Mbaye Diagne

Sadece bizi değil, Juventus ve kendi kulübünü de paylaşmış. Bir şeyler anlatmaya çalışmış ama anlamadım. Kariyer basamaklarını betimlemek istemiş galiba.
 
Ruyamda Diagneyi gordum, Barca ile macimiz var ve bu arkadas 2 kirmizi kart gormesine ragmen oyundan atilmiyor ama ne zaman top kendisine gelse isliklaniyor.

Neye delalet bilemedim ama saat 06:50 ve suan uykumun kacmasina sebep oldu. Yine cok sukur bir mac esnasinda gorundu, ya cok daha farkli sekilde gelseydi de yataktan ziplamama sebep olsaydi. Allah esirgemis :)
 
Daha önce de söyledim. Selezynov veya Jahovic'i çok daha ucuza alarak işi bitirebilecekken CV'si zayıf ve yetenekleri kısıtlı olan bu adamı alarak çok güzel bir kazık yedik. Kaldı ki adam oynamadığında da ayrı dert, iyi oynasa bile davranışlarıyla saatli bomba gibi.
 
İşte tam olarak bu yüzden takdir ettim Kasımpaşa’yı. Bizde de attığı gollerin yarısı penaltıydı, bi yarısı kadar da penaltı kaçırdı. Hakkaten ne acayip adam almışız ya...
 
Saha içi, saha dışı her anlamda hayal kırıklığı. Hani futbol dışı başka bir iş yapsa yaşaması mucize türden.
Dosta korku, düşmana güven veren adam...
 
Bence kendini bulmadı, bildiğimiz Diagne. Ama taraftar hep olumsuz baktı bu oyuncuya, verilen bonservis de etken tabii ki bunda.

Bildiğim kadarıyla satın alma opsiyonu düşük bir rakam, gelen bonservis tatmin edici olacağını sanmıyorum.
 
Luyindama'da da aynı yolu izlemeliyiz. diagne'yi 3-4 milyona satsak okey durumdayken bir anda değeri katlandı. hem de küme düşen takımda.
 

Üst