2019-2020 Galatasaray Futbol Takımı

Alın Semih Kaya’yı alın, Arda gelsin, Sabri’yi de geri çağırın, Selçuk’la da sözleşme uzatın. Kulüp çiftlik olursa, at koşturan da çok olur. Hiçbir zaman profesyonelce yönetilemeyeceğiz, ona üzülüyorum.
 
Onyerkuru olayinin durumu ; Monaca Onyekuruya 12 ay uzerinden maas veriyormus,Galatasaray ise bu maas yükünü 31 hazirana kadar üstlenmis.

Monacoda madem parasini ben vericeksem sizde neden oynasinki demis,Verin 1 aylik oyuncunun bizden alacagi parayi devam etsin sizinle.

Bizim su kurnazi yönetimimiz vermedigi icin adamlarda hakki olani kullanmis geri cagirmis.

Yönetim buyuzden bu kadar sessiz,Imparatorun Onyekuru ile son fotografa bakarsak hersey okadar belliki.

Monacoya tamam biz vericez dersin ,Onyekuruyu cagrir senin alcagin buymus biz 100veremeyiz gel 40 50 verelim desen bu cocuk asla itiraz etmez.

Bunu yaptik diceklerdir cikicaklar,Yaptiklari zaman monaco oyuncusuna dön mektubunu yolladikdan sonra yazik.Bu kadar vasifsiz yönetim Galatasaraya yakismiyor bazen lisecilere hak vermiyor degilim
 
Bizim beceriksiz yönetim yine sağı solu mahkemeye vericez diye twitler attırıyor trolleri vasıtasıyla. Mahkemeye vereceklerine filan inanmıyorum bence gaz almaya çalışıyorlar. Ayrıca mahkemeye versen ne olur ki ? Adamlar lig devam ederken senin oyuncunu almışlar, bir nevi altındaki donu çekip almış adamlar :) sabaha kadar mahkemeye versen ne olur ? Önemli olan bu durumlara düşmemek.

hep söylüyoruz yönetim zaafiyeti var diye yönetemiyorlar. Öyleyse defolup gitmeleri lazım. Malum çevrelerin adamı Yusuf Günay’a Galatasaray’ı yönettiriyorlar. Galatasaray’ı Mustafa Cengiz’in ya da yönetimin yönettiğine filan inanmıyorum.
 
Arsenal de Fransa kupası varken Saliba’yı geri çağırdı. FIFA bence bu durumda sınıfta kaldı devam eden liglerdeki sözleşmeler konusunda ama ortada net bi şey var. Eğer iki kulüp anlaşırsa devam eder diye. Öyle kafadan istediğine tazminat davası açamazsın :)
 
Açamazlar zaten, açsalar da bir şey çıkmaz. Akılları sıra taraftara oynayıp gaz almaya çalışıyorlar.

taraftara layık görülen Galatasaray bu işte, kusura bakmasınlar ama taraftarların da çoğu cahil sorgulamıyorlar. Böyle olduğu sürece bu düzen devam edecektir
 
Turkiye'de ciddi yonetici problemi var. Spor,siyaset,kurumlar,iş yerleri.. Cidden afganistan,orta doğu,hindistan zihniyeti. Olan yeni kuşağa nesile olacak.Kaçış yok.Batmaya mahkum bir ulke,klupler ve hırsızlarla dolu çevre.
 
Belhanda kalırsa seneye boşu boşuna Avrupa'ya gitmeyelim. Arda Turan bu takım için olmazsa olmaz..Belhanda gibi gamsız,terbiyesizleri göreceğime..Hata ve sevapları ile lider,hırslı kimliği ile Arda Turan'ı bir ömür görmeye takımda hazırım. Ama Belhanda'ya tam kızamıyorum. İşini iyi yapmayanı şirketlerde uyarırlar,istifa et derler.Galatasaray klubunde bu denmiyorsa gelin gizli kapı arkalarına! Taylan'ı 10 Belhanda'ya tercih ederim...
 
Maalesef Henry Onyekuru Galatasaray’dan ayrıldı. Kritik Trabzonspor ve kalan maçlarımızda sahada olamayacak.

(@OğuzAltay)


İyi de Seri de gider o zaman.
Babel, Diagne, Ali Yavuz geri dönsün mesela.
Çok değişik bir durum.
Onca eksiğe birde Lemina ve Onyekuru eklendi.
Bundan sonra işimiz çok daha zor.

Okan
Mariano Emin Donk Sari
Taylan Seri Ömer
Feg Emre Belhanda

Beklediğim kadro çıkmış Emin-Marcao dışında.
Özellikle ilk dakikalara dikkat etmek lazım.
Trabzon ilk 15 dakika da çok fazla gol bulan bir takım.
Lig 2.liği için de kritik bir maç.
İnşAllah Kazanıp en azından ŞL ön elemesi oynamak lazım...
 
Yan bağ sakatlığından çıkmış 3 aydır top oynamayan adamı sahaya atmak ne kadar mantıklı. Marcao ayrıca elimizde ki para edecek tek oyuncu ağır bir sakatlık geçirse ne olacak. Emin Bayram da Merih gibi kaçsın kurtarsın kendini şu durumda bile oynamayacaksa.
 
Marcao'nun oynaması mantıklı. Emin oynayacaksa Donk'un yerine oynanmaliydi. O da şu an çok doğru olmaz.

Marcao hem defanstan çıkış hem de sol bek kademesi için olmazsa olmaz. Bunu olmadığı 3 maçta da yaşadık.
 
Saracchi'nin kiralık sözleşmesini bu yaz bitirmek lazım.
Savunmada çok etkisiz ve çok kolay sarı kart görüyor.
Eksik kalmamak lazım.
Bu yüzden ikinci yarıda Linnes değişikliği lazım.
Seri MaşAllah çok karakterli oynuyor.

Allah kahretsin eksik kaldık.
Yapılacak hareket mi bu Feg?
İlk 2 sene şampiyonlukta katkı yapan sen bu sene yatarak para kazandın.
Ligde eksik kalarak oynamayı beceremeyen tek takımız.
Geçmiş olsun....
 

Üst