Barcelona'nın bu durumu gerçekten sıktı artık.Bütçeleride fena değil,kadro kalitesi üst düzey sorun nerede ? Sarunas'ı takımın başına getiremediler,sorun koç tercihlerinde biraz da kadro mühendisliği sorunu var bence.
Fb'nin maçlarından keyif alıyorum,nazar değmesin,bu dünyada güzel olan bir şey varsa devam etsin,gönül isterdi ki onların yerinde Galatasaray olsun ama gönlün istediği ne oluyor ki bu olsun ..
Maccabi efsaneside bitti artık,ne yapsalar olmuyor
 Fundemantalıyla döver demiştim hangi fundamental demişti, izliyor mu acaba ayak hareketlerini resital sunuyor adam. Benim gibi pivotların alçak post oyununa hayran kişilere nostalji yaşatıyor.
  Fundemantalıyla döver demiştim hangi fundamental demişti, izliyor mu acaba ayak hareketlerini resital sunuyor adam. Benim gibi pivotların alçak post oyununa hayran kişilere nostalji yaşatıyor.İkisinden biri anlamında yazmadım,keşke şu an o başarıları elde eden biz olsaydık diyorum,FB'nin bu başarılı durumu devam etsin ama Galatasaray'da o seviyeye gelsin.Neden illa biri diğerinin yerine oluyor, ikisi birden olsun.
 Son saniyelerde kazandıkları kaçıncı maç olduğunu bilmiyorum ama maç sonları feneri seviyor. Son hücumda De Colo’nun kenarda kalmasına tepki olarak umursamazca sallayarak hücum etmesi de Spanoulis vakasına dönebilir.
 Son saniyelerde kazandıkları kaçıncı maç olduğunu bilmiyorum ama maç sonları feneri seviyor. Son hücumda De Colo’nun kenarda kalmasına tepki olarak umursamazca sallayarak hücum etmesi de Spanoulis vakasına dönebilir.