ELW Çeyrek Final | Galatasaray - Fenerbahçe

Bu takımın tek fark yaratan oyuncusu Alina.Alina'sız bu takım ne oynayacağını bilmeyen takıma dönüşüyor.Alina harici kimse büyütülecek noktada değil.
 
Kadro kalitesi olarak bizden çok yukarıdalar ama bazı oyunculardan istenilen verimi hiç alamadık. Üstüne ilk yarı ve özellikle üçüncü çeyrekteki çift uzun artı Anete'yi üç numarada kullanmak resmen intihar oldu. Bu kadar çok forvetler üzerinden oynarken Fenerbahçe bizde buna karşılık olarak Meltem'in süresini daha çok arttırıp Sude'den de faydalanmalıydık. Size olarak eşleşeceğiz diye topu yere vuramayan, alanı paylaşamayan oyuncuları oynatmak çok kötü bir tercih oldu.
 
17 farkla kaybetmemizin en acı tarafı,maçın rövanşı olacak olması.Yakın skorla kaybetsen en azından ufak bir heyecan olur ve ekran karşısına geçip izlersin.Rövanşı bir tek Öznur Kablo taraftarı takip eder diye düşünüyorum.

Bu arada Öznur Kablo taraftarı olsam Mcbride'a hem sorumsuz,gevşek oyunundan ötürü hemde Pelin'e olan saygısızca davranışından ötürü kızardım.
 
Bu kadar top kaybı yaptığımız maçı anımsamıyorum. Qui berbat bir maç çıkardı. Hoca da ısrarla oyunda tuttu. TV başında kafamda saç kalmadı.
 
Pelin ve Asena'yı toplasan Işıl'ın bir bacağı etmez. Kuanitra top tutamıyor, Whitcomb maç koptuktan sonra sokmaya başladı. Meltem 2 dakika oyunda kaldı ve fena değildi ama bir daha hiç denemedik.
 
Bu arada Öznur Kablo taraftarı olsam Mcbride'a hem sorumsuz,gevşek oyunundan ötürü hemde Pelin'e olan saygısızca davranışından ötürü kızardım.

Kendilerine yakışanı yapıp övüyorlar o terbiyesizce hareketi. 20'ye yatırmışsın, karşındaki oyuncu ezilmiş zaten, pozisyonda yaptığı ekstra bir şey de yok. Gevşek gevşek arkadan topa vurmalar falan. Altyapısında yetişeninden tut bir senelik parasına gelip oynayanına kadar hepsi böyle.

Ondan sonra niye bizim burnumuz b*ktan çıkmıyor diyorlar ama geçmiş olsun. Böyle gittikçe ilelebet burunları b*ktan çıkmaz zaten...

S*çtı batırdı maç boyu şimdi o terbiyesizliği yaptı diye övgüyü topluyor. Fenerbahçe camiası hak ediyor böyle topçuları...

Onun dışında maça dair yazacak konuşacak çok şey var da halim yok. Gerek oyuncular gerek hoca açısından çok eleştirilecek nokta var ama gerçekten konuşasım yazasım yok... Takımın staffın işi zor. Ben bile dışardan bir izleyen olarak yorgun ve bıkkınım dünden sonra. Onlar bir şekilde çıkıp bir maç daha yapmak zorunda. Normal şartlarda 15 sayı farkla bu Fener'i mağlup etsen aşırı büyük iş olur, yarın bunu başarsak yine de turu geçmeye yetmeyecek.

Yine de bazı şeyleri ileriyi düşünerek denemek için fırsat olabilir. Sıralamaların netleştiği ve eşleşmelerde Çankaya'dan da kaçtığımızı düşünürsek ligde final yolu açık gözüküyor. Orada ligimizin kuralları geçerli olacak ve kadrosunda kısıtlamalar yapmak zorunda kalan Fenerbahçe olacak. Orası için dersler çıkaracak bir maç olarak görüp ona göre hazırlanmak gerekiyor...
 
Son düzenleme:
Tamam işte ses etmeyin uyanmasınlar. Yıllar yılı tek vizyonları GS düşmanlığı olduğundan yok olup gittiler futbolda. Aslında basketbolda da bizim tarafımızdan sağlam şamarlar yiyip psikolojileri bozuldu ama GS’de şu an bir Başkan olmadığından en fazla bu kadar yapabiliyoruz...
 
Takımın bu seviyede ne bir taktik organizasyonu var ki kızlara bağırıyor çok ilginç, hangi takımı savunmamızla boğmuşuz geçen sene Hartley kapatmış açıkları.
 

Üst