Austin Daye

Bu kadar yüksek bir hücum opsiyonunun mutlaka defoları da olur , zaten savunma yapabilse şu yeteneğiyle NBA de uzun dakikalar alabilir . Avrupa ' ya gelme sebeplerinden bir tanesi de bu savunma ve fizik dezavantajı . SA Spurs u uzun yıllardır takip ederim . Daye i ilk olarak 2013 - 14 senesinde izlemiştim ve çok beğendiğim bir oyuncuydu . NBA de kalıcı olur dedim ama tutunamadı . Basketbol O ' na , O Basketbol ' a çok yakışıyor. Düzgün bir kadro planlamasında her maç seyir zevkinin kaynağı olur . Ne yazık ki vizyonsuz bir yönetim ve ne yaptığını bilmeyen bir Coach ve ruhsuz bir takım var . EL ' de tek başına maç kazanamazsın , ellerine sağlık üstad . Biraz olsun tebessüm ettirdin bugün .

Savunmada defoları olmakla hiç savunma yapmamak arasında fark var hocam. Ben de sene başı umutluydum, güzel bir risk diyordum ama euroleague için çok yetersiz.
Kızılyıldız gibi bir takımda skor yapması, ya da geniş kadrolu bir takımda hücum repertuvarına kısa süreli katkı yapması dışında bence çok fazla oynayamaz. hedefleri olan bir takım 20+ dakikalar sabredemez.
Ama düşük seviyede Durant gibi oynar
 
Savunmada defoları olmakla hiç savunma yapmamak arasında fark var hocam. Ben de sene başı umutluydum, güzel bir risk diyordum ama euroleague için çok yetersiz.
Kızılyıldız gibi bir takımda skor yapması, ya da geniş kadrolu bir takımda hücum repertuvarına kısa süreli katkı yapması dışında bence çok fazla oynayamaz. hedefleri olan bir takım 20+ dakikalar sabredemez.
Ama düşük seviyede Durant gibi oynar

Takım halinde savunma yapılmadıkça 1 e 1 de geçildiğini çok görürüz hocam da yardım savunmalarıyla beraber çoğu açığı kapatabilir ve aynı zamanda eşleşme probleminde faul sıkıntısına sokabileceği oyuncu çok fazla . Bu seneki takımda dediklerinde tamamen haklısın ama savunma zaafı şu takım görüntüsünde daha çok farkediliyor .
 
Sakatlığımı ilk başta basit bir burkulma sanmıştık ancak kemik zedelenmesi olduğunu anladık. O süreçte sahaya çıktığım 4 maç boyunca az süre almamın sebebi sahada olduğum sırada çok acı hissetmemdi. Son haftalarda takımı kenardan izlemek zorunda kaldım, bu oldukça zor bir durumdu benim için. Şu an da %100 iyileştiğimi söylemem, sakatlıktan erken döndüm. Sahada olduğum zaman hala acı hissediyorum, doktorlar bunu yaşayacağımı söyledi ancak takım için bu fedakarlığı yapmam gerektiğine inandım.

Takım doktoru...
 
Bu adamı bu ayakla maça çıkarmak ağır bir psikolojik rahatsızlıktır. Abi manyak mısınız kaçın gidin sağlığınızdan olacaksınız bu ne ya.C1Auq49WQAAecBa.jpg
 
Umarım en kısa sürede iyileşir. %100 iyi olana dek riske etmeyelim. Ne de olsa bu sene gitti. Fedakarlık yapacak bir hedef kalmadı.
 
Reina'ya gitmekten son dakikada vazgeçmiş
Galatasaray Odeabank'ın ABD'li oyuncusu Austin Daye, Reina'da rezervasyonunun olduğunu, ancak son anda iptal ettiğini söyledi.


Galatasaray Odeabank'ın basketbol oyuncusu Austin Daye, Reina'ya yapılan hain terör saldırısı sonrasında yaptığı paylaşımında, rezervasyonunu son dakikada iptal ettiğini söyledi.

Daye, "Dün gece Reina'da restoranda ve gece kulübünde yaşananlara hala inanamıyorum. Rezervasyonum vardı ve son dakikada iptal etmiştim. Tanrı'ya şükrediyorum ve 2017'de daha iyi, barış içinde bir dünya için dua ediyorum. Bunu yapan teröristler insan değil, cani. Dualarım bu harika şehirdeki insanlar ve saldırıda zarar gören herkesle birlikte" ifadelerini kullandı.

Allah korusun...
 
''Daye üzerine takım kurulacak oyuncu'' ?!
Uzun zamandır foruma bakamamıştım. Daye üzerine takım kurulacak derken eğer böyle bir oyuncu alıyorsak onun savunma defolarını kapatacak bir kimya yakalamamız gerektiğini söylemek istedim. Daye hücumuyla fark yaratıyor cidden öyle oyuncuları takım içinde eritebilmek lazım, hücum anlamında çok özel oyuncu. Takımın tavanını yükseltecek oyuncu daye bence..

GT-I9195 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Austin Daye gibi sadece kendisi için oynayan, ruhsuz, gamsız, gayretsiz , aldığı paranın hakkını vermeyen adamları izlemekten bıktım .
 
Austin Daye hücumda sokamayınca takım için çok büyük bir yük halini alıyor. Ayakları çok yavaş ve rakibini takip edemiyor. Çok kolay faul problemine giriyor. O yüzden onun sürekli hücumda etkili olması lazım. Yoksa takıma zarar veriyor.
 
Sene başında çok yazılmıştı ama nedense umutlu oldu çok arkadaş. Ben çok iyi tanımıyordum, bu yüzden o zaman da yorum yapmadım ama Daye'in iyi savunma yapma ihtimali sıfır. Öyle 1 blokla falan olacak iş değil.
 
Adam geldiğinden bu yana EL de %100 serbest atış, %50 üzeri üçlükle oynuyor, başlığa baksak tek suçlu o zannedersin. Takıma baksam Micov-Schilb-Fitipaldo nun da Daye kadar bile savunma yaptığı mechul. Diebler beceremese de en azından çabalıyor, adamını kaçırmıyor. Göksenin-Tyus iyi, Sinan arada bir yapıyor.

Kör ölür badem gözlü olurmuş, en başından beridir Erceg i eleştiren biri olarak ne bekliyordunuz demek daha doğru olur. Yanında undersize Tyus ile oynuyor en iyi ihtimalle, kısalara girmiyorum bile. Lasme de kalsa bir şey değişmeyecekti. Zaten yumuşak bir adam, ona rağmen koştuğu için hep son adam kalıyor. Bu bile bizim takım standardında bir olay sayılır.
 
Ya varya bu adam Zoran Erceg'den bile emiz bileği var potaya gidiyor ama sorun şu takımda savunma yok takım savunması yok savunma yapacak adam yok Daye' yi biraz dengeliycek oyuncular olsa adam her maç yıldız olur maçı olur çok iyi skorer ama bu takım yapısında çok sırıtıyor çok göze batıyor koy Efes'e Dunston-Honeycutt-Cedi-Granger 'ın yanına bak bakalım bizdeki gibi olucak mı ?
 
Normal şartlarda favori olmadığınız bir organizasyonda aşırı düzenli bir yapınız yoksa vereceği günlük performanslarla size ekstra galibiyetler yazdıracak 1-2 oyuncuyu kadroda bulundurmak pek anormal bir durum sayılmaz Ergin Ataman'ın yıllardır streç 4'lerle oynadığını düşünürsek. Zaten bırakın Avrupa'yı NBA'de bile çok iyi savunma yapıp dışarıdan yüzdeli atabilecek 4 numara sayısı belli.Daye'nin sorunu savunma yapamıyor olması değil savunma yapmıyor olması. Zaten bu yüzden ücreti bu kadar düşük seviyelerde geçen sene ki oyununa rağmen hem de. Ya sistemini değiştireceksin özetle ya da böyle bir adamı alıyorsan onun defolarını minimuma indirip aynı zamanda kendi alanında katkı verecek oyuncular bulacaksın.

Özetle bu tür adamlar kadro planlamasında ince işçilik gerektiren adamlar Micov'la Schilb'le aynı kadroya yazıp savunma defosunu konuşmak açıkçası bize pek bir şey kazandırmaz.
 
Evet var mı arttıran; dusan-pleiss, daye-erceg. Maç maç adam yerip-övme huyundan bi vazgeçemiyoruz. Noldu bu adam iki hafta önce süperstardı şimdi erceg den kötü ilan edildi?


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 

Üst