Fatih Terim'i tabiki eleştireceğiz. Ama gitsin dememeliyiz. Fatih Hocanın gitmesi bizi daha geriye götürür bunu hepimiz biliyoruz.
Trabzonu saymıyorum onlar kaç sene sattı buraya gelmek için. En basit örneği başakşehir. Toplasan 3-5 milyon bonservis vermiştir. Hadi 30 değil 40 olsun. 6 ayda 13 milyon eurosu çöpe gitti Galatasaray’ın. 7 milyona ndiaye aldık diye edilmedik küfür kalmadı twitter’da.
Fatih Terim'i tabiki eleştireceğiz. Ama gitsin dememeliyiz. Fatih Hocanın gitmesi bizi daha geriye götürür bunu hepimiz biliyoruz.
Pandemiden önce taş gibi top oynuyormuşuz.
Hadi ya, biz niye göremedik acaba? Arka arkaya maç kazanınca taş gibi top mu oynamış olduk?
Pandemiden önce taş gibi top oynuyormuşuz.
Hadi ya, biz niye göremedik acaba? Arka arkaya maç kazanınca taş gibi top mu oynamış olduk?
Sezon başı ne oynadın? Şampiyonlar liginde neredeydin? Afedersiniz, eşşek değilsen şu kadroyla Türkiye liginde de 3-5 maç kazan yani, zahmet olacak ama.
Anlamayanlar, anlamak istemeyenler için tekrar yazacağım, “sporda dün yoktur!”
Ucuz romantizme gerek de yoktur.
Kimsenin de sonsuz kredisi yoktur.
2002’de Lucescu gibi dehayı Terim romantizminden yedik zaten, şimdi bi Shakhtar’ın geldiği yere bak, bi bize bak.
Teknik ekibin öngörmesi lazımdı. Bana kalırsa Terimin heykelini bile dikmeleri lazım Arenanın oraya. Ama kabul edelim ki Fatih Terim eskisi gibi değil belki tüm konsantrasyonun saha dışı olaylardan dolayı sahaya yansıtamıyor ya da yaşlanmasının etkisi var. Bizim takımımızın 3 senedir bir kimliği yok ve iyi oynamadan rakiplerimizin daha doğrusu başakşehirin tecrübesizliğinin şampiyon oluşumuzda önemli bir etkendi. Hakem hatası ise istediğin takıma git 50 tane aleyhine karar bulur türkiyede yılda 250 tane kötü maç yönetiliyor. Ffp ise bir engel değil zaten ülkenin bu şartlarında kulüplerin bu böyle hareket etmesi lazım hatta FFP bittikten sonra da aynı şekilde devam edilmesi gerekiyor.Yukarıda yapılan transferlerden hangisi kötü transfer?
Diagne gol kralı olarak geldi. Bizi geçen sene şampiyon yapacak golü de attı. Evet malesef çok para verdik ama bu Hocanın suçu mu?
Falcao çok pahalı bir transfer ama ŞL gibi bir arenada böyle forvetlere ihtiyaç vardı. İlk geldiğinde çoğu kişi burda göklere çıkardı. Sakatlık yaşayacağını kim öngörebilir?
Nzonzi ilk geldiğinde herkes şaşırmadı mı nasıl alabildik hemde uygun fiyata diye? Malesef takımı yavaşlatan isimlerin başında olacağını kim bilebilirdi?
Andone ve Lemina da çok iyi 2 transfer idi. Ama malesef sakatlıklar peşlerini bırakmadı. Fatih hoca böyle olmasını ister miydi?
Babel yüklü miktarda geldi ama herkes ilk geldiğinde ŞL için bu tip kanat oyuncularına ihtiyacımız var demişti. Nagatomo ile uyum sağlayamayacağını kötü transfer olduğunu kim söylemişti, ben hatırlamıyorum.
Kabul edelim malesef bu sene sakatlıklar, hakem hataları ve şanssızlıklar peşimizi bırakmadı. Malesef hep en önemli oyuncularımız bu sıkıntıyı yaşadı.
FFP varken kimi alabilirdik ki bonservis verip? Malesef FFP bitene kadar böyle devam edeceğiz. 1 sene daha sabretmeliyiz.
Fatih Hoca'ya yüklenmek haksızlık olur düşüncesindeyim.
Pandemi sadece bizi vurmadıysa kötü dönmek de gayet eleştirilebilir bir durum. çünkü avrupa’da dahi çoğu takım ne oynuyorsa o şekilde devam ediyor gördüğüm kadarıyla Sheffield hariç. Biz hiçbir zaman sezona iyi giremiyoruz sorun orda. Aralardan bu kadar kötü dönen başka takım görmedim ben