2018-2019 Spor Toto Süper Lig

Hamsiler şikecileri 8 sene aradan sonra yenmeyi başardı. 80 dakika adamlar ezdi feneri resmen başka takımlar arasında oynansa şu maç 6-7 olurdu ama fenerin derbi balı mıdır nedir böylesine ezildikleri maçta bile az kalsın berabere kalacaklardı. Ulan şu kötü feneri bir biz yenemedik ya. Adamlar kendi sahasında kayseriden ankaradan 3 yediler biz atamadık şöyle bu kadar kötü fb varken. fb'ye acımayacaksın yoksa şansla balla bir bakmışsın skor 2-2'ye gelmiş.
 
Ligin alt ve ust siralamasini yakindan ilgilendiren Fb - Kasimpasa maci 2-2 berabere sonuclandi. Bu sonucla Fb yerinde sayarken :) hukumetin 2 takimi da ilk iki sirada kendilerine yer buldular.

Gelecek hafta kume dusme potasinda bir derbi maci var - Aksihar - Fb maci, olurda Aksihar maci kazanirsa Ali Kocu sabunsuz ahahahahaha :)
 
Bu kanarya kusu kardesler zikir ceker gibi Ersun Yanal ismini telafuz ediyorlar ama aklima soyle bir durum geldi. Ersun geliyormus ve Fb kume dusuyormus ahahahaha :)

Bu hafta yilin en kritik maci var. Akhisar kazanirsa Fb icin Murphy kanunlari islemeye baslar. Yani bu su demek; ac kapiyi Veysel efendi Fb P.T.T 1. ligine geliyor :)
 
Bjk bizi yenmiş olabilir ama işler onlar açısından iyi gitmeyecek,bu işin sonunda Şenol hoca gider,skandal yenilgiler alacaklar,böyle düşünüyorum ben
 
Yilin Derbi macinda Akhisar dakika 27 de 1-0 one geciyor :) Kume dusme korkusunu yakindan yasayan bu iki takimin maci merakla bekleniyordu. Evet Sayin seyirciler ben sunucunuz Mehmet Derin, onemli gelismeler oldukca guncelleyecegim.

Haydi Fener basarabilirsin :)

ali koc.jpg
 
Son düzenleme:
Dakika 83. 2-0 oldu Aksihar onde.

Ali Koc aciklama yapmis - ya Holdingi batiracaktim ya da Feneri, ben Feneri tercih ettim diye beyanat vermis :)

Son dakika 90+3 Akhisar 3-0 yapti.

Ali Koc'tan ek bir aciklama geldi 3. golun ardindan

Ali Koc; Size soz veriyorum sampiyon olacagiz ama PTT 1. liginde :)
 
Son düzenleme:
Normal durumda olsak sabah akşam dalga geçerdim de hiç dalga geçecek halimiz yok dünkü sonuçtan sonra. Ama yine de fenerin beter olmasını isterim. Kümede kaaal feneerrr :D
 
Benim de çok dalga geçesim yok ama bir şeyler şopladım. :)


ali-koc-vizyon.jpg
 
Göztepe antrenör seçimi konusunda büyük hatalar yapıyor.Süper ligdeysen antrenörlük pozisyonu deneme tahtası olamaz.Tamer Tuna yerine Bayram Bektaş'ı getirmenin manası neydi ? Şimdi Kemal Özdeş geliyormuş bu da günü kurtarmalık bir hamle,elbette o da gönderilir
 
Gidişat değişmeyecek gibi duruyor. Farzı misal 27.hafta böyle olsa tablo, şu dünyada görmediğimiz bi büyük takımın küme düşmesi kalmıştı.
Ben şu VAR sisteminin kalkmasını istiyorum. Dün maç özetlerini izledim takımların, adım başı VAR’a gidilip pozisyon izleniyor. Futbol teknolojisiz daha zevkli diyen otoritelere şimdi çok büyük hak veriyorum. Adam almış topu vurmuş gol atmış binlerce kişi seviniyor, hop ordan bi cümle “VAR’a bakılacak şimdi” .. Olmuyor böyle, hele Türkiye gibi fiyasko skandallar ülkesinde, sistemin işlemediği sistemsizlik yerinde bu teknoloji olmuyor, becerilemiyor ve futbol zevkini baltalıyor.
 
VAR bu zamana kadar fiyaskoyla sonuçlandı. Gerek Dünya Kupası'nda gerekse Süper Lig'de birçok hatalı karara imza attı. VAR olmadan daha az oluyordu hakem hataları. Şimdi hakemler VAR gerektiren pozisyonları izlemiyor, VAR gerektirmeyen kararları izliyor. Gol olunca hiç kimse sevinemiyor gol attık diye çünkü iptal olma riski var. Oyun sürekli duruyor. Bence de bu sistem kaldırılmalı. Daha hızlı ve daha adil bir şekilde geliştirilirse kalabilir ama onun haricinde mevcut sistem hiçbir yarar vermediği gibi zarar veriyor.
 
Zaten asla uydurulmayacak, Türkiye burası. Temeller baştan yanlış, üste kat çıkamazsın. Zaten futbolu yöneten kişiye, kişilere bakınca ciddiye almıyor insan, rezalet isimler. Bari oyunu ikide bir durdurmayın ben razıyım hakem hatalarına. Hakemler de her şeyi VAR’a bıraktı zaten. Gözü önünde faul olsa çalmıyor VAR’a bakıyor hemen. Ki baktığını bile yanlış veriyor, işler iyice saçma bir hal alıyor. Zaten basketbolda saçma sınırlamalarla iyice soğuttular Türkiye ligini takip etmeyi bıraktım, futbolda da zevk falan kalmadı.. Fenerbahçe’nin hali neyse Türk futbolunun hali de odur bugün.
 
Bugün Sakarya Spor tribünlerini gördükten sonra Başakşehir ve Kasımpaşanın ne işi var bu ligde diyorum kendime.
 
Yani ne yazılsa ertesi hafta daha beteri yaşanıyor 😄 Ama en çok bu hafta güldüm ciddi anlamda. Ersun diye ağladılar adam 2-0 dan Kadıköy’de maç verdi. Hem de Erzurum gibi bir takıma. Maçı izlerken bu Erzurum ölse puan alamaz çok çirkin oynuyorlar diye kapattım. Cidden başarı 2-2 ye getirtmek kendi evinde. Böylelikle lig tarihinde bir ilk oluyor sanırım devre arasında küme hattında giren ilk büyük takım.
 

Üst