Arroyo yu forummu beğenmiyor.yapmayın
Gittikten sonra genelde olumsuz yorumlar hatırlıyorum,öyle hissettim belkide yanılıyorumdur yada gidiş şeklinden dolayı bu yorumlar yapılıyordur.
Arroyo yu forummu beğenmiyor.yapmayın
Huertas büyük ihtimalle Eurocup seviyesinde fark yaratır ama bana göre Avrupanın şuan en iyi 3-5 hatta 10 oyun kurucusunda biri falan değildir.Burada yorum yazan biri değil genelde okuyan birisi olsamda bazı yorumlara gerçekten anlam veremedim.Ben yanlış Huertas'ı mı izledim diye düşündüm bazı yorumları okurken.
Huertas geçen sene çok kötü bir sezon geçirdi,sezonun son bölümünde 10-12 dk süre alıyordu,aldığı dakikaları da hiç verimli kullanmadı.Sene sonu NBA dedikten sonra Barca benim yuvam falan deyip kalmak istedi Barca gönderdi yerine gittikten sonra bu forumda beğenilmeyen 36 yaşındaki Arroyo'yu aldı.Avrupada şuan Huertas daha iyi çok oyun kurucu vardır ama önemli olan oyuncunun kalitesinden çok sisteme ve elindeki kadro yapısına uyması.
Huertas bu sisteme ve kadro yapısına uyacak oyunculardan.
Huertas geçen sene Euroleague'de ortalama 22 dakika sahada kalmış ki en çok sahada kalan 5 barcelona oyuncusundan birisi. Pasqual rotasyonla kafayı yemiş bir adam. Kolay kolay kimseyi ortalama olarak uzun süre sahada tutmaz
Mesela Navarro da Euroleague'de ortalama 22 dakika sahada kalmış. Bu arada Huertas'tan iyi 10 oyun kurucu sayar mısın bana? Ama dikkat et, 2 numara sayma. Huertas gibi saf oyun kurucu istiyorum
İlk turu dikkate almıyorum.TOP 16'nın ikinci yarısından itibaren hem performansı hemde süresi düştü.Olympiakos serisinde 14 dk oynadı.
Navarro bu sezon çok sakatlık yaşadı,bir türlü maç istikrarı yakalayamadı.
Rice,Teodosic,Heurtel,Granger,Llull,Rodriguez,Satoransky,Calathes,Farmar,Rochestie,Jackson.
Sayabileceğim başka oyuncularda var ama bence net olarak bu oyuncuların hepsi Huertas'tan daha iyi bunları alma şansımızda yok,ben kötü transfer demiyorum zaten.
Yanlış transfer olmasada kabul etmek lazım Huertas düşüşte bir oyuncu.
Arkadaşlar David Pick'e sormak istediğiniz birşey varsa sıralayın lütfen..Sorularımın içine dahil edeceğim...
Spanoulis , Shved, Calathes, Rodriguez, Llull, Rice, Hackett, De Colo , Pargo ve herşeye rağmen Diamantidis gibi 10 kişilik bir liste yapsanız Huertas'ın dışarıda kalmasını anlayabilirim...Ama yazdığınız listede ilk 5 e girer bence...
Kendall Marshallin Avruoaya gelme ihtimali var mi varsa hangi takımlar ilgileniyor
İlk turu dikkate almıyorum.TOP 16'nın ikinci yarısından itibaren hem performansı hemde süresi düştü.Olympiakos serisinde 14 dk oynadı.
Navarro bu sezon çok sakatlık yaşadı,bir türlü maç istikrarı yakalayamadı.
Rice,Teodosic,Heurtel,Granger,Llull,Rodriguez,Satoransky,Calathes,Farmar,Rochestie,Jackson.
Sayabileceğim başka oyuncularda var ama bence net olarak bu oyuncuların hepsi Huertas'tan daha iyi bunları alma şansımızda yok,ben kötü transfer demiyorum zaten.
Yanlış transfer olmasada kabul etmek lazım Huertas düşüşte bir oyuncu.
Tamam hocam sorayım..Başka yok heralde soru chat zamanı geçmeden soruyorum şimdi...
Hocam Huertas'ı da sorar mısın ?
Net 1 numaralardan bahsettiğimiz için Shved,De Colo ve Spanoulis'i yazmadım.Pargo Çin'e gitti.
Diamantidis'i yazabilirdim,düşüşte olduğu için yazmadım bencede Huertas'tan daha iyi oyuncudur.Hackett'ın Huertas'la kalite olarak çok fark olmadığını düşünüyorum.
Heurtel sezon başı gelse çok iyi performans gösterirdi,bu sene öyle bir performans bekliyorum.Heurtel gibi oyuncuları sezon ortası takıma adapte etmek pek mümkün olmuyor.
Granger iki sezondur Malaga'da çok iyi oynuyor.Satoransky geçen sene Huertas'tan daha fazla süre aldı,kendine geliştirdi,seneye NBA yolcusu olacak diyorlar zaten.Rochestie çok büyük çıkış yaptı büyük takımda oynamadığı için tartışabilir belki.Jackson CSKA'da geri planda kalıyor ona rağmen F4'de çok iyi oynamıştı.Bilbao kariyeri de ortada.Şutu biraz olsa bu kadar geri planda olmazdı diye düşünüyorum.
Farmar bana göre geçen sezon Heurtel'in Efes'le yaşandığı sorunu Daçkada yaşadı yoksa bu kadar kötü bir performans göstermezdi sanıyorum.
Fener Emir'in seneye kadroda olmayacagını açıkladı arkadaşlar resmi siteden. Ne dersiniz?