Mustafa Cengiz

Galatasaray tarihinin açık ara en kötü başkanı. Ancak ve ancak iş bilmez ekibi ile birlikte ibra edilmemeleri içimi soğutabilir. Yan branşlarımızı düşürdüğü hal ve reva gördükleri muamele, maçlarımıza bir tek yönetici bile gitmemesi, gittiklerinde de "hatıra fotoğrafı" çektirmeleri, son voleybol maçımızda salonda yönetici bulunmaması, hakemlerin kızlarımızı ağlayacak hale düşürmesi... Verdikleri plaketler, afiyetle yuttukları sözler, algı operasyonları ve daha bir çoğu.

Tek amaçları kendi reklamlarını yapıp kişisel ikballerini düşünmek.
 
Elindeki milli stoperi her platformda sana düşmanlık besleyen ezeli rakibine bedavaya vermek tam bu mal yönetime yakışan bir icraat. Tebrik ediyoruz.
 
Ben biraz farklı açıdan bakıcam. Bu forvet stoper transferleri zamanında yapılsa biz üst tura çıksak şampiyonlar liginde, belki Rodrigues, Ozan gibi oyuncuları çok daha iyi fiyatlara satabilirdik. Üst tura çıkma primlerini falan hiç saymıyorum bile.
 
Emre Akbaba yillik 1.7 aliyor...bence gayet makul

4 milyon euro bonservis ten bahsediyor sanırım.
Haklı da.
Ona verdiğimiz ücret yüzünden forvet de alamadık.
Birde üstüne sakatlandı nerdeyse hiç katkı vermedi.
Umarım iyileştikten sonra gerekli katkıyı verir ve 22 şampiyonlukta payı olur...

Bu arada Luyindama'ya yarım sezon için 600b€ maaş verilecekmiş. Bu 1 yıl için 1.2m€ maaş demek. Marcao'da 800b€ yıllık maaş alıyordu. İki stopere toplam 2m€ vericez. Yönetim gerçekten çok iyi iş yapmış. Eskiden bu paraları tek bir oyuncuya veriyorduk.
 
Ben yönetim konusunda nötrüm. Bence iyi işler yapılmadı. Çünkü Alan, Pato, Tetteh gibi hocanın bizzat istediği oyuncular alınamadı. Yerine gelen isimler de fena değil özellikle ücret konusunda iyi iş yaptık lakin transferlerin son güne bırakılması büyük bir kumardı tuttu. Allah korusun geçen hafta Göztepe'ye yenilseydik bu transferlerin hiçbir anlamı kalmayacaktı.

Yönetime 5/10 veriyorum bu dönemde.
 
Abi en kek gruptan zar zor 3.olarak UEFA’ya gittik, ligde de 6 puan gerideyiz, bahsi bile açılmasın şu konuların lütfen. “Olması gerekeni”, çok çok çok geç yaptılar.
 

Üst