BSL 19. Hafta | Galatasaray 71-68 Lokman Hekim Fethiye

Ne yazık ki ölüm-kalım maçı haline gelmiş karşılaşmalardan biri bizim için. İlk maçı 91-82 kaybetmiştik, rakibin ligdeki 4 galibiyetinden biri bu maçtaydı. Bir reaksiyon vermekten öte hem kazanmak hem de ikili averajı çevirmek zorundayız sezon sonu korkulu rüya görmemek adına...

Saat 17:30, yayın TivibuSpor 2
 
Kazanmaktan başka çaremiz yok.
Sanırım Hamilton'un olacağı Macon'un olmayacağı bir maç olacak.
Hamilton, Hunter, Motum, Amile, Jonathan 5'lisi olacaktır yabancı tercihlerimiz.
 
Daryl Macon ilk geldiğinde katkı veriyordu ama sonra düzensizlik içinde kendi istatistiklerine oynayan bir skorere dönüştü. Zaten savunması da felaket. Belki belli bir düzen içinde iyi bir oyuncu olabilir, Çok yetenekli aslında ama bizim düzensizliğimiz için de kendisi de bencil bir oyuncu olduğu için olmadı. Hamilton'un dönüşü bizim için daha iyi oldu gibi bu maç özelinde. Daha organize oynuyoruz, Ama çift guard oynamamıza rağmen saçma top kayıpları yaptık. Özellikle iki takıma da çok fazla steps çalındı. Çalınan faullerde biraz garipti. Özellikle Barışa çalınan 2 faul. Hakemler maçı iyi yönetemiyorlar. Yine de daha önceki maçlarda ilk yarılarda hep geride olurduk. Bu sefer çift haneyle öndeyiz. Tabiki karşımızdaki takım ligin dibinde ama olsun. Yine de daha kat etmemiz gereken çok yol var. En azından Fethiye ve Ormansporu geçip ligde kalmalıyız.
 
2 takımda üst üste o kadar çok benzer top kaybı yaptı ki maçın seyir zevki diye bir şey kalmadı.Fethiye sadece 5 kişilik bir takım,dolayısıyla kazandıkları her maç sürpriz olur.Belki evlerinde Ormanspor'u yenerler,o da bizim işimize gelir.İlk yarı 14-15 sayı farkla bitirebilirdik,Williams ile biraz ikram yapmış olduk.
 
Macon'ın olmadığı bir maç ne kadar umut veriyor. Son yıllarda yaptığımız en kötü transferdi ama erken kurtulamadık. Zararın neresinden dönersek kardır.
 
Çok rezil oynamaya başladık.
Yiğit gerçekten kötü gününde yine. Ekrem hocanın gelişi ona yaramadı.
Bu maçı kesin almamız lazım. Diğer maçları almamız daha zor.
 

Üst