2016-2017 Galatasaray Futbol Takımı

Teknik direktör olarak kim gelirse gelsin, ben takımdan çok ümitli değilim. Ama yine de hayırlı olsun. İnşallah başarılı olur.

Karabük yönetimi 1 yıllığına anlaştığı birinin sözleşmesine 150 bin euro çıkış opsiyonu ekleyerek büyük bir hata yapmış. Şimdi üzerindeki eleştiri oklarını savuşturmak için mağdura yatıyor. GS ve Tudor görüşecek ve Karabük başkanının bundan haberi olmayacak? Olayları medyadan takip edecek? Buna kim inanır?
 
Yeni hocamız İgor Tudor için Kap bildirimi gelmiş yarın da imza töreni düzenlenecek . Yeni hocamıza hoş geldin diyoruz ve çok benzediği Vassilis Spanoulis etkisi yapmasını bekliyoruz :)
 
Tudor'u sadece bir teknik direktör olarak değil bir futbol aklı olarak da değerlendirmek lazım. Avrupa'daki en iyi altyapılarından olan Hırvatistan ve italya bağlantılarıyla takımın ilerideki yıllarına etki edecek çok büyük değişikler yapabilir. Hep istediğimiz takımı gençleştirme ve bir sistem oluşturma konusunda önemli işlere imza atabilir. Bunları yapabilmek için uygun bir isim.

Umarım bunları başaracak desteği ve zamanı olur.Başarılar diliyorum...
 
Tudor, eski bir stoper olduğundan savunma problemlerimizi bir nebze de olsa çözmesini ümit ediyorum. Duracağı yeri bilmeyen Semih, Sabri gibilerini kadro dışı bırakırsa kendisine minnettar oluruz. Selçuk'u da takımdan uzaklaştırırsa tadından yenmez.
 
Rize maçında Eren ve Sneijder yok.
Tam 3-5-2 lik maç.
Muslera
Chedjou Ahmet Balta
Linnes Tolga Jong Bruma Carole
Sinan Podolski

Edit: Bruma ve Carole de sakatlanmış ve kadroya alınmamış.

Muslera
Linnes Chedjou Ahmet Hakan
Tolga Jong
Sinan Josue Rodriguez
Poldi

Cenk Sabri Semih Cavanda Selçuk Yasin Kerem
 
Son düzenleme:
Podolski gibi dünyaca ünlü bir oyuncuyu Japonya'ya satıyorsan kapıyı 10'dan açacaksın. 2.7 milyon nedir? Gelmiş geçmiş en beceriksiz, en vizyonsuz yönetimle uğraşıyoruz ne yazık ki.
 
Takımın en etkili hücum silahları Wesley ve Bruma'nın yokluğunda Poldi'nin bitiriciliğine çok ihtiyaç duyacağız. Son derece kritik maç. Olası bir puan kaybı telafi edilemeyebilir. Şampiyonluk istiyorsak kazanmak zorundayız. Igor hocamız umarım iyi bir başlangıç yapar ve öyle devam eder.
 
İlk yarı Rize kaleye gelemedi, biz de pek gitmedik. İkinci yarı Rize tek kaleye çevirdi çok fazla pozisyona giremese de biz de bitik oyuncularımız ile maça tutunmaya çalıştık. Maçın hakkı beraberlikti, o da oldu.

Son şampiyonluk gibi mıy-mıy oynarayarak şampiyon olmaktansa, ligi gerekli değişimlerin yapılacağı bir sırada bitirmeyi tercih ederim. Artık bu sene bitti, seneye çok iyi planlama yapılmalı, yarın bu planlamaya başlanmalı. Bu yönetim ve futbol aklıyla bunun mümkün olmayacağı bir gerçek. Daha önce yazmıştım; bu sene fragman asıl çöküş, Ünal Aysal'ın kurduğu yıllardır iyi performans veren fakat son dönemde yaşlanan ve temposuzlaşan iskeleti yenilemezsek seneye olacak.

Bu arada perşembe akşam İsrail'de maç yapan Beşiktaş bu hafta pazar oynuyor fakat haftaya perşembe İstanbul'da maç yapacak Beşiktaş için maçı pazartesi 8'e almışlar. Yönetim, TFF'yi şikayet etmeyi bırakıp tek bir şey yapmalı; "biz bu maçı pazar 7'de oynuyoruz. Bizle oynamak isteyen takım pazar 7'de Arena'ya gelir. Maçı yayınlamak isteyen yayıncı kuruluş da pazar 7'de gelip maçı çekebilir. Pazartesi günü Ali Sami Yen kapalı olacaktır." minvalinde bir yazı yayınlayıp, gerisini Galatasaray taraftarına bırakmalı. Artık korkmanın, çekinmenin bir anlamı yok. Lütfen oturduğunuz koltuğun, temsil ettiğiniz kitlenin büyüklüğünün farkına varın.
 
Evet kötü oynuyoruz ama hakemler de bariz şekilde doğruyor bizi.
Bugün de bir golümüz ofsayt gerekçesiyle sayılmadı.
Bu kaçıncı hata oldu sayamadım.
Ama bu yönetim ile daha çok doğranırız.

Seneye bu takımda Sabri,Semih,Cavanda,Selçuk,Jong,Yasin gibi isimleri istemiyorum.
Seeney daha genç ve başarıya daha aç oyuncular gelsinn.
Hatta mümkünse yana ve geriye pas atmayacak oyuncular gelsin.

Tudor'un Linnes ve Ahmet değişikliğini anlamadım.
Semih sol bek! oynadı.

Bruma,Sneijder,Eren,Carole ve Hakn gibi 5 ilk 11 oyuncusunun olmadığı maçta ve 9-10 senedir kazanamadığımız Rize gibi zor bir deplasmanda 1 puan ile ayrılmak hem de teknik direktör değişikliği sonrası çokta kötü değil.
Şampiyonluk zor ama hedef 2.lik olmalı.
 
Basketboldan sonra futbolda da havlu attık bugünlerin geleceği çok ama çok belliydi.Takım baştan sona bu fosilleşmiş,vizyonsuz insanlardan arındırılmadıkça güzel günler göreceğimizi düşünmüyorum taraftara Allah sabır versin ne diyeyim.
 
Ünal Aysal ve Fatih Terim'in kurduğu bir iskelet vardı; Muslera, Ujfa, Melo, Selçuk, Elmander. Sonra bu iskelet Muslera - Chedjou - Melo - Selçuk - Sneijder - Drogba - Burak oldu. O sezondan sonra yapılan transfer yanlışları, Ünal Aysal ile Fatih Terim'in anlaşamaması ve gelen teknik direktörlerin transferde isabet sağlayamaması(Mancini), bazı oyuncuların iyi yönetilememesi(Melo) ve yaşlanan oyuncuların performansının düşmesiyle(Chedjou, Selçuk, Sneijder) bu gün bu hale geldik. Bu takımda Muslera dışında hiçbir yabancı kalmamalı, yerli oyuncuların hemen hepsi zaten çöp.

Bizim kadromuzdaki oyuncuların -Muslera hariç- hepsi çok pahalı ve aldıkları paraya göre yetersiz oyuncular. Ve bu çöplere toplam 65m euro maaş ödüyoruz. Şaka gibi. Bu yaz 2011 yazındaki gibi bir temizlik şart. 2011 yazında da kulübün kasası tam takırdı, kadromuzda Zapata, Culio filan oynuyordu. Fakat o dönemki yönetim hem parayı bulmuştu, hem de doğru futbol aklını getirmişti. Bu yönetim hem ekonomik hem de teknik anlamda bunları sağlayamayaz. O yüzden bir daha YÖNETİM İSTİFA!
 
Maçta bir an oldu Beşiktaş üst üste baya pas yaptı sonra Oğuzhan şut çekti.İşte o pozisyon sezonun özeti takımda ruh olmadığının kanıtı orta bizim gibi tüm takım izledi.Ne zaman gidip orada biri isyan eder gidip sert bir faul yapar işte o zaman başarılı oluruz
 

Üst