KBSL 4. Hafta | Çukurova 74 - Galatasaray 72

Pelin'in mola dönüşü denediği üçlük girse bile yanlış denemeydi.Mesela bomboş kaçırdığına kızamam,pozisyon gelmiş,denemiş,kaçmış.

Eğer mola sonrası Efe hoca Pelin'in topu kullanmasını istediyse o da o hücumun sorumlusudur.Maç içerisindede kötü tercihleri oldu Pelin'in.

Öte yandan 3 yabancıyla oynuyoruz,1 tane oyuncumuz faul limitini tamamladığında ne kadar sıkıntı çektiğimizi gördük.Karşı tarafa bakınca 4+1 yabancıyla oynuyor fakat iyi savunma yapamıyorlar.Q eski yıllardaki gibi değil.Fagbenle faul sorunu yaşadı,Turner maça hiç giremedi.

Maçın içerisinde onları tutan Zellous idi,maçı kazandıran ise Zellous ve maç boyunca kötü izlenim versede son bölümlerde öne çıkan Hayes'di.Zellous savunmadada takımı ateşlemeye çalıştı,yeri geldi herkesin karşısında durmaya çalıştı,iyi ribaund katkıları verdi.

1 tane yabancı şart bize.Çok iyi mücadele ettiğimiz,çok keyif aldığım maçtı.Çukurova'yı bir daha böyle yakalayamayabiliriz.Onun üzüntüsü var sadece.Takımımızı ve koçumuzu mücadelesinden ötürü kutluyorum.
 
Hakaretini sana iletiyorum kalite meselesi, muhteşem kıvrak! zekanı kendine sakla burda harcanıyorsun basketboldan anlamadığın belli değmez..
Basketboldan anlamıyorum , ben basketbol seyir ediyorum. Senin zekana laf etmem mümkün değil , basketboldan anladığın halde yazdıklarına bak.
Ayrıca ben Pelin in şahsına salak demedim , yaptıklarına salakça dedim.
Kalite demişken iso 9001 e sahipsin anlaşılan. Uzman gibi konuşup , gerçek hayat da bir yere gelememiş bir insan tasviri yapıyorsun kendinle alakalı.
 
Pelin haftalardır neredeyse hiç çıkmadan oynuyor, top getiriyor, savunma yapıyor, ribauntlara katkı veriyor sorumluluk alıyor. Evet bazen gereksiz zorlamaları oluyor, ben bunu daha çok yorgunluğa ve hücumda sıkıntılı (üretken olmayan) bir takım olmamamıza bağlıyorum. En kritik anlarda sakin kalmamamızın nedenin de temelde hücum zaaflarımızdan kaynaklandığını düşünüyorum Sonuçta 4- 5 oyuncudan skor katkısı alabiliyoruz ve onlardan bir tanesi bile hücum anlamında gününde olmadığında çok zorlanıyoruz. Riquna bu gün hücumda iyi değildi ama savunmada özellikle de savunma ribauntlarında çok katkı verdi. Hücumda gereksiz zorlamaları olsa da savunmada iyi niyetle mücadele etti. Kadro darlığı nedeniyle aşırı yük binen oyuncularımız var, umarım bu süreci sakatlıksız atlatabiliriz. Takımı oyunu hiç bırakmamasından ve mücadelesinden ötürü kutluyorum.
 
Burası kimsenin hiçbir oyuncumuza hakaret edebileceği veya insanların birbirine hakaret edebileceği bir ortam olmamalı.

@Anıl Mehmet Yıldırım @Erdoğan Selkan Oyuncumuza hakaret eden kişiye uyarıda bulunur musunuz ?

Çukurova takımında maçın içerisinde olmayan,çok kötü oynayan kaç tane oyuncu vardı.Demekki biz Galatasaraylı değilde Çukurovalı olsak o oyuncuların her biri hakaret yiyor olacaktı.
 
Basketboldan anlamıyorum , ben basketbol seyir ediyorum. Senin zekana laf etmem mümkün değil , basketboldan anladığın halde yazdıklarına bak.
Ayrıca ben Pelin in şahsına salak demedim , yaptıklarına salakça dedim.
Kalite demişken iso 9001 e sahipsin anlaşılan. Uzman gibi konuşup , gerçek hayat da bir yere gelememiş bir insan tasviri yapıyorsun kendinle alakalı.
Açıkça salak dedin oyuncuya hiç kıvırmadan söyledim de zaten bir önceki sayfada var özür dile uzatma, mal damgası ancak senin gibi sorunluların atabileceği bir seviyesizliktir sana ait bir özellik..
Basketboldan anlamadığın için konuşmanın anlamı yok
 
Emeğinize sağlık takım,
Bugünku mağlubiyet başta taraftara yazar koskoca Mersin'den 20-30 kişi gelse hakemler bu kadar taraflı olamazdı
Melis çok iyi oyuncu ama ya az ya da çok fazla motivasyon dan bomboş turnikeleri kaçırıyor maalesef , sanki mental destek lazım Yürüyedurun Sarayın Sultanları
 
Kursk deplasmanına benzer bir maç sonu oldu. Bu kadro yapısı ve hocanın Pelin'den başka kimseye güvenmeme inadı devam ederse kafa kafaya gittiğimiz maçlarda da buna benzer sonlar yaşamaya devam edeceğiz.

Pelin'in kariyeri 2 numara oynayarak ve genelde de yardımcı oyuncu olarak geçti. Bizde 1 numaraya geçti mecburiyetten, takımda adı ilk yazılan oyuncu oldu ve limit derece süre alarak oynamaya başladı. Yıllar yılı Işıl ile yapılan şimdi Pelin ile denenmeye çalışılıyor. Pelin'in gayretinden ve iyi niyetinden yana bir sorun yok ama bunlar malesef hep deneme boyutunda hala. Pelin doğru şeyler yaptığında ya da en azından hata yapmadığında zaten konuşulmuyor. Ancak kritik hücumlarda koç hep Pelin'e topu verdiği için, olumsuz sonuçlanan her pozisyon tepkiyi biraz daha arttıracaktır. Ancak oyuncuyu eleştirirken bu gerçeği de unutmamak lazım, 25 yaşından sonra yeni bir pozisyon yeni bir rolde öğrenmeye çalışıyor...
 

Üst