Erken öten horoz misali.Hücumda sıkışmamız normal ama savunmada bu kadar kolay yenilmemiz kabul edilemez. Galatasaray'da uzun süre maçına-şartlarına-tarzına göre farklı top oynatabilecek bir taktisyen göremeyeceğiz heralde. Yenilmenin ayıbı yok ama antrenman maçı kıvamı kabul edilemez.
İkinci yarıyı izlemedim ama ilk yarıda da Fener'in koçu anlamsız rotasyon sevdasına girene kadar sahada hiçbir doğruyu yapamaz haldeydik. Kazanmamızın nedeni büyük ihtimal rakip koçtan başlayan o gevşekliktir ama yine de kızların hakkını yemeyeyim. İlk 15 dakika oynanan oyundan bugün kazansak da memnun değilim ama en azından kızların bitmiş seride bunu değerlendirebilecek bir dirayeti göstermeleri güzel. Ligde yabancılar eşitlenince belki daha yakın rakip oluruz ama oyun olarak çok daha iyisini ve akıllısını yapmak durumundayız.Erken öten horoz misali.
Maç bittikten sonra takım saha ortasında toplandığında koç "we will f*ck them on the finals"(onları finallerde s*keceğiz) dedi. Saha içindeki kameranlardan biri de o anda arkadan gelip yetişince reji fiba youtube yayına bunu verdi o an. Bu koçun bir beyanatı gibi algılandı, Meriç Tunca isimli zat ki yaşı yetenler hatırlar nasıl biri olduğunu, apar topar telefondan kaybedip paylaşmış hemen. Videonun yüksek çözünürlük halinin nerede olduğunu bilmeyecek kadar basketbola uzak kesimler yangın yapmaya çalışıyor. Bunun şimdilik son ayağı bu oldu, resmi hesap paylaşımı yapan....En az 3-4 kere girip baktım ama PC'den girdiğim için belki kavrayamamış da olabilirim, size de sormak istiyorum arkadaşlar: resmi basketbol hesabı mı bunu paylaşan? Fenerbahçe kadın basketbol resmi hesabı mı? Yanlış mı gördüm yoksa ? Eğer öyleyse bunlar cidden ar, namus, şeref yoksunu, haysiyet ve onurlarını kaybetmiş insan müsvetteleri haline gelmişler iyice. Kim kimi ezmiş, kim ağlamış, neyin gereği yapılmış anlamadım? Paraları var ve sadece işlerine baksalar belki büyük başarılar kazanacaklar ama kafayı Galatasaray ile bozmuşlar. Ben hiç bir Galatasaray'lının ''feneri 2 yıldır Kadıköy'de yeniyoruz'' dediğini duymadım, en fazla 2 gün konuşuldu unutuldu. Bu bi rekabet ya da hırs değil, cidden taraftarından yönetimine hepsinin profesyonel bir psikolojik yardım almaları lazım. Bu gibi insanlar topluma da zarar veriyor, örneklerini görüyoruz etrafımızda, haberlerde...