• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2016/2017 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:30
Hazirlik maclarinin televizyondan yayini konusunda bilgisi olan var mi

Lasmee 3 ay ceza alırsa kalıcak denmiş çok iyi olur ya

Tamam Lasme önemli bir oyuncu, kimse hayır demez ancak kadroyu tamamladık diyip üstüne çok ceza almazsa takımda tutarız demek biraz plansız programsız iş yapmak oluyor sanki? Lasme 3 ay ceza aldı diyelim 10 yabancıyla mı oynayacağız, Daye-Krstiç-Tyus-Lasme-Deon (ki buraya tempo yapmak istediğimizde Micov'un da alması muhtemel 5-10 dakikayı bile hesaba katmadan) gibi bir beşliye 2 pozisyon için toplam 80 dkyı nasıl dağıtacağız? Geniş kadroyla rollerin oturamadığı kadrolar arasında çok ufak nüanslar var, benim görüşüm bu bizi ibrenin kötü tarafına iter.

Tamam Lasme önemli bir oyuncu, kimse hayır demez ancak kadroyu tamamladık diyip üstüne çok ceza almazsa takımda tutarız demek biraz plansız programsız iş yapmak oluyor sanki? Lasme 3 ay ceza aldı diyelim 10 yabancıyla mı oynayacağız, Daye-Krstiç-Tyus-Lasme-Deon (ki buraya tempo yapmak istediğimizde Micov'un da alması muhtemel 5-10 dakikayı bile hesaba katmadan) gibi bir beşliye 2 pozisyon için toplam 80 dkyı nasıl dağıtacağız? Geniş kadroyla rollerin oturamadığı kadrolar arasında çok ufak nüanslar var, benim görüşüm bu bizi ibrenin kötü tarafına iter.

Krstic az oynar..

Açıklamalar Lasmeyi hazır tutmak adına yapılan açıklamalar gibi geliyor. Kusturmemek amaçlı. Uzun rotasyonunda aşı tutmadığı durumda 4 isimden herhangi birinin yerine gelebilir Lasme bence.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galatasaray Genel Menajeri Ömer Yalçınkaya, GS TV'de konuk olduğu programda, "Lasme 3 ay ceza alırsa durumunu değerlendirebiliriz." dedi.

Yalçınkaya şunları söyledi:
"Lasme'yi yere göğe sığdıramıyoruz. Geçen seneki başarımızda olağanüstü katkısı vardı. Muazzam bir oyuncu, taraftarla da ilişkisi harika. Ancak bildiğiniz gibi performans artırıcı olmasa da keyif verici madde kullandığı belirlendi. En az 6 ay-1 yıl ceza alacağı söyleniyor. 3 ayla kurtarırsa Lasme yeniden gündemimize gelebilir."

Yasaklı madde performans artırıcı değil sonuçta ama keyif verici madde aldığı belirlendi. Cezası 3 ay olursa bir formül düşünebiliriz."

Galatasaray Genel Menajeri Ömer Yalçınkaya, GS TV'de konuk olduğu programda, "Lasme 3 ay ceza alırsa durumunu değerlendirebiliriz." dedi.

Yalçınkaya şunları söyledi:
"Lasme'yi yere göğe sığdıramıyoruz. Geçen seneki başarımızda olağanüstü katkısı vardı. Muazzam bir oyuncu, taraftarla da ilişkisi harika. Ancak bildiğiniz gibi performans artırıcı olmasa da keyif verici madde kullandığı belirlendi. En az 6 ay-1 yıl ceza alacağı söyleniyor. 3 ayla kurtarırsa Lasme yeniden gündemimize gelebilir."

Yasaklı madde performans artırıcı değil sonuçta ama keyif verici madde aldığı belirlendi. Cezası 3 ay olursa bir formül düşünebiliriz."

10. Yabancı olmaz lasme performansı kötü olan yabancı gider lasme gelir . Oda büyük ihtimal Krstic olur .

Ergin Ataman: Final four bizi kesmez.
0222bd285cb5825f79df6f0f62b3daf2.jpg

499ea97d4c03d24b01efaf170f1999cc.jpg

7722419c119d92253a3df4349a469ac6.jpg

417e70201e2529865044aaa45a35a300.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Krstiç kumarını oynamak yerine , eski oyuncumuz Furkan' ı geri getiremez miydik. Sonuç olarak kritik maçlarda Furkan ın bize nasıl faydaları olduğu malum.

Bütçe olayı gibi bahaneler benim hoşuma gitmiyor, sonuçta yönetimsel birşey, rakiple alakalı değil ki kendi yönetimimizle alakalı..

İddaalı olmamız güzel , cska maçı çok kritik olacak..

Krstiç kumarını oynamak yerine , eski oyuncumuz Furkan' ı geri getiremez miydik. Sonuç olarak kritik maçlarda Furkan ın bize nasıl faydaları olduğu malum.
Furkan 'ın daçka da 3 milyon $ garanti kontratı var onu bırakıp gelmez ki Furkan Avrupa da edeceği ya da bizim vereceğimiz max 800- 1000 olurdu bence.

Keşke Schilb yerine 2-3 oynayabilen bi savunmacı kısa alsaydık. Belki Top 8 için ciddi manada iddialı olurduk.

Çok haklısın. Şimdi 2 bilemedin 3 galibiyet alırsak öpüp başımıza koyalım. Büyük ihtimalle sonuncu bitiririz. Ligde de kümede kalma savaşı veririz.

Arkadaslar lasme nin cezası ne zaman belli olacak

Sezon başlayınca çok büyük hayal kırıklığına uğrayacağız buraya yazıyorum. Herkesin dilinde "Laboral yaptıysa biz de yaparız" cümlesi var fakat Laboral'in geçen yılki kadrosunu bir inceleyin, birbirini çok iyi tamamlayan dengeli bir kadroydu. Bizim transferlerimiz plansız yapıldı geçen seneki gibi. McCollum alternatifi Huertas, Goudelock'ın alternatifi Dentmon olamaz. Bunlar birbirinden çok farklı oyuncular. Laboral'de maç başına 1.3 blok, 1.4 top çalma gibi istatistiklerle oynayan, tek görevi savunma yapmak olan Adam Hanga gibi bir oyuncu vardı. Tüm büyük takımlarda bu tip oyuncular bulunuyor Kalinic ve Honeycutt gibi. Onun dışında Shengelia, Tillie, Blazic gibi savunmacılar vardı. Yani 9 tane savunması olmayan sadece hücumu düşünen (Tyus dışında) yabancı almakla başarı gelmez, Doğru düzgün bir plana göre transferler yapılmalıydı, rastgele değil. Final four hayalleri kuruyorsunuz fakat bu takım playofflara kalamayacak.

Çok farklı oyuncular, Krstic sağlıklı olduğunda EL'nin en iyi ve en aktif pivotu, şut, Pos-up, P&R her organizasyonu çok yüksek yüzdeyle bitiren Pivot, Furkan çember savunucusu ve iyi bir ribauntçu, zaten bu özellikler Tyus'ta da var hatta fazlası da var, Krstic gibisini zor bulursun ama Furkan'ın yeri kolay dolar ve Krstic gibi oyuncular maliyetli olur, bu sene eğer Krstic %80'nine çıksın takım F4 bence yapar. Furkan full %100'le oynasın max F8 yaparız.

Biz şunu hala fark edemiyoruz, Krstic elimizde ki en kaliteli ve değerli oyuncu ona bizde full destek olur performansını yakalarsa bizi uçurur.

Krstic sakatlık yaşamasa dahi iyi bir tercih değil bana göre.. Şu zamanda ayakları yavas savunması yumusak biri tercih etmemeliydik. Kısaların savunma zaafiyetini lasme gideriyordu bazen.. Krstic oyundayken kısalar adam geçirmemeli veya ona göre ikili oyun savunması yapmamız lazım.. Aynı sorunları oguz savası alsaydık da yaşardık.En sevmedigim tarz pivotlar.. Hucumda post up iyi oynasa dahi, günümüz basketbolunda yardımlaşmayı iyi yapan takımlar için bize bir artı katamayacak.. dean ise ona nazaran daha atletik ve güçlü.. LAsme dean tyus olmasını çok isterdim..

Sezon başlayınca çok büyük hayal kırıklığına uğrayacağız buraya yazıyorum. Herkesin dilinde "Laboral yaptıysa biz de yaparız" cümlesi var fakat Laboral'in geçen yılki kadrosunu bir inceleyin, birbirini çok iyi tamamlayan dengeli bir kadroydu. Bizim transferlerimiz plansız yapıldı geçen seneki gibi. McCollum alternatifi Huertas, Goudelock'ın alternatifi Dentmon olamaz. Bunlar birbirinden çok farklı oyuncular. Laboral'de maç başına 1.3 blok, 1.4 top çalma gibi istatistiklerle oynayan, tek görevi savunma yapmak olan Adam Hanga gibi bir oyuncu vardı. Tüm büyük takımlarda bu tip oyuncular bulunuyor Kalinic ve Honeycutt gibi. Onun dışında Shengelia, Tillie, Blazic gibi savunmacılar vardı. Yani 9 tane savunması olmayan sadece hücumu düşünen (Tyus dışında) yabancı almakla başarı gelmez, Doğru düzgün bir plana göre transferler yapılmalıydı, rastgele değil. Final four hayalleri kuruyorsunuz fakat bu takım playofflara kalamayacak.
Hocam iyi güzel de Micov, Göksenin, Sinan, Deon Thompson, Tyus bunlarda az savunma özellikleri olan oyuncular değil. Ben aşırı ümitsiz biri değilim de yani takımı bu kadar da küçümsemeye gerek yok.

HTC Desire 816 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Biri gider biri gelir bu zihniyetin, bizim de içimiz kararir.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben Daruşaffaka ve Barcelonadan o kadar emin değilim. Hele ki Daruşşafaka aldığı oyuncular içerisinden bir Anderson elit bir oyuncu diyebilirim Avrupa için. Clyburn Wanamaker Bertans Moerman bilmiyorum. F8 yapamazlarsa bana süpriz görünmez.

Wanamaker bertans moerman bu 3lüyü bize önerseler gözüm kapalı kabul ederim daçka f8in en büyük adaylarından takımın başında david blatt gibi bir koç var üstelik

Geçen sene de efes kadrosu ve başlarında Ivkovic gibi bir efsane favorilerdendi sonuç malum. Bakalım Blatt ilk sezonunda neler yapacak. Dacka fizik olarak mücadele olarak üst seviye bir takım oldu ama oyunun "mental" yönü meçhul.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri