2015-2016 Transfer Sezonu

İlk sezondan sonra kaliteli bütün oyuncular yollandı yönetim sağolsun. Neyse geçmiş mevzu.. bize onun gibi hücum futbolu oynatacak kaliteli bir teknik direktör lazım.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Transfer filan umurumda değil Hamza hoca atomu parçalamayı denemesin bilindik kadroyla bilindik taktikle çıkalım . Umut sevdasından vazgeçsin yine zirveye oynarız değişik denemelerle 3 haftada 5 puan heba oldu.
 
Yaşı da musaitti keşke bırakmasaydı. Barça nın son 7 yıla damga vuran efsane futbolunu o başlatmıştı

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O efsane futbol un temelleri 90 larda cruyff ile başladı rijkaard ise o tarihin en iyi jenerasyonlarından birini topladı inanılmaz bir teknik direktör olduğunu düşünmüyorum barca dan sonraki kariyeri de ortada zaten.
 
Geçen gün burda eleştri yaptığımızda.Burada çiçekler böcekler kuşlar ağaçlar diyenler dün aksamki maçın nedeni nedir anlatabilirse sevinirim

Hamza Efendi GALATASARAY hocası olacak potansiyelde degildir.

Albayrak&Dürüst ikilisi vede Oyuncuların hadi sıra bizde diyip oynamaya başladıkdan sonra gelen şampiyonluga Hamza Hocanın konması ona ALLAHIN lütfüdür.
 
Dün ntvsporda sözleşme imzalamayan oyuncuları gösterdi.Kevın Nolan,Urby Emmanuelson,Eboue,Roon Vlaar,Carlton Cole,Wilson Palacios bu adamların çoğu bize yarayacak adamlar bunların sözleşmeleri hep elinde.
 
Çoğu sakat veya çok uzun süre oynamamış oyuncular. Diğer takımların almaması da ortaya koyuyor zaten. Transfer döneminin en başında serbest oyuncuları alabiliyosan alacaksın. 3 4 ay antreman yapmamış uzun süredir oynamayan oyuncu almanın da bir mantığı yok. İşte bu transfer yapmış olmak için yapmak oluyor. Çok çektik bunlardan

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Tek isteğim devre arasına kadar fazla kayıp vermemek.
Ligte 7-8 puan farkı.
Avrupa'da da en azından Uefa Kupası'na kalmamız bize çok şey kaybettirmeyecektir.
 
Bakin sadece bir seye dikkati cekmek istiyorum. Hakan balta ön libero baslamis falan önemli degil. Bence zihniyet meselesi. Oyuncular maca nasil hazirlanmislarsa ayaklar geri geri gidiyo. Herkes uyduruktan hata yapio. Sanki ilk kez oynuyoruz bi heyecan bi heyecan. Daha dogru düzgün pas yapamiyoruz. Kendi sahamizda pas yaparken bile zorlaniyoruz. Bu tek oyuncu kalitesi ile aciklanamaz. Düsünsel bir problem var.
 
Kondisyon motivasyon sıfır forvetimiz topu ayağına bekler Sabri desen adam ieri gider geri gelmez. Müthiş takımız toparlanırız diyorum ama...
 
Hemen galibiyet bekliyormusuz,sabırsızmısız hocamıza göre eksiklerimizi görüyoruz,eksiklerimiz var diyor birde pişkin pişkin hocamız oysa ki maç öncesi basın toplantısında favoriler her zaman kazanmaz yarın şöyle oynuyacağız böyle oynayacağız bla bla....

Yahu be adam sen değilmisin bu takımla aylardır çalışan 2 kamp dönemi geçiren Allah aşkına bu takım ne oynuyor ben mi göremiyorum.

Hakan baltadan ön libero ne demek? Emre neden ilk 11 oynuyor Osmanlıspora karşı bile oynatmadığın adamı Şlnin en önemli maçında ilk 11 çıkarıyorsun niye böyle macera arıyorsun?

Kulübeye bakıyorsun hamle oyuncun genç,tecrübesiz Sinan.

Dün statta,ekran başında taraftar sinir krizleri geçirdi koskoca Galatasaray takımı bu kadar pasif,korkak oynarmı,oynadıda ne oldu farklı mı oldu?

Unutulmamalı Galatasarayın mottosu daima hücumdur evinde kimle oynarsa oynasın Galatasaray haddini bilerek oynamaz baskılı tempolu oyun oynar taraftarını da arkasına alır,şevklendirir yazık,günah felsefesi Türk olmayan takımları yenmek olan bir kulüp korkakca oynamaz 6 maç üst üste kaybetmez!!
 
Astana ve Benficadan 6 gelirse rahatlarız biraz inşallah kazanırız önümüzdeki iki maçı. Eldeki kadro üzerinde deney yapmazsa hoca 6 puan hayal değil gayet de olabilirliği yüksek

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Lige kötü başlamamız mental olarak sorun oluyor takım için.
Bu mental eksikliğini halletmek gerekiyor ilk önce.
Şöyle 2-3 seri galibiyet alsak belki her şey yerine oturacak.
 
Birde şunu düşünmek lazım yönetim Hamza hocaya nasıl bir kadro verdi?Melo-Telles gitti yerine gelen varmı yok üstüne birde Dzemaili gönderildi para verilerek.Forvet de sadece iş Burak'a bırakıldı ki ben Sinan'ın oynaması taraftarıyım.Gelen ise katkı yapacak sadece Podolski ve Kevin bakalım gelecek ne getirecek.
 

Üst