• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2016/2017 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:30
Bu takimi birlikte gorunce gaza geldim savunma kismini oturtabilirsek iceride max 1,2 maglubiyet alip sansli bir top8 eslesmesiyle f4 yapacağımıza inanıyorum:)

Oyuncularımızın her birinin yıllık maaşları ne kadar ?

Russ smith 700
dentmon 900
diebler 600
schilb 550
micov 850
daye 450
deon 600
tyus 700
krstic 650
sinan 900
göksenin 350
can 200?
orhan 150?
ege 50

Dolar cinsinden yazdım sayıları, dönüştürmelerde veya genel olarak bir yanlış varsa düzeltin.
Ayrıca bütçe hesaplanırken f4 ve lig şampiyonluğu bonusları da dahil ediliyor, bir çok oyuncuya 100k civarında bonus eklediğimizi söylemişti tanju çiçek. Daye ve Russ'ın bonuslarının 150k olduğunu biliyoruz.

Yazdığım temel maaşların toplamı 7650 ediyor, 750 civarı bonus olsa 8400, dentmon alınmadan önce 9m dolarlık bütçemizde 1.5 açık olduğu söyleniyordu, bu veriyle örtüşüyor 600lük fark.

Russ smith 700
dentmon 900
diebler 600
schilb 550
micov 850
daye 450
deon 600
tyus 700
krstic 650
sinan 900
göksenin 350
can 200?
orhan 150?
ege 50

Dolar cinsinden yazdım sayıları, dönüştürmelerde veya genel olarak bir yanlış varsa düzeltin.
Ayrıca bütçe hesaplanırken f4 ve lig şampiyonluğu bonusları da dahil ediliyor, bir çok oyuncuya 100k civarında bonus eklediğimizi söylemişti tanju çiçek. Daye ve Russ'ın bonuslarının 150k olduğunu biliyoruz.

Russ 850 + 150 bonus tu yanlış hatırlamıyorsam.

Russ 850 + 150 bonus tu yanlış hatırlamıyorsam.

Bonuslar dahil 850 dediğini hatırlıyorum ben, eski konunun silinmiş olmasından dolayı mesajı bulamadım ama, bu konuyu bir açıklığa kavuşturursa seviniriz

Bonuslar dahil 850 dediğini hatırlıyorum ben, eski konunun silinmiş olmasından dolayı mesajı bulamadım ama, bu konuyu bir açıklığa kavuşturursa seviniriz

David Pick 1000 k yazmıştı , Tanju bey de 150k sı bonus yazmıştı.

Eylül'den önce hazırlık maçımız olmaycak mı? İBB gibi takımlarla antreman maçı yaparız diye düşünmüştüm. Şu takımı izlemek için sabırsızlanıyorum. :)

Futbol takımımızın dünkü rezalet ve ruhsuz halini gördükten sonra bu sene de yine yüzümüzü basketbol güldürecektir. Galatasaray ruhunu sahaya yansıtacaklarına inandığımız oyunculara hak ettikleri değeri ve desteği vermek de bizlere düşüyor.

Russ Smith 850 bin dolar toplam, 150'si bonus.

R. Smith beni en çok düşündüren hamle. Bizim için kilit bir pozisyonda. Ergin Hoca'nın '' Potansiyeli yıldız seviyesinde '' demesi benim için önemli bir referans. Ancak öyle dahi olmuş olsa kariyerinde D-League dışında oynamamış bir adamın Euroleague'de ilk yılında önemli işler yapması çok mümkün görünmüyor.

Sanırım önceki yılın D-League sayı kralı Bredy Heslip, Cantu'da oynuyor ve sıçrama yapamadı. Yine D-League yıldızlarından Pierre Jackson'ın Euroleague'de sudan çıkmış balığa döndüğünü hepimiz biliyoruz.

Russ Smith, Ergin hocanın dediği kadar potansiyelliyse bile ilk yılında çok şey başaramaz ancak Avrupa'da kaldığı takdirde ilerleyen yıllarda iş yapabilir diye düşünüyorum. Şu an Avrupa'nın en gözde kısalarından T. Rice'ın Rytas günlerini hatırlıyorum da iddialı bir Eurocup takımında bile zor forma giyerdi.

Verdiğimiz para da 850 bin dolar, az değil yani. İyi bir oyuncu bulunabilirdi. Mesela Toney-Dentmon ikilisini yapsaydık, sanırım çoğu insan F4'ü hayal ederdi

Aslında bende russ smith yerine daha çok euroleague tecrübesi olan birini bekliyordum.Ancak Ergin Ataman'ın Russ Smith hakkında ki söylediklerine bakılırsa ona çok güveniyor.Benim performansını en çok merak ettiğim oyuncu şuan bekleyip göreceğiz.

Eurolig guardı kim vardı ki piyasada?

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mesela A.J. Price'ı, K. Pangos'u, F. Caseur'u R.Smith'e tercih ederdim.

Russ Smith için Ergin Hoca kendini de hesaba katarak en doğru yorumu yaptı. Kimya tutarsa çılgın işler yapabilir.

Ergin hoca oyuncuların pozisyonlarını değiştirebiliyor. Bunu geçen yıl fazlasıyla gördük. Sinan'ı PG'ye, Micov ve Schilb'i PF'ye çektiğini görmüştük. Bence yine oyuncu pozisyonlarında değişmeler olabilir. Alex Tyus'un Kristic'i keseceğini düşünmüyorum. Schilb ve Tyus ligde dışarda kalır gibime geliyor. Bu sezon da Dentmon'ı SG'ye kayırabilir ki oyuncunun özellikleri o pozisyona işaret ediyor. Orhan'da zaten PF oynar eskiden bildiğim kadarıyla.

Russ - Sinan - Can
Dentmon - Göksenin
Micov - Diebler + (Schilb)
Daye - Thompson - Orhan
Kristic - Ege + (Tyus)

düşük bütçeye rağmen ortalamanın üstünde fakat çok riskli bir kadro kurdu koç özellikle geçen sezon verdiği katkı ile aslında veremediği katkı desek daha doğru olur schilb ve basketbolun sakatlık bakımından adeta hamit altıntopu olan krstic çok riskli kararlar. Yeni üye oldum fakat uzun zamandır bu forumu takip ediyordum bazı yazarlar arkadaşların değişen el sistemiyle beraber lig artı el'nin normal sezonunda en az 60 maç oynayacak bu kadroyu f8 için garanti görmeleri biraz abartı kaçmış bana kalırsa f4 tahmini için henüz erken ama f8 için aşağı yukarı 5 takım belli

1.cska
2.ülkerspor

bu 2 takım kadrolarından dolayı f8i garanti. bana kalırsa f4leri de garanti birbirleriyle eşleşmezler ise

3.darüşşafaka (5 numara hariç iyi kadro kurdular f8'in en büyük adaylarından biriler)

4.real madrid
5.barcelona

bu 2 takım rezilleri oynadıkları geçen sezonda bile f8 yaptılar bu sezonda yapmaları süpriz olmaz

geriye kalan 3 sıra için ise Olympiacos, Panathinaikos, Maccabi, Kazan ve Biz (krstic'den beklenen katkıyı alırsak) yarışırız

Ben Shane Larkin'i nasıl aldı Laboral onu düşünüyorum. Russ'a vereceğimiz parayı Larkin'e verseydik keşke.

Russ gelmeden önce forumda Atamanın oyuncu havuzu dar, hep aynı oyunculara gidiyor, gitse alsa d-leguede bi sürü adam var, diğer takımlar alıp parlatıyor sonra biz almaya çalışıyoruz gibi bir dolu yazı yazılmıştı. Üstelik forumun çoğunluğu da yeni Oyuncu bakmak gerektiğini düşünüyordu çünkü avrupada yeterince guard yoktu. Biz de gidip Russ'ı aldık hem de koçun baya istediği biri olarak. Şimdi durmuş keşke başkasını alsaydık demek nasıl tariflenir bilemiyorum ama en hafif tabirle akıl tutulmasıdır, ne istediğini bilmemektir.

Ben Russ Smith transferini çok beğendim. Oyuncu havuzu dar eleştirilerini yapanlardan biriydim, oyuncuyu izledim daha önce ismini duymuştum sadece. Ücreti şaşırttı biraz aslında ama El nin tozunu attırabilecek potansiyeli olduğunu düşünüyorum. Herkes dış şuta falan takılıyor ama dış şut ritim işi sene içinde bunun hatırlanacağını bile düşünmüyorum.

düşük bütçeye rağmen ortalamanın üstünde fakat çok riskli bir kadro kurdu koç özellikle geçen sezon verdiği katkı ile aslında veremediği katkı desek daha doğru olur schilb ve basketbolun sakatlık bakımından adeta hamit altıntopu olan krstic çok riskli kararlar. Yeni üye oldum fakat uzun zamandır bu forumu takip ediyordum bazı yazarlar arkadaşların değişen el sistemiyle beraber lig artı el'nin normal sezonunda en az 60 maç oynayacak bu kadroyu f8 için garanti görmeleri biraz abartı kaçmış bana kalırsa f4 tahmini için henüz erken ama f8 için aşağı yukarı 5 takım belli

1.cska
2.ülkerspor

bu 2 takım kadrolarından dolayı f8i garanti. bana kalırsa f4leri de garanti birbirleriyle eşleşmezler ise

3.darüşşafaka (5 numara hariç iyi kadro kurdular f8'in en büyük adaylarından biriler)

4.real madrid
5.barcelona

bu 2 takım rezilleri oynadıkları geçen sezonda bile f8 yaptılar bu sezonda yapmaları süpriz olmaz

geriye kalan 3 sıra için ise Olympiacos, Panathinaikos, Maccabi, Kazan ve Biz (krstic'den beklenen katkıyı alırsak) yarışırız

Ben Daruşaffaka ve Barcelonadan o kadar emin değilim. Hele ki Daruşşafaka aldığı oyuncular içerisinden bir Anderson elit bir oyuncu diyebilirim Avrupa için. Clyburn Wanamaker Bertans Moerman bilmiyorum. F8 yapamazlarsa bana süpriz görünmez.

Russ Smith nasıl oynayacak bilmiyorum ama tam kavgaya çağrılacak duruşu var :)

Geri