KBSL 4.Hafta | Galatasaray 69-66 Birevim Elazığ İl Özel İdare

09.11.2019 Cumartesi
15:15
Ahmet Cömert Spor Salonu

Sakatlıklarla mücadele eden takımımız, Elazığ'ı konuk ediyor. Elazığ da bizim gibi ligde 3 galibiyet ile yoluna devam ediyor. Ligin güçlü takımlarından diyebiliriz. Kia Vaughn, Riquna Williams ve Kübra Erat ilk bakışta dikkat çeken oyuncular. Sarayın Sultanları ise ligde en son Çukurova'yı yenmiş, Eurocup'ta da deplasmanda Lulea'yı mağlup etmişti. Sakatlıklarla ve dar rotasyonla mücadele eden takımımız ne olursa olsun elinden gelenin fazlasını yapıyor. Daçka maçından hemen önce bu takımın maçına gitmemek için bir sebep yok. Takımımız yorgun ve bu maçtan sonraki milli arayı dört gözle bekliyorlardır ama alacağımız bir galibiyet bizi hem sıralama anlamında hem mental anlamda yukarıya taşır. Takımımızın bu maçta sonuna kadar mücadelesini bırakmayacağına güveniyoruz ve takımımıza başarılar diliyoruz.

 
Elazığ iyi takım. Riquna ve Kia üst düzey oyuncular. Takım yorgun, sakatlıklar belimizi büktü Işıl bu maçta da oynamazsa işimiz zor.
 
Meltemle başlayarak 5. dakikada kaybettik maçı. Üstelik Meltemle Riqunayı tutmaya çalışarak.
 
Tilbe ve Işıl kötü savunma yapıyor skora da katkı vermiyor. İkisnden katkı alamazsak kazanmamız imkansız. Çok yüzdeli soktular böyle gitmez.
Macaulay'ın atılması iyi mi kötü mü kararsız kaldım.
 
Mücadele var ama akıl katamıyoruz oyuna, oyuncularımız çok ürkek, Işıl ve Hartley'in eline bakıyoruz.
 

Üst