Can Akan
0
Niye ki..? Tekrar bir ilgimiz mi vardı kendisine..?Toney Douglas'ın Memphis ile anlaşması kötü oldu![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Niye ki..? Tekrar bir ilgimiz mi vardı kendisine..?Toney Douglas'ın Memphis ile anlaşması kötü oldu![]()
benim bildiğim tam tersi Repesa'nın, Gentile'yle arası bayağı iyi ve bence Gentile gidiyorsa bu Repesa da yolcu demek.
Gentile'yi bilmem ama Melli tam aradıkları gibi bir adam. Fenerbahçe'ye can olur alabilirlerse ama yine de çok mantıklı gelmiyor Bamberg'in bırakması.
Niye ki..? Tekrar bir ilgimiz mi vardı kendisine..?
Adamdaki NBA sevdasını takdir ettim doğrusu..Nba çıkışı istediği için olmadı ki buldu zaten takım gördüğümüz gibi klasik. Bobby'nin durumu Dentmon'dan beter olur, o topu daha çok seviyor hem de Dentmon'a göre, savunması çok daha kötü, Gentile zaten bize kalmaz da ihtiyacımız başka bölgelere bence.
Aynen öyle bence de 5 numara şu anda oldukça lüks.Örnek isim vermek gerekirse; bize bir Arroyo, bir de Honeycutt gerekiyor. 5 numara lazım değil.
Yahut bir Jeremy Pargo ne güzel olurdu..
Aynen öyle bence de 5 numara şu anda oldukça lüks.
pargo konusuna gelince sene başında en çok istediğim ve burda da sık sık dile getirdiğim bir oyuncuydu,Çin'de devam ediyor mu hala..? Boşa çıkarsa ve transfer yapılacaksa mutlaka düşünülmeli.farmar boşta mı şu anda..?
1 numaraya Greivis Vasquez olabilir. Sakattı sanırım en son eğer iyileşmişse erken davranıp alınabilir hazır sakatlıktan çıkmışken. Tabi önce fazla oyuncular gitmeli ve bütçe oluşturulmalı... Keşke Mc ve Jamon/Markovic ikilisiyle en baştan sezona başlasaydık eminimki alacakları para Russ+Dentmon'dan fazla olmazdı...
1 ay önce falan serbest bıraktılar. Ameliyat olacaktı, baya uzun bir süre yok.Vazquez sene başı Nets ile sözleşme imzalamıştı. Baktım serbest bırakma durumu da yok. Serbest bıraksalar bile Avrupa'ya gelmesi imkansız oyunculardan bence. Udrih bile kontrat süre buluyorken, sağlam Vazquez boşta kalmaz.