Bu takimi birlikte gorunce gaza geldim savunma kismini oturtabilirsek iceride max 1,2 maglubiyet alip sansli bir top8 eslesmesiyle f4 yapacağımıza inanıyorum

Oyuncularımızın her birinin yıllık maaşları ne kadar ?
Russ smith 700
dentmon 900
diebler 600
schilb 550
micov 850
daye 450
deon 600
tyus 700
krstic 650
sinan 900
göksenin 350
can 200?
orhan 150?
ege 50
Dolar cinsinden yazdım sayıları, dönüştürmelerde veya genel olarak bir yanlış varsa düzeltin.
Ayrıca bütçe hesaplanırken f4 ve lig şampiyonluğu bonusları da dahil ediliyor, bir çok oyuncuya 100k civarında bonus eklediğimizi söylemişti tanju çiçek. Daye ve Russ'ın bonuslarının 150k olduğunu biliyoruz.
Russ 850 + 150 bonus tu yanlış hatırlamıyorsam.
Bonuslar dahil 850 dediğini hatırlıyorum ben, eski konunun silinmiş olmasından dolayı mesajı bulamadım ama, bu konuyu bir açıklığa kavuşturursa seviniriz
düşük bütçeye rağmen ortalamanın üstünde fakat çok riskli bir kadro kurdu koç özellikle geçen sezon verdiği katkı ile aslında veremediği katkı desek daha doğru olur schilb ve basketbolun sakatlık bakımından adeta hamit altıntopu olan krstic çok riskli kararlar. Yeni üye oldum fakat uzun zamandır bu forumu takip ediyordum bazı yazarlar arkadaşların değişen el sistemiyle beraber lig artı el'nin normal sezonunda en az 60 maç oynayacak bu kadroyu f8 için garanti görmeleri biraz abartı kaçmış bana kalırsa f4 tahmini için henüz erken ama f8 için aşağı yukarı 5 takım belli
1.cska
2.ülkerspor
bu 2 takım kadrolarından dolayı f8i garanti. bana kalırsa f4leri de garanti birbirleriyle eşleşmezler ise
3.darüşşafaka (5 numara hariç iyi kadro kurdular f8'in en büyük adaylarından biriler)
4.real madrid
5.barcelona
bu 2 takım rezilleri oynadıkları geçen sezonda bile f8 yaptılar bu sezonda yapmaları süpriz olmaz
geriye kalan 3 sıra için ise Olympiacos, Panathinaikos, Maccabi, Kazan ve Biz (krstic'den beklenen katkıyı alırsak) yarışırız