2018-2019 Galatasaray Futbol Takımı

Son gündüz maçımız Erzurum saat 16.00 ve o maçta kritik puan kaybı. Şimdi yine aynı senaryo. Ne ultrAslan ne yönetimden bi açıklama , itiraz göremedim. Demek ki benim cahilliğim, bilmediğim bir şey var.
 
Pozisyonu izlemedim ama 2. penaltinin penalti olmadigini herkes soyluyor onu gectim +12 verdi hakem ins buradan konusturmayiz kimseyi. Bilgi sahibi bir arkadasimiz aydinlatirsa memnun olurum.
 
Ohhh hepsi müstehak zamanında o kadar puanımız gitti en basiti kadıköyde galibiyetten olduk o zaman susanlar şimdi sesini çıkarmasın zamanında çok dedik kimse umursamadı hakemlerde hata yapar dediler köşelerine çekildiler böyle bombok hakemleri el üstünde tutarsanız her şey olur
 
Onu bunu bilmem bu Diagne denen kabile reisini aldigimiz fiyata satip kurtulabilirsek cok buyuk basaridir. 13.5m Euro nedir yahu ayip ayip!
 
İkinci penaltı kararı yanlış bence de. Gördüğüm kadarıyla temas yok.
Ama Sinan'ın yaptığını yadırgadım, bu kadar kritik bir anda gereksiz triplere girdi. Neyseki Diagne attı golü.
Savunmada çok çabuk geçiliyoruz, hücumda da adam eksiltemiyoruz.
Neyse haftaya Başakşehir'i bir şekilde Arena'dan çıkarmayız
 
Pozisyonu simdi izleyebildim VAR'a ragmen vermesi ilginc olmus penaltiyi. Sasirmadim diyen varsa yalan soyler.

Bu arada Emre Akbabanin ayagi kirilmis :( Umarim kisa surede futbola doner.
 
İkinci penaltıda net bi temas olmasa da bi dokunma-sürtme gibi bir durum söz konusu. Tabi ki kamera açıları çok farklı şeyler de ifade edebiliyor. Müdahalenin sertliği penaltı gerektirir mi gerektirmez mi bilemedim. Ben çok ortadayım bilemedim. Penaltı olabilir de, olmayabilir de.
Zaten maç başladı gol attık Okan şikeci dediler, Rize attı 1-1 oldu helal Okan dediler. 2-1 oldu sevinç çığlıkları. 2-2 de Rize yine şikeci oldu, 2-3 de Türkiye’nin en büyük tiyatrosu oynandı dediler. Ağlata ağlata izleteceğiz LEFTER sezonunda şampiyonluğu, öğrenecekler.
 
Deplasmanlara hala güvenemiyorum ama Başakşehir'e içeride sürpriz yaptırmayız. Şampiyonluk geliyor gibi. Diagne'nin gol atması (normal yoldan) da çok iyi oldu.
 
Terim ve takımın oyununu yine beğenmedim!

İzliyoruz, inceliyoruz ancak sahada maalesef iyi bir oyun yok diye düşünüyorum. Sürecin sonuna geldik ancak bunun evvelinde de tatmin edici bir takım oyunu göremedim. Lig bittikten sonra gidenler ve gelenler olacak ancak ben teknik adamın da değişmesinden yanayım. Rize'nin oyunu dahi bizden daha iyiydi; ara pasları, adam eksiltmeler, hızlı geçişler... Şu basit takım bile seyr zevki yüksek bir oyun takdim ediyor.

Hakem üzerinden FB ve Rize kanadı çok tepki gösterdi. O Rize'nin başkanı denilen bedevinin tehditkâr ve gariz dilinin hukuk karşılığı kat'iyen olmalı; gerek federasyon gerek kulübün hukuk nezdinde şikayetçi olmalıdır katta hakemin de!

Birinci penaltı pozisyonunda 2 tane penaltı var: Vedat denilen adam, 2 topçumuzu kollarıyla kavramış ancak hakem diğer pozisyona verdi.

Kımızı kart kesinlikle doğru; bazıları kasıt yok, Emre'nin ayağını oraya sokmasından ötürü bu oldu diyor da, Emre'nin en tabiî müdahalesi bu olmalı çünkü topun kaleye gitmesini engelleyecekti ancak rakip top yerine, oyuncumuzun ayağına vurdu.
Şu pozisyona itiraz dahi, ağlamalardaki samimiyetsizliği ortaya koyar, kırmızı kart tepkisi dahi iğrençti.
Faul ya da kart pozisyonunda neden kasıt aransın; eylemin neticesinde kırılan bir ayak var.

İkinci penaltı pozisyonunda temas olduğu açık değil ancak Rize'li savunmacının mimikleri ve ah dercesine sima tepkisi, bir müdahalenin olduğunu belgeliyor ancak o temasa penaltı verilmez zaten Onyekuru bir süre sonra tepki verip, kendini yere atıyor.

Diagne'nin 3.maçında kazık olduğunu belirtmiştim ancak yine bazıları, besmele âyetiyle hele dün geldi demişti. Adam gol atıyor, 30 gol atmış, büyük küçük takım demeden de attı hatta 10 gol de bizde attı ancak karakteri hastalıklı ve arızalı!

Takım arkadaşına vurmak ne demek! Koçu sen kullanmayacaksın diyor, adam topu vermiyor, bir de topu isteyen adama vuruyor. Topu golden sonra santraya götürürken de, parmağıyla kulübeye hareket çekiyor.
Bencil, kişiliksiz ve sadece istatistiğini düşünen bir adam, inşeAllah gönderilir.
 

Üst