. Çok uzak mesafelerden bir çok kez şut salladığını gördüm. Bence Huertas daha iyi olur. Oyun beyni olarak Huertas takımı yönetir. Kumandan olur, zor anlarda asist yapar veya kendi tecrübesiyle birşeyler yapar. Dentmon konusunda da şüpheliyim ancak bu şüphe bu sefer fiziksel değil, oyun anlamında bir şüphe. Kadro mühendisliğinde hata yapmışız cümlesini kullanmayız inşallah sene içinde.

Huertas-Dorsey ikilisi zor.
Ama alınırlarsa olay olur.

Dorsey gelirse bencede müthiş olur guard için huertasla combini de ayrı bir güzel olur.Keşke bütçe olsa bunların üstüne de Emiri aradan çıkarabilsek :(.

Forum olarak aslında 5 numaraya böyle bir oyuncu istiyoruz sanırsam,fakat böyle oyuncular için muazzam bir bütçe gerekli yanılmıyorsam bu sene boşa çıkacaktı Filipin milli takımı için oynayacak bu yaz.
[video=youtube;oTMCPlu4auA]https://www.youtube.com/watch?v=oTMCPlu4auA[/video]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri