• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalniz aciklamada sözleşme fesh edildi ibaresi olmamasi dikkat çekici ayrıca takiminizdan yada klubumuzden ayrilmistir gibi bi ibarede yok onumuDeki sezon kadro da yer almayacak denmiş.Buradan benim anladigim kesin olarak başka bir takima gideceği değil gitmezse kadro dişi kalacagi.İs bira savaşa bindi Dacka gibi Fenerbahçe lilerin elinde bir oluşum olmasa kesin ellerinde patlardi ama şimdi biraz tehdit biraz Dackanin kiyagi vs ile oraya kitleyebilirler

Keşke bize gelse.

Adam 4 yil icin1 milyonu kabul etmedi .Bu durumda kabul edegi teklif ya iki yillik yilda 1.6 milyon civari olmali yada uzun vadeli ve yilda bir milyondan anlamli oranda yüksek bir teklif olmali.Sözün Ozu bize gelme olasiligi çok çok çok düşük ayrıca FB aciklamasinda feshden söz edilmemiş keşke kimseye gitmese de 3.2 milyonlari çöpe gitse

Huertas cok acaip bir terslik cikmaz ise yarin aciklanir, caleb green ile de hocanin istegi uzerine devam ediliyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

emir daçka ya da efese gider biz alamayız

Emir dacka ya gitti bile

Sent from my iPhone using Tapatalk

Emir çirkefi uzak dursun iyi iyi..

Helal! Dackaya Fenere 1.6 milyonluk kiyak geçtiler

Rochestie ve hackett huestastan iyimi diosunuz :) oldu peki tamammmm :)

Family is Sacred !

Emir Daçka'ya.. O zaman Ersin'i bırakacaklar. Ama koç düşünür mü bilmiyorum.. Rotasyona faydalı olur aslında.

Zor ama Emir olsa efsane bi takım oluruz Schilb i iki numaraya koyariz.Topu Emirle getirtip Huertas ın daha fazla yıpranmasını engelleriz sezon ortası için de bir yabancı hakkımız daha olur.Ama bu transfer imkansız gibi geliyor bana.

Edit; Darüşşafaka'ya gitmiş

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• <cite class="fn" style="margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; vertical-align: baseline; float: left; width: 627.1875px;">Cem Senturk</cite>

Hello David…I am Galatasaray fan and i have three questions this week..
    1)I heard last week that Calebb Green couldnt pass Physicals and he can be released…But since then no news came up…Is it possible they release him and sign new players? Some people say Gala already looking for new players like Erceg etc…
    2)Club basketball director said that they sent contract to Huertas and they are really close to deal with Huertas but Coach Ergin Ataman said he has no hope about deal with Huertas in same day…It is really weird that they talk different..What is the latest news about Gala and Huertas? You are the only source i trust nowadays
    3)Do you see possibility of Kendall Marshall and Dwight Powell to play Europe this season…I like them and believe they can make a good career in Europe..Dwight Powell has non guareanteed contract this year…Thanks and regards…

• <cite class="fn" style="margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; vertical-align: baseline; float: left; width: 533.1875px;">David Pick</cite>

Cem,
      It sounds like Galatasaray have some issues that need to be resolved. I think Caleb Green might stick with the team, but I’ll know more on that soon. Huertas has an offer on the table, same 750,000 Euros deal I reported a week ago. I’ve read reports that he “agreed”, “signed”, “official”, …. basically we’ve heard it all but the truth. I think he is still maximizing his NBA options (not sure what those are exactly). Gala have to move on with other available PGs. Walter Hodge is a great option who can score and pass at a very high level. Kendall Marshall is an NBA point guard that got hurt and is working back to full form. I doubt he will come overseas. Dwight Powell might, but not in time for Gala to make a decision.
Pick'in cevapları ;

1)Green'in takımda kalacağını düşünüyorum ama bu konuda yakında daha fazla bilgim olacak...
2)Huertasla ilgili teklifi kabul etti, anlaştı , resmen açıklandı gibi birçok haber geldi...Ancak ben hala NBA alternatiflerini beklediğini düşünüyorum..Galatasaray diğer opsiyonlara bakmalı..Hodge harika bir alternatif...Üst seviyede skor bulma ve asist yapma yeteneği var...
3)Kendall Marshall sakatlandı..Şu anda formunu kazanmaya çalışıyor..Yurt dışına gideceğini sanmıyorum..Dwight Powell gitmeli ama ............(ama kısmından sonrasını anlamadım ..Anlayan varsa bana da çevirsin) :)

Powel Avrupaya geleyazdiginda siz takimi kurmuş olursunuz anlaminda yazmis sanirim

• 3)Do you see possibility of Kendall Marshall and Dwight Powell to play Europe this season…I like them and believe they can make a good career in Europe..Dwight Powell has non guareanteed contract this year…Thanks and regards…

• <cite class="fn" style="margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; vertical-align: baseline; float: left; width: 533.1875px;">David Pick</cite>

Dwight Powell might, but not in time for Gala to make a decision.
Dwight Powell gitmeli ama ............(ama kısmından sonrasını anlamadım ..Anlayan varsa bana da çevirsin) :)

Powell gelebilir, ama böyle bir karar alması bekleme sürenizi aşacaktır diyor.

Anladığım kadarıyla Huertas için tüm opsiyonlarınızı tüketmeyin, Hodge da iyi oyuncu demiş, ki bence de Hodge gayet iyi bir oyuncu.

Huertas ve McCollum çok iyi oyuncular. Hodge u da ben gayet beğeniyorum. Bir önceki yıl play off ta tempo yükselince çok sıkıntı çektik. Will Bynum ı saymazsak forum ve gündemimize girenler arasında bu oyunculardan daha iyi bir aday çıkmadı, Jeter de dahil.

• <cite class="fn" style="margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; vertical-align: baseline; float: left; width: 627.1875px;">Cem Senturk</cite>

Hello David…I am Galatasaray fan and i have three questions this week..
    1)I heard last week that Calebb Green couldnt pass Physicals and he can be released…But since then no news came up…Is it possible they release him and sign new players? Some people say Gala already looking for new players like Erceg etc…
    2)Club basketball director said that they sent contract to Huertas and they are really close to deal with Huertas but Coach Ergin Ataman said he has no hope about deal with Huertas in same day…It is really weird that they talk different..What is the latest news about Gala and Huertas? You are the only source i trust nowadays
    3)Do you see possibility of Kendall Marshall and Dwight Powell to play Europe this season…I like them and believe they can make a good career in Europe..Dwight Powell has non guareanteed contract this year…Thanks and regards…

Cem,
      It sounds like Galatasaray have some issues that need to be resolved. I think Caleb Green might stick with the team, but I’ll know more on that soon. Huertas has an offer on the table, same 750,000 Euros deal I reported a week ago. I’ve read reports that he “agreed”, “signed”, “official”, …. basically we’ve heard it all but the truth. I think he is still maximizing his NBA options (not sure what those are exactly). Gala have to move on with other available PGs. Walter Hodge is a great option who can score and pass at a very high level. Kendall Marshall is an NBA point guard that got hurt and is working back to full form. I doubt he will come overseas. Dwight Powell might, but not in time for Gala to make a decision.
Pick'in cevapları ;

1)Green'in takımda kalacağını düşünüyorum ama bu konuda yakında daha fazla bilgim olacak...
2)Huertasla ilgili teklifi kabul etti, anlaştı , resmen açıklandı gibi birçok haber geldi...Ancak ben hala NBA alternatiflerini beklediğini düşünüyorum..Galatasaray diğer opsiyonlara bakmalı..Hodge harika bir alternatif...Üst seviyede skor bulma ve asist yapma yeteneği var...
3)Kendall Marshall sakatlandı..Şu anda formunu kazanmaya çalışıyor..Yurt dışına gideceğini sanmıyorum..Dwight Powell gitmeli ama ............(ama kısmından sonrasını anlamadım ..Anlayan varsa bana da çevirsin) :)

Su an icin galatasaray bir secenek olmaz, yani euroleage takimlari olabilir demek istiyor

Bence bu sene vereceği katkı yönünden en önemli yerlimiz göksenin umarım kendini gelistiryordur.Eger huertas gelirse bence risk alıp göksenini ilk bese yerlestirip mahmudi dönemindeki katkıyı almayi çalışmalıyız ve bu dar kadroda sinan ı 6.adam olarak oynatarak benchi rahatlatmalıyız.Hemde huertasın takıma vereceği savunma zaafiyetini aşağıya çekmiş oluruz .

Semih Erden Daçka da.

Dursun Özbek ve yönetimi basketbol'da sanki işin içinden kalktı gibi !!! Tabi sponsorluk olayı hala netleşmiş değil. Yalan olursa vay bizim halimize. Oyun kurucu kalmış bir tek birde Erceg'in tekrar geri dönebileceğini yazmış bir yazar. Ben artık yeni bir sayfa açtığımızdan Erceg'in misyonunu tamamladığını düşünüyorum. Neyse bekleyip görelim bakalım.Bu arada Semih Erden'de Fb nin pilot takımına gidiyormus vallaha ne diyelim "Biz tek siz hepiniz " :P

Şahsen Semih'in bize gelmemesine memnun oldum. Lasme - Dorsey - İzzet uzun rotasyonu bize yeter. Ege de bu sene pek çok maçta süre bulacaktır diye tahmin ediyorum. :)

Bu arada, Daçka'nın yerli rotasyonu evlere şenlik oldu. Ender, Emir, Semih ve Oğuz... Allahtan saç baş yolacak taraftarları yok. :D

Semih neyse de Ulkerin desteğinin azaldigi sezon da FByi Oğuz ve Emirin yuksek kontratindan kurtardılar.Bunu yapinca da FB ve Efesin dahi pek pahali yerli tutmadigi sezonda pahali yerliler yüzünden ciddi para harcayip oyuncu kalite toplaminda maliyet/performans oranı yuksek ,takim kimyasi baglaminda da sorunlu bir kadro kurdular .Bana hic normal gelmiyor olan biten temenni ederim sadece is bilmezliktir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri