Dee Bost

Bost-Melo-Akoon..Bütçe 5-7m dolar civarında olup bu kısaları alsaydık kimse itiraz etmezdi herhalde.Umarım sezon içindeki 6. ve hatta 7. yabancı hamlelerimiz de bu kalitede olur.
 
Allah peygamber aşkına 20 saniye kala logodan üçlük huyunu bırak. Şu hayatta sinirlerimi yıpratan çok az şey hatırlıyorum böyle. Tamam bazı özel hücumcular vardır, hücumun başı olsa bile boşsa kaldırır atar ve sokar ama bu o türden bir mevzu değil. Cidden şuur olmadan atılan şutlar. Dikkat ediyorum hep bu huyundan sonra rakip momentumu alıp yürüyor. Bugün bu maçı kazandık ama yarın diğer maçı kaybedebiliriz, ki kaybettik de.
 
15 sayı | 14 ribaund | 12 asist
🔥
 
Yani takımı yukarı çekiyor, takım tamamen fast break üstüne direkt bitirmeye odaklandığı için zaman zaman lüzumsuz şutlar denediğine katılıyorum ama hem oynuyor, hem oynattırıyor hem de çok istiyor. Umarım bu şekilde devam eder sakatlık dönüşü enfes performans.
 
BSL tarihinde triple double yapan 10.oyuncu olmuş. Yıllarca unutulmayacak çok özel bir performans oldu. Bana kalırsa kulübümüz, iç sahadaki maç öncesi ufak bir jest yapabilir.
 
Yanlış zamanda yanlış yerde buluştuk. Bütçemiz yetseydi ve kendisini 2018'de takıma alabilseydik şu anda müzemizde fazladan birer tane Eurocup, lig ve kupa şampiyonluğu olabilirdi. Oyun bilgisi ve oyun motoru gerçekten çok yukarıda.
 

Üst