• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2021-2022 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:01
Müge Erdem, Altyapı İdari Koordinatörlüğü'ne getirilmiş.

Muge erdeminde durusu yokmus.

Istifa etmek gerek normalde

Betnijah Laney ve Bria Hartley transferlerinden haber var mı? Eğer bu transferler olursa müthiş olur. Yoksa bu haliyle takım Avrupa'da yetersiz kalır.

*

Efe Güven: "Bu transfer döneminde Işıl Alben'in Botaş ile mevcut sözleşmesi devam ediyordu. Tilbe'nin sözleşmesi bitmişti ancak Botaş'ta kalmak istiyordu ve anlaşmıştı. İlerleyen dönemlerde tabii ki onlarla çalışabilmeyi çok isterim."

Hartley in durumu hakkında bilgi vermiş mi?

Hartley in durumu hakkında bilgi vermiş mi?
Efe Güven: "Bria Hartley ile ilgileniyoruz ve görüşüyoruz. Ben haftada en az 1-2 defa kendisiyle konuşuyorum. Zeynepgül Ene de sürekli irtibat halinde. Eğer şartlar olgunlaşırsa ve istediğimiz noktaya gelirse, Bria'yı yeniden takımımıza katmak istiyoruz."

Hartleye fb de talip olmuş haberleri var.

Hartley e FB nin de ilgisi varmış diye duydum durum hakkında bilgisi olan var mı?

Hartley ne oldu? Sağlık raporlarını bekliyorduk en son?

Hartley ne oldu? Sağlık raporlarını bekliyorduk en son?
Efe Güven'in çok istemesine rağmen Zeynepgül Ene bekletti ve Fenerbahçe'nin teklif yaptığını duyduğu anda hemen teklif gönderdi ama iş işten geçti tabi. Şube yeni kanserini kazandı, hayırlı olsun.

Saygılar.

Efe Güven'in çok istemesine rağmen Zeynepgül Ene bekletti ve Fenerbahçe'nin teklif yaptığını duyduğu anda hemen teklif gönderdi ama iş işten geçti tabi. Şube yeni kanserini kazandı, hayırlı olsun.

Saygılar.
Doğru olamaz :mad:

Kerem Övet fenerin Hartley'e altı ay için 200 bin dolar önerdiğini söylemişti. Bizim bütçemiz 680 bin dolar.

Kerem Övet fenerin Hartley'e altı ay için 200 bin dolar önerdiğini söylemişti. Bizim bütçemiz 680 bin dolar.

Saygılar.
İkisi arasında çelişki var

Erkek takımının 2m dolar oldugu yerde kadın takımının bütçesi iyi sayılır.

Hedefler için ise tam rezalet bütçeler

Bu sene 4m dolar Erkek 1.2 kadın için beklentim vardı.

Burak başkan sezon sonunu görmez gibi duruyor

Geri