Mustafa Denizli

Kulübümüz, Hamza Hamzaoğlu ile yollarını ayırdıktan sonra bugün Mustafa Denizli'yi teknik direktörlüğe getirdi.

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve teknik direktör Mustafa Denizli ortak bir basın toplantısı düzenledi.

Basın toplantısında konuşma yapan Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek, “Değerli basın mensupları hepiniz hoş geldiniz. Bugün burada toplanmamızın sebebini biliyorsunuz. Değerli hocam Mustafa Denizli ile bir görüşme yaptık. Dün bu toplantıyı kararlaştırmıştık. Bugüne nasip oldu. Hocamın hizmetlerini anlatmaya gerek yok. Boşalan teknik direktörlük görevini hocama teklif ettim. Kendisi prensipte kabul etti. Detaylandırıp, 1-2 güne imzalayacağız. Galatasaray için hayırlı bir karar olduğunu düşünüyorum. İnşallah alacağı görevde de başarılı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Başkan Dursun Özbek’in ardından açıklamalarda bulunan teknik direktör Mustafa Denizli’nin açıklamaları şöyle:
"Değerli arkadaşlar sizlerle yıllardır aynı mekanları paylaştık, Farkındasınızdır, biraz heyecanlıyım. Mazur görün. Sporculuk yaşantımın sonununu bu camiada gerçekleştirdim. Hayatımın en büyük başarılarına bu camiada başladım. Kısacası parantezi burada açtım. İnşallah yüzümün akıyla burada kapatacağım. Zaman zaman çok güzel, zaman zaman da üzüntülü dönemlerim oldu. Beni bu koltuğa oturtan, bugün taşıdığım ismi kariyeri borçlu olduğum camiadan böyle bir görev teklifi gelince kabul ettim. Gerçi bu ikinci oldu. İlki 1.5-2 yıl önce geldi ancak olmadı. Bana gelen normal tekliflerden farklı bir hadiseydi. Uğruna tüm başarılarımı, ismimi risk edeceğim, her şeyimi risk edeceğim camia burasıdır. Mesleki kariyerimin başlangıcı olan, bana bu imkanı tanıyan, güveni duyan camia benden bu görevi istediyse, bundan onur duyarım. Bu güçlü camiada olmaktan gurur duyarım. İnşallah bütün düşündüklerimizi gerçekleştiririz. Bunun heyecanını yaşıyoruz. Çocuksu heyecan olarak nitelendirebilirsiniz. Yaşanan yıllar, birikimler ve deneyimler, bu çocuksu heyecanı engelleyemiyor. Zaten bu heyecanı hissetmezsem görev yapmam. 1987'de göreve başlarken hissettiğim heyecan neyse şimdi bunun 1 kat daha fazlasını hissediyorum."
"Şu anda hiç bir çalışma arkadaşım mevcut değil. Bu konuda yardımcı olabilecek iki tane çok değerli arkadaşımdan destek isteyebilir; Fatih ve Hamza hocamızdan yardım isteyebilirim. Onlardan bilgi ve tavsiye alırım. Camia için en faydalı çalışmayı nasıl yapabiliriz diye bakacağız. Kafamda açıkçası şu an pek bir kimse yok. Koskoca Galatasaray camiasında bugün evet diyip, yarın takımın başına geçmek yok. Hafta sonunda bakacağız, takımımızla görüşeceğiz. Ondan sonra da önümüzdeki hafta sonu takımın başında olup taraftarımızla kucaklaşacağız"

Hayırlı olsun.
 
Adam daha ilk günden Madrid maçına çıkmam diyor , yok böyle rezalet. Nedir yani yenilip 3-4 yiyip gelsen ne olacak ? Ego mu transfer edeceğiz biz kulübeye sürekli ? Yıllardır Fatih Terim'in karşısına çıkmadın hadi onu geçtim de ilk günden maça çıkmamanın hiçbir açıklaması yok. Mancini çıkıyor da sen niye çıkmıyorsun ? Peki yöbetim sen getirdiğin adamı niye Madrid maçında kulübede oturtmuyorsun ?
 
Mustafa Denizli hamlesiyle ligin rüzgarını tam tersine çevirdik. Ligin bug'ını elinde tutan iki teknik direktörden biri şu an lige geri döndü. Mustafa Denizli ile kontrolü de ele geçirmiş olduk. Devre arası Ersnt ve Yusuf gibi nokta 2 transferle şampiyon olabiliriz.

Mancini imzayı atıp Juventus deplasmanına gitmişti. Mustafa Denizli'de Madrid'e gidip takımının başında olmalı. En kötü ne olabilir ki? Mustafa Hoca gibi birine yakışmaz Madrid'e gitmemek.

Yardımcıları için Kewell, Ergün Penbe, Ümit Davala, Tugay Kerimoğlu ve Hasan Şaş isimleri geçiyor. Basın toplantısında henüz kimseyle anlaşmadık denmişti. Kewell'ın bu değişimden haberi olduğunu düşünmüyorum ama ben kişisel olarak Kewell'ı isterim. Olmazsa herhangi biri Denizli Hoca ile iş yapacaktır.

Önder Özen: Denizli, Beşiktaş'ta Delgado'dan en iyi verimi almıştı şimdi ise Sneijder var. Yine en iyi verimi alır.
Mehmet Demirkol: Hamzaoğlu / Denizli değişikliği ligin dengesini bozdu.
Mehmet Demirkol: Mustafa Denizli bugün Fatih Terim ve Hamzaoğlu'ndan bahsediyor ne alaka ? Bir mesaj veriyor. Ligi yönetir bizi de yönetir.
Mehmet Demirkol: Beşiktaş en son şampiyon olduğunda Denizli, Ekrem Dağ'ı beğenmiyordu bi baktı iyi oynuyor aldı kullandı dener bakar çözüm üretir.
Mehmet Demirkol: Mustafa Denizli'nin gelişiyle Florya'daki çok başlılık biter.
Önder Özen: Mustafa Denizli lige baktı Vitor Pereira ve Şenol Güneş var. Ben bunları yenerim dedi.
Önder Özen: Mustafa Denizli başarının ve başarısızlığın kokusunu alır ona göre hareket eder. Demek ki başarı kokusu aldı.

Ergün Penbe: "Şu an bana gelen bir teklif yok."
Trt Spikeri : "Peki teklif gelirse ?"
Ergün Penbe: "O zaman bir yorumcunuzu daha kaybedersiniz."
 
Daha hiç bir şey belli değilken maçta kenarda olmasının bir anlamı bence de yok. Henüz antremana da çıkmayacaktır..
 
Mustafa Denizli kulüpte kredisi yüksek insanlardandır, kulüp tarihinin en büyük 2 başarısından birinin sahibidir (UEFA şampiyonluğu ile ECC yarı finalistliği hemen hemen denk hipotezi).
Kısa vadede çözüm olabilir gibi görünse de içime çok sinmiyor nedense. Gelecek adına çok da ümitvar değilim, inşallah yanılırım.
 
Hemen asıp kesmişiz adamı maça gitmiyor diye. Bugün başkanla floryaya gitmiş gezi sonunda da röportaj vermiş İspanyaya gidebilirim burada ki işlerimi halledersem diyor.Zaten kulübede bulunamaz gerekli izinler yetişmeyeceği için.

Öte yandan italyan kondisyoner Stefano Marrone ile de bir görüşme yapacakmış onu getirmek istiyor.

[video=youtube;mCRu9dohrzo]https://www.youtube.com/watch?v=mCRu9dohrzo[/video]
 
Hamza Hocanın gidişi çok iyi oldu ama Mustafa Denizli bence kısa süreli bir çözüm. Yerli konusunda kıyakçılık yaparsa fişi anında çekilir.
 
Hamza Hocanın gidişi çok iyi oldu ama Mustafa Denizli bence kısa süreli bir çözüm. Yerli konusunda kıyakçılık yaparsa fişi anında çekilir.
Doğru ya da yanlış seçime girmeyeceğim zaman gösterir ama öyle ''fişi anında çekilir'' diyebileceğimiz adamlardan biri değildir Mustafa Denizli. Bu sefer karşınızda öyle acemi bir adam yok ne olduğunu anlamazsınız :)
 
Doğru ya da yanlış seçime girmeyeceğim zaman gösterir ama öyle ''fişi anında çekilir'' diyebileceğimiz adamlardan biri değildir Mustafa Denizli. Bu sefer karşınızda öyle acemi bir adam yok ne olduğunu anlamazsınız :)

Abi Ali Ece bir şey dedi; Taraftarın artık Sabri, Umut, Bilal konusunda sabrı yok çok dayandılar diye. Aynen öyle işte. Sabri ve Umut'un hatası veya kötü oyunu sonrası bir maç giderse herkes diyecek Hamza'dan ne farkı var diye.


Umarım aynı hatalara düşmez kurt hoca biliyoruz ama insan bi düşünüyor yinede.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Abi Ali Ece bir şey dedi; Taraftarın artık Sabri, Umut, Bilal konusunda sabrı yok çok dayandılar diye. Aynen öyle işte. Sabri ve Umut'un hatası veya kötü oyunu sonrası bir maç giderse herkes diyecek Hamza'dan ne farkı var diye.Umarım aynı hatalara düşmez kurt hoca biliyoruz ama insan bi düşünüyor yinede.Sent from my iPhone using Tapatalk
Herkes der onda bir sıkıntı olmaz da bu Mustafa hoca da öyle etki etmez. Çok takılmaz devam eder.
 
8 Milyon Dolar'a otel alan Cimbom'un çocuğu Sabri, topla etrafında dönme ve ınstagramda kız takip etme uzmanı Emre Çolak ve Leş stoper Semih'e güvenirsen sonun facia. Umut, Bilal falan hiç saymıyorum bak.

Ya adaletli olup kadroyu aslan gibi kuracaksın veya sonun Dengeoğlu'na benzer Sayın Denizli hocam. Sevgilerle.
 

Üst